banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Néha van csak fun köröm a T49-el, mint most amikor 816hp-ról kicsaptam az STA-1-t, de ehhez az kellett, hogy elfordította a tornyát.

Komolyan nem értem, hogyan csinálnak ezzel egyesek nagy sebzéseket. Ha rush, megyek előre, akkor is az van, hogy még közvetlen közelről is képes iszonyatosan mellé lőni.

Tegnap volt egy olyan csatám, hogy én centurionnal mentem és megjelent oldalt egy T49 megjelent, mindketten teljes sebességgel mentünk, satufék és mindkét tank tolatott. Én lőttem hamarabb, mellé ment természetesen, ő lőtt gyakorlatilag ugyanakkor, mint én és telitalálat. Na ez hogyan? Fel nem fogom az ilyen helyzetek. Mondjuk lehet, hogy sok skilles legénysége, kóla meg minden volt rajta, de akkor is durva, hogy egy cent mellé lő és ugyanakkora távolságról egy T49 ugyanannyi célzással meg telibe ver.