A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sunrider924 #78651 Hm, bocs, nem neked szantam a "learn to play kartyat" marcsak azert sem mert lattam hogy te boldogulsz vele. Azt hiszem kicsit sok volt ez a 4 nap farm, mert allatira tele a hocipo azokkal a fajta scoutokkal akiket leirtam. Meglat egy artyt es nekimegy es detrackeli sajat magat es kinyirja magat a sajat HE lovedekevel, erted te ezt?
Volt balszerencsem IGAZI scouthoz is az ellenfelnel, egesz ido alatt korozott fel es ala a palyan, nem alt meg egy pillanatra se , nem lott senkire de folyamatosan spotolva voltunk, szet is lottek minket annak rendje modja szerint. Na neked melyik scout kellene inkabb a csapatodba? Szerinted a 2es szamu scoutot miben zavarta hogy nerfelik majd a HE lovedeket?