281
GTR 2011?
-
JonasSandor #281 Kihagyja az E3-at? -
#280 Úgy tűnik csak lesz belőle valami .....
https://www.punchtechnology.co.uk/2017/10/04/punch_technology_simbin_custom_gaming_pc/ -
#279 GTR3 -
#278 No, 2018 !! :)) -
#277 2017... ? :) -
#276 Sokaig;) A RaceCenter-ekbol valszeg jon be penz, foleg ha megvan szorva szponzorokkal is. Valszeg sok versenyen es helyszinen ott vannak. Es azohoz a cuccokhoz mar boven jo a mostani RR allapota is. -
Laceee #275 Ideje lenne valami épkézláb játékot kiadniuk... , meddig lehet még a múltból megélni? -
#274 A kapcsolatuk meg maradt, sot mar majd az osszes auto bent van az RR-ben:)
Csak a program meg nincs kesz (se AI se online). -
#273 passz, de pl. a 2007-es WTCC autókon Race logó volt :D
-
#272 Es az mit jelent ? :) -
#271 Az ADAC GT Masters teljes mezőnyén ott az RR logó
Corvette Z06.R GT3
Porsche 911 GT3 R
Audi R8 LMS ultra
McLaren MP4-12C GT3
BMW Z4 GT3
Mercedes-Benz SLS AMG GT3
SaReNi Camaro GT3
Lamborghini Gallardo FL2 -
#270 Ha kesz lesznek a RaceRoom-mal (AI, online, es osszes artalom), akkor szerintem lesz;) De valszeg nem kulon dobozoskent, hanem integralva, hozzacsapva (DTM-szeruen) a R3E-hez.
Addigra meglesz hozza minden auto es palya, amit mar egyszer eladtak a R3E-hez, igy ha megjelenik a GTR3 (vagy valami hasonlo GT sorozat, talan BES), nem vesztenek semmit a kiadasal (megjelenessel).
De amin nincs AI es online az R3E-hez, addig felesleges ezt eroltetni. Meg legalabb 1 ev, amire osszeall a dolog, talan majd utana. -
#269 Akkor lesz vagy nem lesz ? :) -
Solt #268 Elérhető steam-n keresztül. -
#267 -
unrealnoise #266 Biztos lesz GTR3. szerintem nincs olyan szimbuzi aki ne várná valamilyen szinten. egy nagyon nagy cím folytatása lenne, amit ha nem basznak el, biztos szépen kaszálna a maga területén. Bár én sem értem mire fel eröltetik az RR-t.
Mire ilyen hozzáállással kijön a GTR3, addigra már itt lehet itt lesz a csúcsszuper nextgen cuccos, a pCARS is tuti megjelenik addigra, szóval kurva nehéz dolga lesz. És bár tudom, hogy Forza és GT nem ezzel versenyzik, de azokat, akiket le lehet csípni a szimes közösségből, azokat le is fogja.
a GTR3-nak 2012-ben kellett volna megjelennie. Ideális lett volna minden szinten. De persze nem... és akkor még a AC-ról nem is beszéltem...
Szvsz elbaszták...
Ez az RR is tökéletesen elég lehetne, de nem ilyen állapotában... -
#265 Allitolag lesz GTR3, csak valszeg kiado nelkul akarjak megoldani, es elotte osszrakjak hozza az autokat es a palyakat, es a RR:RE rendszerrel begyujtenek hozza egy kis penzt;) -
#264 GTR3 szerintem nem lesz, helyette ezt a RaceRoom-ot erőltetik :D
-
#263 Akkor ez a GTR3 is behalt? -
#262 Hát az négy keréken csúszás, meg ahogy átmegy a kerévetőn, sőt nem átmegy rajta hanem bele megy... elég gáz.
Továbbra sem tudok mást mondani, de GTR2 után egy Simbintől ez nagyon kevés ... -
#261 RaceRoom Racing Experience - New free content & closed Beta
-
#260 Eleg erdektelenne valt ez a cucc, eddig csak azert nem uninstalaltam, mert elfer es talan jon hozza valami update;)
Interju, veluk is:
-
#259 Most update-eltek valamit. Nalam 2-3 controller config jott le, a futtato es 2-3 biztonsagi exe. De lehet hogy csak Steam sync :) Bar ezekbe nem piszkaltam bele:D -
#258 Kodolva van;) Mint minden mas fontos dolog;)
Azt irtak, hogy a csalas miatt (online versenyek, hotlapok), de azert az is szamit, hogy ha fizetosek lesznek az autok es palyak, ne lehessen oket egykonnyen kiszedni;)
A legtobbet a tikositassal, kodolassal, biztonsaggal foglalkoztak;) -
#257 Na ja...Sikerült már valakinek a PLR file-t megnyitni? Próbáltam szerkeszteni, de csak egy csomó krikszkraksz jelenik meg. -
unrealnoise #256 Ezek utál el se merem képzelni milyen lesz a GTR3, amitől meg én mindenféle alázást vártam, és minimum őszi, téli megjelenést, de addig még lehet kép és videóanyag sem kerül ki, bár már egyre kevésbé is érdekel... :p -
#255 Jahm, így van, ha nem -simbin akkor azt mondom OK, de esküszöm valami rF2 alázást vártam tőlük :)))) -
#254 Azert komoly szegyen, hogy egy ilyen multu ceg (SimBin - GTR, GTR2, GTL, RACE), egy nagyon varos programot csusztatva (GTR3), ilyet ad ki, es kotelezo AMATOR moddal://// -
WinStar #253 neked is sokat töltött az elején?Én meguntam a várakozást....20 percig töltött aztán abbahagytam... :S Kiléptem és töröltem,pedig ki szerettem volna próbálni :( -
#252 Amateur driving model egyelőre. -
#251 Hát ez nekem hatalmas csalódás a Simbin-től !
Gondoltam, piszkálgatják kicsit a grafikát és a fizikát , legalább valami rF2 szinten, élvezetesre.Kipróbáltam ez egy rémálom.
Korrekt fizikával, javított grafikával teljesen rendben lenne nálam a vásárlós tartalom, de így kapásból felejtős .
Azért Simbin GTR2-vel nagyot csinált akkoriban, Race is jó volt a maga korában, ez most kifejezetten szégyen tőlük, hiába akarnak nyitni a lazább autós játékok felé....
Mondjuk lassan minden nagy cím elvérzik, CARS -ban én már nem bízom, lehet tévedek de csak a szokásos reklám duma a jó fizika (majd, ezután, később, hamarosan ...stb ...), tuti a grafikára hajtanak, konzolos tömegnek annyi elég .Simbin ezek szerint megint kuka, rF2 jó de nem igen akar pörögni, van két jó autó meg 3 db jó pálya...Lassan tényleg csak az AC marad :)))) -
#250 Raz, csorog, csattog es huz jobbra-balra, kb. ennyi;) Az Race/RR2 jo volt, legalabbis elvezheto, hasznalhato, ennel valahogy belekerult a korabban konzol/kontroller jatekra jellemzo betegseg, az hogy kozepen hintazik az FFB (gamepadra optimalizalt foss;P).
Probaltam atirogatnia controller file-t, de igy mar regen rossz;) Amugy meg mindig ugyanaz mint a Race, pontosabban mint az rF1 volt;)
De nem a kontroller beallitassal van a gond, hanem a kontroler kezelesssel. -
Timbu #249 Nekem nem nagyon (vagy inkább nagyon nem?) tetszik a RR:RE FFB-je. Ennél néhol talán még a CARS is jobb. Összesen annyit tud, hogy húzza a kanyar irányába a kormányt, mint a bolond. Ha megfordítom az erőt, akkor meg középállásba. -
GPx8 #248 Azért ez 2012-ben nem sok... -
#247 Nem rossz, ejjel beletoltam 2 orat, ugy is mar regen autoztam;)
Csak kar erte, hogy igy hianyosan, felkeszen, korlatozottan adtak ki (nem mukodik minden beallitas, nem teljes a HUD) es foleg hogy csak az amator driving modelt engedelyeztek. Ez igazabol a szimeseknel lehet rossz pont, mert sokan vartak mar a SimBin-tol valami ujat, folyamatosan a GTR3-at es a a vWTCC-t, ami elmult;)
Hangzatosak az uj engine elnevezesek (hang, fizika, grafika, jatekmenet), de latszik hogy maradtak az alapoknal, csak a szokasos uton tovabb fejlesztgettek a dolgokat. Mindenbol eppen csak annyi, hogy nem kellett atirni a lelket;)
De a palyavalasztassal sem vagyok teljesen kibekulve, bar bizonyos szempontbol biztos jobb, mint egy „unalomig” ismert, tucatszor volt palya;) De azert egy valodi palya hozzatett volna a GetReal erzeshez:) Bar ez a teaser verzio egyelore nem a Real reszrol szol;)
Erzesre kicsit olyan, mint egy Hermann Tilke palya, erosen konzolositva: tettek bele sok szintkulonbseget, szerpentin-szeru alagutas reszt, bazi szeles bukoterek szep szines-szeles kerekvetokkel, batarnagy szines elojelzo nyilakkal stb.;)
-
#245 Csodáltam is , hogy először kipróbáltad nem túrtad szét :))) -
#244 Amugy LOL, Flash-ben van a nagyresze;) Mar turkalok:P
Latszik, hogy az alapok megmaradtak, de azert a biztonsaggal, uj kodolassal, online-tartalommal foglalkoztak – ne nagyon legyen modolas es tartalom lopkodas;) -
#243 Már késő :)))
RACE-re meg maúgy sem vágyom most.
Én is valami ütősre számítottam videók alapján, de ha azt mondod ez nem az akkor elhiszem .
Ha valami elnéztél, akkor majd kiderül és nekiugrok holnap újból . -
#242 Azert ne szakitsd meg, valszeg valamit elneztem, nem allitottam be vagy hasonlo;)
De gyanus, mert eddig a SimBin-nel nem volt ilyen hinta, az utolso RACE verziok nagyon jok.
Azert teszteld le;) -
#241 Azt a hintázást szeretem :)))
Én azt hittem azért legalább annyit javítottak a fizikán FFB-n mint az ISI, sőt illene nekik még jobbra csinálni ....
akkor megszakítom a letöltést :(