banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• gertitorpe
    davidbog: nem tudom mennyire vagy járatos számítógépbütykölésben, de érdemes lehet kicserélned a proci és a videókártya hűtőpasztáját. Én elég sokáig szenvedtem a laptopommal, úgy hogy átlagosan óránként fagyott ki teljesen rendszertelenül. A te gondod is túlmelegedésnek tűnik. Én végül vettem egy PC boltban 600 forintért valami ezüsttartalmú pasztát, kis fogkrémes tubusban és megbütyköltem otthon. Azóta hibátlanul működik a 3 éves asus noti. A gond az volt, hogy a régi paszta megöregedett, megkeményedett és már nem igazán vezette a hőt a chip és a hűtő között.
    A gépet szétszedtem, a régi anyagot levakartam a bordáról és rányomattam az újat. Ha óvatosan tudsz csavarozni és megcsinálod magadnak, akkor sokkal jobb megoldás mint szervizbe rohangálni. Szerintem érdemes minél előbb javítanod, mert a túlmelegedés hosszú távon nem tesz jót a gépednek, az újraindulgatás pedig az ember idegeinek :)