418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én is nézegettem de wotinfo elemzés utolsó pár hozzászólásainál nagyon lehúzták.
Meg zavar hogy a fegyvere nem jobb mint a schmaltrumé.
Adatai alapján inkább e25, az is tier limites de mozgékony, jó a rofja meg a camoja. -
Lorder #331644 igen nézegettem azért már őket :) a Cromwell tetszik Tier6-ban. Ha esetleg tovább szeretném vinni az ágat, akkor esetleg mi lenne a javaslat? :) -
Ez csak nyivákolás, hogy legyen még OP-bb. :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lásd Svájc. Non plus ultra követendő. Befelé megosztott, kifelé egységes. -
Chi-Ri és Chi-To buff? http://ftr.wot-news.com/2014/10/20/buff-my-tank-chi-to/
Így is nagyon használható mindkettő. De ha jobb lesz, én csak örülök neki. -
Toweliee #331640 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dehogynem, te nem értettél meg engem. Azt akartam mondani, hogy azért szükséges pontosan definiálni a fogalmakat, mert ha én náci váddal illetlek téged, az komolyabb téma, mint ha lekreténezlek. Ezért, az, hogy valami a te fogalmaid szerint náci (de amúgy nem felel meg a náciság kritériumainak), attól az nem náci, max neked. Emiatt nem maszatolás a szavak pontos definiálásának igénye, feltéve, ha konstruktív párbeszédet akarsz valakivel folytatni, és nem a süketek párbeszédét. Attól, hogy én a lilát kéknek látom, még nem lesz kék. Ezt nem tudom ennél egyszerűbben elmagyarázni.
A független sajtóról meg annyit, hogy a külföldi prognózisok hatására (is) születnek meg itthon a véleményformálók írásai, melyek éhséglázadásokat, polgárháborút, államcsődöt vizionálnak, holnapra. Mindig holnapra. Aztán kiderül, hogy akiktől a külföldi ultrafüggetlen sajtó az információkat kapják az mindig ugyanaz a jól körülhatárolható kör (most éppen "civilek", "demokraták"), amelyik kiszorult a húsosfazék mellől. Ez minden kormánynál így van, azok akik eddig kormányon és ellenzékben voltak mindig mószerolták a másikat külföldön. Sajnos. A normális az lenne, hogyha itt mindenki ellene a saját szemétdombján, külföldön meg egységesen lépne fel. Pl én szidhatom a családom, de ha idegen teszi akkor pofánverem. -
AlucardHuN #331639 

Kössz ez legalább felderített. Végülis teljesen igazad van.
-
Egyedül az M4E8-al nem mentem... És igazából mindegyik jó, csak máshogy kell velük menni.
A-43, Cromwell, M4E2, VK 30P, Type T-34 a legjobbak talán. -
Rivanka #331637 Cromwell op most egyértelműen. Jó még a t34-85. Én szerettem a jumbot is, már amennyire az közepes tank. A németek szvsz olyan átlagosak 6-os szinten, de használható az összes. Dícsérik a kínait is, olyanom nincs. Szóval közepesben van választék bőven. -
Oda vagyon írva: "Az a jó, ha fáj" még kérdés? :D -
Pares:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Értsd meg, ebben a témában valakinek a bicskája mindig ki fog nyílni. A tiéd, a másé, ez nem is lehet másképp.
Én sem akarnám túltenni magam semmin, ha azért kapnék pénzt mind a mai napig, mert a nagyapámat megölték a Holocauszt során. Tudod, amikor én még meg sem születtem. Manapság már kezdik is megvonni az ilyesfajta támogatásokat. Nagy felháborodásra.
És ne haragudj, de te felvidékinek születtél, és már nem magyar területen, sajnos. A problémádra a te szempontodból tökéletes megoldás lenne a kettős állampolgárság, csak sajnos a kormányod ebbe - az ő szemszögükből érthető módon - nem akar belemenni.
Ez egy olyan probléma, amire egyszerűen nincs egyértelmű, jó megoldás. Sok ilyen probléma van amúgy a világban. Az egyedüli, amit "itthonról" lehet nyújtani, az erkölcsi (én a politikai megoldást ide sorolnám főként), és anyagi támogatás. Előbbivel nem feltétlen mész sokra, utóbbival igen, de erre - megint csak jogosan - jöhet párak válasza, hogy itthon is van elég gond. Igen, van. Mégis, egy kicsit ide, egy kicsit oda, és mindenki igénye valamennyire ki lehet elégítve.
A többit viszont a fejekben kellene megoldani, az ottani embereknek. Vagy belenyugszik az ember, és folytatja az életét... Vagy megkeseredik. (Főleg több generáció után!) Ebből a szempontból olyan, mint ha egy baleset után tolószékbe kerülne valaki.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.20. 13:41:34 -
AlucardHuN #331634 Ja igen, dögöljön meg az összes telefonos Hipster. (ha az enyém behozza másé is parasztfelfogás) -
AlucardHuN #331633 Na itt lett tele a tököm a nappal:
Azok után hogy mérgemben szoptam az E 75-el mert a random még azt se engedi meg sokszor hogy weakspotot beüssek, vagy a semmiből rámjönnek 3-an, beláttam 2 dolgot: Low szar vagyok és az a tank használlhatatlan néha gold nélkül. (lehet noobozni igen de amilyen pontatlan ez van)
Szóval ez a meccs tette fel mindenre a koronát, hogy a retkes WG azt segíti és díjazza a suttyomba elmegy cappolni, én meg futhatok utánna az 53 tonnánmmal, és még ki is lövöm de már 100 a foglalás.... eszem megáll. Komolyan mondom hogy ezután még a retek Su 100 is lehet hogy meglett volna ha a stock T 150-el jól összedolgozunk... Hogy tekerném ki a nyakát annak aki ezt a cap rendszert kitalállta... Mindig a legjobb meccseim ezek miatt buknak be. -
Kancsalborz #331632 Így jár aki munka közben fórumozik, nem tud reagálni időben XD....
Toweliee : A kretén szó eredeti jelentése egy pajzsmirigy betegségé, régen minden pejoratív felhang nélkül használták. Ezért írtam példának, hogy a szavak eredeti jelentését néha milyen felesleges csúsztatás vitatni bizonyos témákban, nem "lekreténeztem" bárkit is, látom ez nem sikerült érthetően leírnom, bocs.
VanDaal: Nem kitérni akarok én, mint írtam ez hosszú, de akkor próbálom pár sorban:
Igen, pl. az USA-t is, de elsősorban a Skandináv államokat, vagy Németországot, Belgiumot, Angliát, stb...
Általános az elképedés az Angliába kivándorlók körében ( ismerek "néhányat", beszélni is szoktam velük ) az angol "bürokrácia" működésével kapcsolatban, mikor a hivatalba belépés után 15-perccel a kezükben a munkavállalási engedély...XD, hogy ilyen profán példával kezdjem.
De, ha még laikusként is, összehasonlítod pl. a Munkavállalói jogrendszert, az egészségügyet, a szociális háló kiépítettségét, a szolgáltatók működését, a hivatalok működését, úgy általában az emberhez való viszonyát ezen államok rendszereivel, mint ami nálunk van, és nem azt mondod, hogy ez a követendő példa, hogy az nem jobb, hogy ez csak azért működik ott, mert ( Jó kis hazai posványos indoklás XD ): " Van p'ézük, meg ők nyertek a háborúba' ", ez nem társadalmi érettség, kultúra kérdése, (és itt jön az, a téma amiből ez az egész OFF szájtépés elindult,) akkor tényleg nincs miről vitáznunk... :)
Tudom az USA-t most nagy divat szidni, és a kultúráját én sem kedvelem túlságosan, de szeretnék én olyan "szarul kiépített , korrupt, pénzközpontú" rendszerben élni mint az...XD
Igen, lehet jókat derülni a külföldi sajtón, ez egy helyi sport nálunk, különféle helyi orgánumok rendszeresen "helyre is teszik" az amerikai, és német lapokat, azok meg biztosan szégyenlik is magukat....XD
Az eredmény pedig itthon látszik, a bőrünkön érezzük...XD
Aki ilyet ír, már bocs, az az itthoni posványon nem lát túl, és fingja sincs arról, hogy mi folyik a világban.... Elovastál valaha egy cikket is német lapokban hogy mit írnak rólunk ? Pontosabb politikai, és gazdasági előrejelzéseket adnak, mint itthon bárki...:)
Persze, a fasz hanyatló nyugat nem ért hozzá, meg egyébként is mit ugat...XD
Franciaországról pl. annyit, hogy csak az itthoniak agyában folyik össze a Francia "szélsőjobb" a Jobbikkal, köze kb.annyi van egymáshoz, mint a focinak a baletthez... francia ismerősöm, és társasága visítva röhögne ezen a párhuzamon, már csak 2vh-beli történések miatt sincs esélye a franciáknál semmiféle szélsőjobbnak, amit ott szélsőséges megnyilvánulásnak tartanak, azt itthon vígan művelik jobb, és még baloldali politikusaink is napi, heti szinten.... :)
Nem véletlenül nem talál a Jobbik egyetlen valamirevaló legális pártszervezetet Európában, aki szövetséget kötne vele... Nincs aki felvállalja őket, annyira nem konformok...
Gyuszopapa : Miért nem írod le, hogy cigányok ? :) Azt,meg hogy hogyan bírtad a hozzászólásaimból kiérteni, hogy ez a rendszer nekem megfelelő, holott végig az ellenkezőjét írtam, elképzelni nem tudom... Akkor ezek szerint nem is érted amit írok....
-
Lorder #331631 Szerintetek 6-os szinten (egyenlőre csak ez a terv) melyik a leghasználhatóbb medium tank? Eddig nem igazán volt közepes tankom, csak a T69 de az nem jött át :D -
kisbesi #331630 Kipróbálom, köszi. -
Pares #331629 Igazad van, be is fejeztem. Csak amikor meglátok ilyen bicskanyitogató hozzászólásokat, akkor egyszerűen nem tudom megállni, hogy ne reagáljak. -
Pares #331628 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ilyen hozzászólásokból azért meglátszik az értelmi szint: "Jobbikot rühellem, retardáltak Jobbikos politikusok, stb. Nem is csodálom, hogy csak ezt tudtad mondani... -
Toweliee #331627 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Srácok, ne essetek egymásnak. Igaza van Maala-nak, hogy mi csak vergődünk trianonnal. Ez egy nem kibeszélt, nem meggyászolt tragédia. És sajnos nem is lehet tárgyilagosan beszélni róla, mert rögtön megkapja a jelzőket az ember (náci vs.hazaáruló). 40 évig nem volt szabad trianonról még csak említést se tenni, a gyász, a feldolgozás egyik nagyon fontos fázisa maradt ki. A holokausztot meg te is tudod. Hidd el, egy mai, fiatal zsidót nem foglalkoztat annyira, amennyire a médiában túlsúlyos ez a téma. -
Pares #331626 Ezzel a hozzászólással te felvilágosultnak nevezed magad? Szerintem inkább elsötétült vagy...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.10.20. 13:12:13 -
Pares #331625 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bocs, hogy felvidéki magyarként nem tudom "túltenni" magam Trianonon. A 70 éve történt Holokauszton vajon miért nem tudják túltenni magukat a zsidók? Az nem zavar? A Trianonon "vergődés" bezzeg igen, mi? -
András77 #331624 Néha van csak fun köröm a T49-el, mint most amikor 816hp-ról kicsaptam az STA-1-t, de ehhez az kellett, hogy elfordította a tornyát.
Komolyan nem értem, hogyan csinálnak ezzel egyesek nagy sebzéseket. Ha rush, megyek előre, akkor is az van, hogy még közvetlen közelről is képes iszonyatosan mellé lőni.
Tegnap volt egy olyan csatám, hogy én centurionnal mentem és megjelent oldalt egy T49 megjelent, mindketten teljes sebességgel mentünk, satufék és mindkét tank tolatott. Én lőttem hamarabb, mellé ment természetesen, ő lőtt gyakorlatilag ugyanakkor, mint én és telitalálat. Na ez hogyan? Fel nem fogom az ilyen helyzetek. Mondjuk lehet, hogy sok skilles legénysége, kóla meg minden volt rajta, de akkor is durva, hogy egy cent mellé lő és ugyanakkora távolságról egy T49 ugyanannyi célzással meg telibe ver. -
Jobb klikket lenyomva tartod, mikor a lánccal fordulsz, és csak akkor engeded el, mikor már nem. -
kisbesi #331622 Artyval hogyan kell úgy fordulni, hogy ne ugorjon szét annyira nagy mértékben a célkereszt?
Olvastam valami kézifékes fordulásról, de nem tudom, hogy azt hogyan kell.
Ti tudtok valamit erről? -
Utolsó mondatodtól eszembe jutott egy "régi" szám. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Szakaszozással csak plusz xp jár. T10 megvételekor kapod a tankot. Aztán ki tudja, lehet, hogy végül logikusan döntenek, és úgy lesz, ahogy te mondod. :) -
besti #331618 Nem az lesz, hogy tier X-ig el kell jutnia és szakaszozni is kell együtt? Mintha olvastam volna valami ilyesmit. -
Ma is hülyékkel vagyunk tele :) Nem gond, a zseton így is jön.
Félmegásgif, nehogytelón reályakattincsá -
Pares #331616 Jó is lett volna az az 500k XP :D -
Rivanka #331615 285 csata után lett meg ezzel is a master. Egyébként messze nem ez volt a legjobb köröm, érzésre. Elég sokat mellé is lövöldöztem, bár az szokásom ezzel a lézerágyúval.:)
-
Azt hiszem végre lehet egy kicsit pihentetni a wotot :) -
Gyuszopapa #331613 Majd ha nállatok is végigvonulnak az indiaiak és pár kocsit szétvernek a lakótelepen köztük a tiédet is és azt is látod hogy a rendőrök elmenekülnek ha meglátják őket és a rendőrségen csak a vállukat vonogatják az esemény miatt.Akkor te sem gondolod hogy ez a rendszer és vezetés megfelelő ugye?
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2014.10.20. 11:47:49 -
11.01-12.01: Havi küldetések
Játssz tier 10-es járművel normál vagy erődítmény csatában úgy, hogy a top 10 XP szerző közt végzel a csapatodban. Jutalom: 2x-es XP.
Játssz le 10 csatát tier 5+ járművel egy nap alatt úgy, hogy a top 5 XP szerző közt végzel a csapatodban. Jutalom: 5 db Nagy javítókészlet.
Teljesítsd 20x az előző küldetést. Jutalom: 500.000 XP.
Ez elvan írva, 500k creditet kapsz, nem XP-t. -
Toweliee #331611 Előrejelzés novemberre és decemberre. -
Malarki #331610 Tegnap megvetem a T20-at és kellemeset csalódtam benne. A töltési ideje kicsit fáj, meg a mozgékonysága se kiemelkedő de valahogy mégis tetszik. A kis torony és a jó gun depression elég kellemes. Gondolom a Pershing is valami ilyesmi lesz. -
Ha lehetne a továbbiakban a témát esetleg spoilerben folytatni? Maradjunk az eredeti témánál. Köszöntem. -
Csak az első hsz-t tudom idézni:
Ideje küldeni magamnak egy meghívót. :) -
Toweliee #331607 Magyar égre Magyar UFO-t! -
Akkor... hmm... legyen az, hogy miért nem járt magyar ember már lassan 25 éve az űrben?!
Ja, hogy 7 éve volt egy második is. A picsába. :) -
AlucardHuN #331605 Még ha szarkazmus is van benne látod csak előjön:D Rossz példát hoztál fel