A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
PetiPetiHUN #78674 "Szerintem ha ebben a jatekban minden jatekos megcsinalna ami a szerepe az adott tankban akkor ez a jatek 50%al elvezhetobb lenne maris."
Kivéve a bokorban ücsörgő és unatkozó scoutnak. Sok mindentől függ mit a legjobb csinálni az adott csatában: - ha sok a lemming akkor hátulmaradni és védeni az artykat és kinyírni a lemmingeket,
- ha az ellenségnél sok a med őrültség egy bokorba csücsülni mert átrobognak rajtad pillanatok alatt,
- akkor éri meg a bokorból spotolni mikor főleg heavyk vannak az ellennél és lassan vonulnak fel a társak sokat tudnak sebezni amíg figyelsz,
- vannak pályák ahol jól bejön a rohangálós spotolás
- és ha segítség kell valakinek akkor a scout érhet oda elősször
- és mikor tisztult a kép kevesebb a leküzdendő akadály ott ahol a legkevesebben vannak átmenni a frontvonalon és kilőni/kilövetni az artykat
De ez a Tankos izé elsősorban játék és ezért úgy játszom ahogy nekem a legjobban tetszik pláne ha hasznossá tudom tenni magam. Te a heavybe unod magad mert nincs kire lőnöd ezért azt javaslod inkább unatkozzak én a bokorba míg te lövöldözöl. Köszi nem, inkább játszom ahogy nekem tetszik.