A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kancsalborz #331632 Így jár aki munka közben fórumozik, nem tud reagálni időben XD....
Toweliee : A kretén szó eredeti jelentése egy pajzsmirigy betegségé, régen minden pejoratív felhang nélkül használták. Ezért írtam példának, hogy a szavak eredeti jelentését néha milyen felesleges csúsztatás vitatni bizonyos témákban, nem "lekreténeztem" bárkit is, látom ez nem sikerült érthetően leírnom, bocs.
VanDaal: Nem kitérni akarok én, mint írtam ez hosszú, de akkor próbálom pár sorban:
Igen, pl. az USA-t is, de elsősorban a Skandináv államokat, vagy Németországot, Belgiumot, Angliát, stb...
Általános az elképedés az Angliába kivándorlók körében ( ismerek "néhányat", beszélni is szoktam velük ) az angol "bürokrácia" működésével kapcsolatban, mikor a hivatalba belépés után 15-perccel a kezükben a munkavállalási engedély...XD, hogy ilyen profán példával kezdjem.
De, ha még laikusként is, összehasonlítod pl. a Munkavállalói jogrendszert, az egészségügyet, a szociális háló kiépítettségét, a szolgáltatók működését, a hivatalok működését, úgy általában az emberhez való viszonyát ezen államok rendszereivel, mint ami nálunk van, és nem azt mondod, hogy ez a követendő példa, hogy az nem jobb, hogy ez csak azért működik ott, mert ( Jó kis hazai posványos indoklás XD ): " Van p'ézük, meg ők nyertek a háborúba' ", ez nem társadalmi érettség, kultúra kérdése, (és itt jön az, a téma amiből ez az egész OFF szájtépés elindult,) akkor tényleg nincs miről vitáznunk... :)
Tudom az USA-t most nagy divat szidni, és a kultúráját én sem kedvelem túlságosan, de szeretnék én olyan "szarul kiépített , korrupt, pénzközpontú" rendszerben élni mint az...XD
Igen, lehet jókat derülni a külföldi sajtón, ez egy helyi sport nálunk, különféle helyi orgánumok rendszeresen "helyre is teszik" az amerikai, és német lapokat, azok meg biztosan szégyenlik is magukat....XD
Az eredmény pedig itthon látszik, a bőrünkön érezzük...XD
Aki ilyet ír, már bocs, az az itthoni posványon nem lát túl, és fingja sincs arról, hogy mi folyik a világban.... Elovastál valaha egy cikket is német lapokban hogy mit írnak rólunk ? Pontosabb politikai, és gazdasági előrejelzéseket adnak, mint itthon bárki...:)
Persze, a fasz hanyatló nyugat nem ért hozzá, meg egyébként is mit ugat...XD
Franciaországról pl. annyit, hogy csak az itthoniak agyában folyik össze a Francia "szélsőjobb" a Jobbikkal, köze kb.annyi van egymáshoz, mint a focinak a baletthez... francia ismerősöm, és társasága visítva röhögne ezen a párhuzamon, már csak 2vh-beli történések miatt sincs esélye a franciáknál semmiféle szélsőjobbnak, amit ott szélsőséges megnyilvánulásnak tartanak, azt itthon vígan művelik jobb, és még baloldali politikusaink is napi, heti szinten.... :)
Nem véletlenül nem talál a Jobbik egyetlen valamirevaló legális pártszervezetet Európában, aki szövetséget kötne vele... Nincs aki felvállalja őket, annyira nem konformok...
Gyuszopapa : Miért nem írod le, hogy cigányok ? :) Azt,meg hogy hogyan bírtad a hozzászólásaimból kiérteni, hogy ez a rendszer nekem megfelelő, holott végig az ellenkezőjét írtam, elképzelni nem tudom... Akkor ezek szerint nem is érted amit írok....