banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• AlucardHuN
    Na itt lett tele a tököm a nappal:

Azok után hogy mérgemben szoptam az E 75-el mert a random még azt se engedi meg sokszor hogy weakspotot beüssek, vagy a semmiből rámjönnek 3-an, beláttam 2 dolgot: Low szar vagyok és az a tank használlhatatlan néha gold nélkül. (lehet noobozni igen de amilyen pontatlan ez van)

Szóval ez a meccs tette fel mindenre a koronát, hogy a retkes WG azt segíti és díjazza a suttyomba elmegy cappolni, én meg futhatok utánna az 53 tonnánmmal, és még ki is lövöm de már 100 a foglalás.... eszem megáll. Komolyan mondom hogy ezután még a retek Su 100 is lehet hogy meglett volna ha a stock T 150-el jól összedolgozunk... Hogy tekerném ki a nyakát annak aki ezt a cap rendszert kitalállta... Mindig a legjobb meccseim ezek miatt buknak be.