banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    Megvan mind a 2 azt szűrtem le hogy a P2vel nagyon ritkán hibázok, T-54 is pontos de az szokott mellé menni. Teljesen más játékstílus kell a 2 tankhoz, míg a T-54el nyugodtan nyomulhatsz mert elölről úgyis gyakran pattognak a lövések addíg P2vel messzebbről kell lövöldözni de közelharcban ha ügyes vagy ez is megállja a helyét heavyk ellen. Meg mivel én legjobban a medeket szeretem már hozzászoktam hogy mindenki átlő úgyhogy úgy is játszok hogy elkerüljem a találatokat.
    A pénzszerzés meg személyes tapasztalatom, hogy T-54el többet kell lőni és mivel ugyanannyi a lőszerár szinte ezért kevesebb a profit. P2nek a legjobb az ágyúja T9 medek közül meg ott van az 510es HE sebzés amivel elég szépen lehet szedegetni IS-4,7 páros hpját ha AP nem vinné. ( IS-7ből 7-10%ot is levesz egy HE )