banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    ez tetszik:)

mentem előbb 1 menetet, 4 tank volt előttem 15-20 méterre, 2 t-34/85, 1 tiger, 1 stug3:) (t32-vel voltam)
    na mondom ez könnyű lesz, annak módja és rendje szerint, 2 t-34-s 2-2 lövés és off, utána stug 1 lövés, utána tigris jött.
    miután megöltem őket, 1 Niton nevezetű srác (első t-34-s akit kilőttem) elkezdett sírni, h wh-zom:)
    majd tele flamel-te az egész chatet, h a szabályok szerint csaltam, bannoltat, blablabla mivel csaltam:)
    mit várt? :D 15 méterről nem veszem észre?...
    komolyan mondom néha nem értem az emberek miért játszanak, inkább törölné le v nem tom:)
    kíváncsi leszek azért h mi lesz ennek a következménye, sokszor pattogtak nekem, de wh-val még sohase gyanúsítottak, remélem nem úgy működik a bannolás h "xy csalt, wh-zott, én tudom, mert láttam és nekem van igazam" ...:)
    vkinek hasonló élmény?:)