banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunrider924
    A troll szerep nem az ugyes jatekosokat karpotolta, hanem a benakat. Velem nincs semmi, en a randomban elek, es a random jatekosok egyuttmukodesere vagyok utalva. Ha neadjisten nem cseszi el az MM a sorsolast es esetleg az en csapatomba is sorsol dedicated scoutot, akkor is nagy eselyem van ra hogy az illeto nem scoutolni fog hanem trollkodni ahogy te fogalmaztal. Nagyon orulok hogy a HE nerf miatt a nem arravalo jatekosok el fogjak hagyni a scoutolast mert igy kevesebb fejfajasom lessz emiatt. Nagyon elveztem azokat a meneteket, amikor a chaffe vagy a dagileo ott baszta a macskat az ellenseges kiralytigris korul amig pofan nem vertek, ellenben a 2-3 ellenseges arty vigan elte vilagat. Probaltad valaha is kedvesen megkerni az ilyen scoutot hogy ugyan menjen mar scoutolni? A valaszok 80%ban az volt hogy "stfu" vagy hogy " they will oneshot me". Na ezek a scoutok nekem nem fognak hianyozni.