banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Pares:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Értsd meg, ebben a témában valakinek a bicskája mindig ki fog nyílni. A tiéd, a másé, ez nem is lehet másképp.

Én sem akarnám túltenni magam semmin, ha azért kapnék pénzt mind a mai napig, mert a nagyapámat megölték a Holocauszt során. Tudod, amikor én még meg sem születtem. Manapság már kezdik is megvonni az ilyesfajta támogatásokat. Nagy felháborodásra.

És ne haragudj, de te felvidékinek születtél, és már nem magyar területen, sajnos. A problémádra a te szempontodból tökéletes megoldás lenne a kettős állampolgárság, csak sajnos a kormányod ebbe - az ő szemszögükből érthető módon - nem akar belemenni.

Ez egy olyan probléma, amire egyszerűen nincs egyértelmű, jó megoldás. Sok ilyen probléma van amúgy a világban. Az egyedüli, amit "itthonról" lehet nyújtani, az erkölcsi (én a politikai megoldást ide sorolnám főként), és anyagi támogatás. Előbbivel nem feltétlen mész sokra, utóbbival igen, de erre - megint csak jogosan - jöhet párak válasza, hogy itthon is van elég gond. Igen, van. Mégis, egy kicsit ide, egy kicsit oda, és mindenki igénye valamennyire ki lehet elégítve.

A többit viszont a fejekben kellene megoldani, az ottani embereknek. Vagy belenyugszik az ember, és folytatja az életét... Vagy megkeseredik. (Főleg több generáció után!) Ebből a szempontból olyan, mint ha egy baleset után tolószékbe kerülne valaki.

Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.20. 13:41:34