A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sunrider924 #78661 En meg azt hittem a HE nerf miatti siras arrol szol, hogy ki lesznek nyirva a dedicated scoutok.
Amugy igen, beszelhetnenk arrol is, hogy az adott jarmuveket hogy kell hasznalni. Es itt lessz a dolog erdekes. Van ugye az ugyes jatekos( en nem vagyok az) aki minden jarganybol a maximumot kihozza. Betettek a jatekba a dedicated scoutokat, ugyes jatekos hamar felfogta, hogy ezzel lehet mast is csinalni nem csak spotolni, nekiment es kinyirt t50-2vel IS3at full hp-rol( lattam sajat szememmel). Mit lat ebbol az egyszeri kozep vagy alsokategorias jatekos? Hujujujj neki is kell egy olyan mert hogy lehet vele szivatni az IS3at. A szomoru csak az, hogy neki nem fog menni, de mire erre rajon addigra megy vele par 100 kort. Igen par 100at. Es ha csak egyedul lenne, de a mocsarban( a pro jatekosok szintje alatt ) hemzsegnek az ilyen jatekosok. A nagy eredmeny: menne a heavy elore ahogy azt kell de jonnek a lovesek a semmibol, mert neki bizony nincs scoutja aki spotoljon, az hatul tojja magat ossze a bokorba, hogy egy lovesbol szetkapaljak. Heavy azt mondja menjen a fene elore mert ot igy ingyen szetlovik, ergo kempel.
Szerintem ha ebben a jatekban minden jatekos megcsinalna ami a szerepe az adott tankban akkor ez a jatek 50%al elvezhetobb lenne maris.