418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Desmodromic #78683 Ne is emlegesd a ferdi 128-asát! Tegnap valaki úgy beforgatta a KT-t, hogy kétszer pattantam róla plussz egy nullás critical-t sikerült bevinni. Mondjuk voltam vagy 350-400 méterre. -
Adjunktus #78682 Fogod a tankod.A,W,D,S gombokat ha nyomkodod,akkor mozogni fog! Előbb-utóbb rá fogsz jönni a trükkjére.
Aztán a tetején van egy dudor.Na az a torony!Kilóg belőle egy cső.Ha mozgatod az egeret,akkor a dudor forogni fog.Vigyázat!Nem feltétlenül lesz összhangban,a dudor mozgása az aljával.Kis gyakorlással azért menni fog!
Úgy kell ügyeskedni,hogy a dudorból kiálló cső egy ellenséges tankra mutasson!Az ellenségek pirosak!!
Ezt megkönnyíti a kép közepén lévő kis kör.Úgy kell csinálni,hogy a kis körben legyen benne a piros tank,Ha ez megvan,akkor meg kell nyomni az egér bal oldali gombját.Egy pukkanást fogsz hallani.Nem kell megijedni,neked nem lesz tőle bajod!Ezt a műveletet addig kell ismételgetni amég a piros tankból fekete nem lesz,és füstölögni fog.Aztán keresni kell egy másik piros tankot!
Ha messze van,akkor javasolt az A,W,D,S billentyűk használata.Ezzel is azt kell csinálni amit az előzővel.
Az eddig elmondott dolgokat pedig addig kell ismételgetni,amég az összes piros tank el nem fogy! -
Pontosan ugyanez a bajom nekem is.... És a tehetetlenségtől majd felrobbanok -
Ismerős! És ha állok, bokorba vagyok, nem én vagyok elöl, akkor is, valami a semmiből szaggat. Baromira idegesítő tud lenni... -
Sunrider924 #78679 Irigyellek. Nalam ha szembejon velem az ellenseges heavy akor 2 dolog szokott tortenni, kb 2-3 masodperces idokulonbseggel
1- detrackelnek/ellovik az agyum
2- odalo az arty es nekem pukk.
Valamiert mindig arra gondolok ilyenkor hogy bezzeg (ja en is bezzeg vagyok XD )ha nekem is spotolt volna valaki... -
Ry0K3N #78678 Victory!
Battle: Malinovka 2011. november 28. 11:46:42
Vehicle: PzKpfw III/IV
Experience received: 930
Credits received: 17 787
Battle Achievements: Kamikaze
egy Type úgy gondolta 9%-on hogy lerammol :D -
gallhun #78677 Sziasztok. Nem rég játszom a játékkal. Valaki mondja el nekem, hogy kell lőni. Mert míg én bele lövök valakibe 3-4 hátulról és semmi, addig ő 1 lövéssel kilő szemből. Valamit rosszul csinálok? -
Sunrider924 #78676 Csak az utolso mondatodra reagalok mert abban van a lenyeg: amikor ilyen gondolkodasu scoutot latok aki mogottem reszket a bokorba, akkor meg szoktam tole kerdezni hogy ugyan mondja mar meg nekem, hogy mit fog csinalni miutan engem, a heavyt kilonek? Neki helye nincs a long range sniper heavy ligaban, de a medek ellen se sokat tud tenni azon kivul hogy elfut(megprobalja). Az ertelmesebb scout ilyenkor rajon, hogy tobbre jut(unk) ha megprobal egyuttmukodni a meg elo heavi tank(ok)al.
Amugy ja, jatek, jatszad ahogy akarod, szerintem ettol a gondolkodasmodtol olyan franko a random battle mert mindenki ugy jatsza ahogy akarja(akarna) de sajna ez a jatek nem ugy mukodik ahogy az egyszeri jatekos szeretne. Pelda kedveert a sakkban is mindneki jatszhat vele ahogy szeretne, de ugyebar a szabalyok... -
Renegade #78675 jó hát vannak fura dolgok, láttam én már T95 is szigorúan HE-vel lövöldözgetni, viszont kapaszkodj meg:
nálam az első skuló hvyben szinte mindig HE, ugyanis bármi jön szembe 99%, hogy kapáslövéssel sebzem, ilyenkor általában 3 dolog szokott történni:
megijed: "mi az, hogy a T32 átlőtte az E100-am tornyát?"
elbízza magát: " na a hülye HE-vel lövöldözget rám" -persze a második már AP :-)
fogalma nincs az egészről: ez a legszarabb, mert nem építhetsz arra, hogy összezavard :-)
-
PetiPetiHUN #78674 "Szerintem ha ebben a jatekban minden jatekos megcsinalna ami a szerepe az adott tankban akkor ez a jatek 50%al elvezhetobb lenne maris."
Kivéve a bokorban ücsörgő és unatkozó scoutnak. Sok mindentől függ mit a legjobb csinálni az adott csatában: - ha sok a lemming akkor hátulmaradni és védeni az artykat és kinyírni a lemmingeket,
- ha az ellenségnél sok a med őrültség egy bokorba csücsülni mert átrobognak rajtad pillanatok alatt,
- akkor éri meg a bokorból spotolni mikor főleg heavyk vannak az ellennél és lassan vonulnak fel a társak sokat tudnak sebezni amíg figyelsz,
- vannak pályák ahol jól bejön a rohangálós spotolás
- és ha segítség kell valakinek akkor a scout érhet oda elősször
- és mikor tisztult a kép kevesebb a leküzdendő akadály ott ahol a legkevesebben vannak átmenni a frontvonalon és kilőni/kilövetni az artykat
De ez a Tankos izé elsősorban játék és ezért úgy játszom ahogy nekem a legjobban tetszik pláne ha hasznossá tudom tenni magam. Te a heavybe unod magad mert nincs kire lőnöd ezért azt javaslod inkább unatkozzak én a bokorba míg te lövöldözöl. Köszi nem, inkább játszom ahogy nekem tetszik. -
Sunrider924 #78673 Amugy irgalmatlan mennyisegu felinformacio kering a mezei jatekosok kozott es ha azt mereszelem mondani nekik hogy van oktato video a jatek honlapjan arrol hogy mit kellene az adott tankban csinalni akkor azonnal sertesnek veszik. Pedig az csak alap informacio. Halado informacioknal meg roszabb. Egy KV5 volt a csapatba velem, en IS3on toltam, es olyan parti volt amiben nem jutott hely artinak. Mr KV5 azonnal elkezdte a sirast, hogy jajjistenem mit csinalunk most az ellenseges E75el mert nincs arty ami kibombazza. Mondom nem gond talaljuk meg es kinyirjuk. Mire o, hogy az kb lehetetlen, o az IS4en lotte S70 agyuval es 5bol 5szor pattant, es a jatek legnagyobb istencsapasa az E series. Mondom neki hogy also glacis es atlovom. Mit ad isten szmebejott velunk, 4bol 4szer lottem at BL9el pontosan ott ahol mondtam, also glacis, 350-400 as sebzessel. Megfekudt az E75 , kerdeztem a csokatol hogy akkor hogy is van? Valasz: mazlim volt... -
Renegade #78672 találtam egy jó módszert azok ellen akik osztják az ész ha hamar kilövik őket, idáig bejött, be kell írni nekik, hogy majd megnézem a statjaidat, ettől általában nyűgösek lesznek :-) -
Sunrider924 #78671 Tudom uberelni, e75 vs e75 egymassal szemben, mindketto fejlesztett torony es 1-eske HEvel akarta csipegtni 2-esket amire az lott rajta 1000+t 1 lovesbol, neztuk is hogy mi a fene. -
Nazarov77 #78670 Nem emlékszek már milyen tankkal voltam, de biztos nem T9-10 volt, talán T8. Lényeg: Ferdinand 128as ágyúval lőtt HEvel!! -
Glo #78669 Biztos gellert kapott a tank belsejében a lövedék :D -
Sunrider924 #78668 Ertem, bar en szinte biztos vagyok benne, hogy a legtobb jatekos azt is HEvel tolja. Sikerul neha kifogom teljesen felresikerult tankosokat mint a panther2 hosszu 88as es csak HEvel lovoldozik, vagy IS4 fejlesztett torony 122-es agyval! ugyanez. Egyszeruen nem birom megerteni mire ez a rohadt HE orulet... -
Nazarov77 #78667
-
Bmsrt #78666 Ő is mehetne a gyűjteménybe a wolfyn meg a többiek közé! -
Uram atyám, hát ő nem a pro játkos, aki a X.-es tank fenntartásához farmol. -
Renegade #78664 a t50-2 csak azért rossz példa, mert ők AP-vel lövöldöznek (ahogy a sapi is), nem HE-vel, a 3 scout közül a HE nerf csak a dagit sújtja.
-
bgabor #78663 Ó, ne foglalkozz vele, tök véletlenszerűen adja be a program a személysérüléseket. Nekem tegnap a Tiger P-m sofőrjét intézték el toronytalálattal, egy másik meccsben pedig a gunnert a tanktest elejére leadott lövéssel. Mondtam is hogy WTF, a gunner legalább két méterre ül a becsapódási ponttól, és nem a testben hanem a toronyban. -
Bmsrt #78662 Én is alig várom azt a löveget!(és a Td-t amire felrakhatom:))Isu-n van ugye nálad gondolom ha még friss az élmény? -
Sunrider924 #78661 En meg azt hittem a HE nerf miatti siras arrol szol, hogy ki lesznek nyirva a dedicated scoutok.
Amugy igen, beszelhetnenk arrol is, hogy az adott jarmuveket hogy kell hasznalni. Es itt lessz a dolog erdekes. Van ugye az ugyes jatekos( en nem vagyok az) aki minden jarganybol a maximumot kihozza. Betettek a jatekba a dedicated scoutokat, ugyes jatekos hamar felfogta, hogy ezzel lehet mast is csinalni nem csak spotolni, nekiment es kinyirt t50-2vel IS3at full hp-rol( lattam sajat szememmel). Mit lat ebbol az egyszeri kozep vagy alsokategorias jatekos? Hujujujj neki is kell egy olyan mert hogy lehet vele szivatni az IS3at. A szomoru csak az, hogy neki nem fog menni, de mire erre rajon addigra megy vele par 100 kort. Igen par 100at. Es ha csak egyedul lenne, de a mocsarban( a pro jatekosok szintje alatt ) hemzsegnek az ilyen jatekosok. A nagy eredmeny: menne a heavy elore ahogy azt kell de jonnek a lovesek a semmibol, mert neki bizony nincs scoutja aki spotoljon, az hatul tojja magat ossze a bokorba, hogy egy lovesbol szetkapaljak. Heavy azt mondja menjen a fene elore mert ot igy ingyen szetlovik, ergo kempel.
Szerintem ha ebben a jatekban minden jatekos megcsinalna ami a szerepe az adott tankban akkor ez a jatek 50%al elvezhetobb lenne maris. -
Sir Charles #78660 Tudom, hogy már írtam, de nem tudok betelni ezzel a BL-10 ágyúval.
Gyakorlatilag nincs semmi amit ne ütne át.(bár T-95-el még nem találkoztam, de alig várom :))
Nem sok meccset toltam még vele (15-20),de azért voltak már érdekességek:
-IS-4-ből 1 lövés 45 %
-E-75-öt 3 lövésből szétkaptam szemből
és még pénzgyártónak sem rossz, mert ha 3-4 találatom van, akkor bőven 30000 fölötti creditet ad. -
Renegade #78659 aki kőrözget egy tank körül egy dagival az szimplán béna, ahogy az is aki megy scoutolni vele
most két dolgot tehetsz dagival:
spottolsz: adott pályákon beállsz a sztenderd 3 bokor valamelyikébe és vársz
trollkodsz: a csata második fele vagy speed pályák: hülyére idegesíted a hvyket mindig máshol kikukucskálsz, lecsípsz belőlük 4-7%-ot plusz 3 lövésenként bedobsz egy criticalt
azt hittem arról beszélünk, hogy hogyan kell jól használni egy adott járművet, nem pedig arról, hogy a bénák hogyan játszanak vele -
Bmsrt #78658 Elől is meg hátul is!Na jó ez nem igaz...:)
Hátul van a motor elől meg a váltó vagy mi ami a német tankoknál a motor részét képezi a játékban ezért szemből lőhető ki a motor is. -
Sunrider924 #78657 A troll szerep nem az ugyes jatekosokat karpotolta, hanem a benakat. Velem nincs semmi, en a randomban elek, es a random jatekosok egyuttmukodesere vagyok utalva. Ha neadjisten nem cseszi el az MM a sorsolast es esetleg az en csapatomba is sorsol dedicated scoutot, akkor is nagy eselyem van ra hogy az illeto nem scoutolni fog hanem trollkodni ahogy te fogalmaztal. Nagyon orulok hogy a HE nerf miatt a nem arravalo jatekosok el fogjak hagyni a scoutolast mert igy kevesebb fejfajasom lessz emiatt. Nagyon elveztem azokat a meneteket, amikor a chaffe vagy a dagileo ott baszta a macskat az ellenseges kiralytigris korul amig pofan nem vertek, ellenben a 2-3 ellenseges arty vigan elte vilagat. Probaltad valaha is kedvesen megkerni az ilyen scoutot hogy ugyan menjen mar scoutolni? A valaszok 80%ban az volt hogy "stfu" vagy hogy " they will oneshot me". Na ezek a scoutok nekem nem fognak hianyozni. -
Renegade #78656 a német járműveknél az egész törzs a motor :-)
-
JagdPz Iv-nek hol a motorja? Kaptam hátulról 1 lövést, motor off. Pár körrel késöbb, szemből kaptam, motor megint off. -
Renegade #78654 veled mi van?
arra amegy a puffogás, hogy a dagi elveszíti a troll szerepét és mostantól csak spotter lesz
pont a troll szerep kárpótolta az ügyes játékosokat mert nem gyorsul és nem fordul -
Sunrider924 #78653 Tokmindegy, ha scoutolsz akkor ne pufogtass, hanem spotolj. -
Nazarov77 #78652 Te a 105 L/28as 64mmes AP átütésével mit akarsz csinálni hátulról?
Még a KVnak is 65mmes a segge, nemhogy egy tigrisnek, vagy esetleg egy E-75nek ( 120mm ).
Ez nem hit and run APvel hanem ding and run. -
Sunrider924 #78651 Hm, bocs, nem neked szantam a "learn to play kartyat" marcsak azert sem mert lattam hogy te boldogulsz vele. Azt hiszem kicsit sok volt ez a 4 nap farm, mert allatira tele a hocipo azokkal a fajta scoutokkal akiket leirtam. Meglat egy artyt es nekimegy es detrackeli sajat magat es kinyirja magat a sajat HE lovedekevel, erted te ezt?
Volt balszerencsem IGAZI scouthoz is az ellenfelnel, egesz ido alatt korozott fel es ala a palyan, nem alt meg egy pillanatra se , nem lott senkire de folyamatosan spotolva voltunk, szet is lottek minket annak rendje modja szerint. Na neked melyik scout kellene inkabb a csapatodba? Szerinted a 2es szamu scoutot miben zavarta hogy nerfelik majd a HE lovedeket? -
Nazarov77 #78650 "t5 scout simán használható medként"
Ezt aláírom, chaffeevel ha jókor vagy jó helyen nagyon meg lehet szívatni a tankokat. Még E-75 oldalát is át lehet vele ütni néha-néha.
Én ezzel bujkálni/sunnyogni szoktam, majd belegépágyúztni az ellen tankba egy rakat APt. Kör eleji rush for artyt nem csinálok mert 1. a chaffe nem elég gyors, 2. drága a repair, 3. általában kiszednek mielőtt megvilágítanám, vagy ha sikerül akkor meg balfékek a mi tüzéreink és nem szedik ki. -
lammaer #78649 (Sunrider, azt hittem ismerjük már egymást, hogy ne vagdossuk egymás fejéhez a "learn 2 play" ütőkártyát és megbeszéljük kultúráltan a témát. )
A dagileóval pontosan a hit n run működhet csak, de szó szerint: kb az egyenes vonalú rárepülés és 1 max 2 lövés leadása után továbbrohanás.
Éppen azért, mert csak 1-2 lövést lehet leadni, ezért fekszk neki a 10.5-es HE.
Akármilyen lassú is a célpont tornya, a dagi nem alkalmas a körözgetéses kinyírásra, mivel óriási ívben fordul, ráadásul hihetetlenül elveszti a sebességét is. Még 1vs1-ben is rizikós (engem t50-2ben IS3 is kiforgott ha a testét is forgatta, akkor mennyi esélye van a daginak?), amúgy meg esélytelen.
Bennem ez a vélemény alakult ki, miután megvan mind3 scout: a dagihoz a 10.5es HE a legjobb választás (és a devek szerint is ez volt hiszen utólag kapta meg), ez most kiesik.
Különösebben nem zavar, eddig is a dagit használtam legkevésbé, mivel sztem ő a legkevésbé scout jellegű... -
Sunrider924 #78648 Miert is nem tud lopozni? Miert nincs agyuja? A scoutok azt hiszik hogy nekik HEvel kell a hozzajuk kepest tetulassu torony forgatasi sebessegu heavyket csipkedni. Csinald APvel hatulrol es hit and run/retreat. Jahogy ez nem megy esz nelkul mint eddig? Na es akkor, nem minden 2ik tokfej hiszi majd magat scoutnak, aki tenyleg jo benne azt nem fogja erinteni a HE nerf. -
bgabor #78647 Remélem azért nem tartasz minket annyira ostobának, hogy azt hiszed hogy egy frissen regisztrált új nicknévvel megvezethetsz minket. 
-
lammaer #78646 Tigrincses, tigrincses, Biztos IS volt az? :) -
lammaer #78645 Spottoláshoz agilis és kisméretű tank kell.
A fenti mondatból KÉT dolog nem igaz a dagileóra.
Amúgy én egy T5 tankkal sem vagyok az a rusholós/gyilkolós fajta, első a spottolás és csak utána lődözök, de a dagi igy mostmár 3x hátrányban van a T50-2-vel szemben:
- nem agilis (mert hát kanyarodni csak sztrádán tud)
- nem tud lopózni
- és mostmár ágyúja sincsen.
A vicc az, annó amikor kihozták, pont azért kapta meg a 10.5-est, mert a devek is belátták hogy kéne neki vmi ágyú. Egy patchal később meg kinyírják :)
ui: a t5 scout simán használható medként, ezért bőven nem árt ha van ágyúja :) -
csakazigazat #78644 hihetetlen jó ez a Ram II. tier 5- ben alázok mindenkit ,kiálltam az IS ellen is ,felvettem vele a harcot , pz4- el erre esélyem sem lett volna!
jól hoz a konyhára is,élvezetesebb vele menni mint gondoltam. úgy volt 7 killem vele hogy ful életem maradt a csata végéig,hihetetlen milyen különbségek tudnak lenni tank és tank között.tud valaki még jó prém tankot??? löwe-n meg type-on kívűl ,azt tudom hogy a valentine meg a challenger nem valami jó.