banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunrider924
    Amugy irgalmatlan mennyisegu felinformacio kering a mezei jatekosok kozott es ha azt mereszelem mondani nekik hogy van oktato video a jatek honlapjan arrol hogy mit kellene az adott tankban csinalni akkor azonnal sertesnek veszik. Pedig az csak alap informacio. Halado informacioknal meg roszabb. Egy KV5 volt a csapatba velem, en IS3on toltam, es olyan parti volt amiben nem jutott hely artinak. Mr KV5 azonnal elkezdte a sirast, hogy jajjistenem mit csinalunk most az ellenseges E75el mert nincs arty ami kibombazza. Mondom nem gond talaljuk meg es kinyirjuk. Mire o, hogy az kb lehetetlen, o az IS4en lotte S70 agyuval es 5bol 5szor pattant, es a jatek legnagyobb istencsapasa az E series. Mondom neki hogy also glacis es atlovom. Mit ad isten szmebejott velunk, 4bol 4szer lottem at BL9el pontosan ott ahol mondtam, also glacis, 350-400 as sebzessel. Megfekudt az E75 , kerdeztem a csokatol hogy akkor hogy is van? Valasz: mazlim volt...