A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #28628 Amíg otthon voltam, sikerült megszereznem az ISU-hoz a 122 mm BL-9S ágyút. Nagyon tetszik erős, gyors és olyan pontos mint a KT 10,5 cm L/68-asa. Maga az ISU nem rossz, jól gyorsul, de a fordulékonysága nem valami jó. Meg ugye papír. Összességében nekem tetszett az ISU 122 mm BL-9S párosítás. Viszonylag jó eredményeket értem el vele, annak ellenére, hogy a besorolásának megfelelően rohamlövegként használltam. Alig nem álltam le hátul, majdnem mindig az első vonalakban harcoltam vele.
Ami nagyon rontott az összképen, az a PC-m folyamatos leállása volt. Volt olyan, hogy egy csata alatt kétszer kapcsolt ki. Biztos örültek a csapattársak amikor leállat az IS-7-esem. :D
Megnéztem a RAM-okat, a helyükön vannak nem lazultak ki. A kondenzátorok teteje se púpos. Volt hogy 1 órán keresztül ment az Everest és folyamatosan nézegettem WoT-ozás közben a hőmérsékleteket, ha épp nem kellett mozognom, lövöldöznöm. Az AMD proci nem melegedett 50°C fölé és az ATI kártya se melegedett 70°C főlé. Videó kártyánál 70°C normális?
Gyanítom és remélem, hogy a táp lesz a ludas. Valami Power LC420H-12 a típúsa, ha jól emlékszem 6000 Ft körül volt, ami nekem gyanúsan kevés egy 420 W-os tápért. Nem sok véleményt találtam róla fórumokon.
Ha tartják maguk a kitűzött dátumhoz a WoT-osok, akkor már csak HW után tudok játszani. Kiváncsi vagyok csúszik-e a megjelenés. Jó lenne ha a teljes játék megjelenéséig kezdenének valamit a láthatósággal. Ha marad ilyen vacak, akkor én is inkább hagyom a fenébe a WoT-ot és inkább a jól bevállt Navy Fieldet tolom helyette.