banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    (Sunrider, azt hittem ismerjük már egymást, hogy ne vagdossuk egymás fejéhez a "learn 2 play" ütőkártyát és megbeszéljük kultúráltan a témát. )

A dagileóval pontosan a hit n run működhet csak, de szó szerint: kb az egyenes vonalú rárepülés és 1 max 2 lövés leadása után továbbrohanás.
    Éppen azért, mert csak 1-2 lövést lehet leadni, ezért fekszk neki a 10.5-es HE.

Akármilyen lassú is a célpont tornya, a dagi nem alkalmas a körözgetéses kinyírásra, mivel óriási ívben fordul, ráadásul hihetetlenül elveszti a sebességét is. Még 1vs1-ben is rizikós (engem t50-2ben IS3 is kiforgott ha a testét is forgatta, akkor mennyi esélye van a daginak?), amúgy meg esélytelen.

Bennem ez a vélemény alakult ki, miután megvan mind3 scout: a dagihoz a 10.5es HE a legjobb választás (és a devek szerint is ez volt hiszen utólag kapta meg), ez most kiesik.

Különösebben nem zavar, eddig is a dagit használtam legkevésbé, mivel sztem ő a legkevésbé scout jellegű...