banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Toweliee
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Dehogynem, te nem értettél meg engem. Azt akartam mondani, hogy azért szükséges pontosan definiálni a fogalmakat, mert ha én náci váddal illetlek téged, az komolyabb téma, mint ha lekreténezlek. Ezért, az, hogy valami a te fogalmaid szerint náci (de amúgy nem felel meg a náciság kritériumainak), attól az nem náci, max neked. Emiatt nem maszatolás a szavak pontos definiálásának igénye, feltéve, ha konstruktív párbeszédet akarsz valakivel folytatni, és nem a süketek párbeszédét. Attól, hogy én a lilát kéknek látom, még nem lesz kék. Ezt nem tudom ennél egyszerűbben elmagyarázni.
    A független sajtóról meg annyit, hogy a külföldi prognózisok hatására (is) születnek meg itthon a véleményformálók írásai, melyek éhséglázadásokat, polgárháborút, államcsődöt vizionálnak, holnapra. Mindig holnapra. Aztán kiderül, hogy akiktől a külföldi ultrafüggetlen sajtó az információkat kapják az mindig ugyanaz a jól körülhatárolható kör (most éppen "civilek", "demokraták"), amelyik kiszorult a húsosfazék mellől. Ez minden kormánynál így van, azok akik eddig kormányon és ellenzékben voltak mindig mószerolták a másikat külföldön. Sajnos. A normális az lenne, hogyha itt mindenki ellene a saját szemétdombján, külföldön meg egységesen lépne fel. Pl én szidhatom a családom, de ha idegen teszi akkor pofánverem.