A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nazarov77 #28614 Auto aimot én nem szoktam használni. P1 ágyúját nagyon szerettem ( volt olyan köröm hogy max sebességgel repesztek lőttem egyet egy 100 éterre lévő hummellre, telibe kaptam meghalt, utána stug menet közben lövök talál ) ellenben az orosz D10T már nagyon bosszantott, lassan céloz rá, pontatlan,nem üt túl nagyot át.( ennél is volt köröm hogy menet közben lőttem, előttem volt egy arty tornyom mihelyst ráfordult lőttem egyet gondoltam úgyse találom el de próba szerencse lőttem, erre kiírja hogy eltaláltam a társam mondom wtf?? és a mellettem lévő tigert találtam el XD valószínű lag volt de akkor is néztem, mert ez az ágyú állóhelyből is elég pontatlan néha ).
P2re visszatérve nem a pontosságát firtattam hogy amiatt hű de jó csak megjegyeztem hogy jól lehet vele keresni.