GTR 2011
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ha anélkül megyek vele egy másfél órás versenyt, hogy egy percig sem jut eszembe, hogy mikor lesz már vége...nos azzal a játékkal (!) nagy gond nem lehet 😉
Sajnos nincs es nem is lesz olyan program, ami mindenre jo lenne.
Ha csak fizikabol akarok korozgetni, akkor iR, nKP, FVA, LFS.
Ha Offline szeretnek AI-val versenyezni, akkor RACE es az alatta talalhato tucatnyi hivatalos sorozat.
Ha meg online akarok tekeregni, akkor egyertelmuen iRacing, nem kell jelentkezni bajnoksagban, nincs korlatozva az auto es a palya, es foleg nincs megszabva hogy MIKOR!
Ja, es ha egyeb barkacs dolgokat, extrem palyakat akarok kiprobalni, vagy ha en akarok barkacsolni, akkor rFactor😉
Pl.:
F1 2011: nem igazan szim, az online-szervezes sem az igazi, de F1-ben, F1 versenyhangulatban, szervezesben, latvanyban tuti hogy egyik ISI engines cucc sem eri utol😉
iRacing: k*rva draga, nincs AI, sot penz nelkul meg offline sem megy egyedul, de jho fizika, folyamatos frissites es fejlesztes, telezsufoltak jobbnal jobb autokkal, palyakkal, liszenszekkel, es olyan online szervezest, bajnoksagok tucatjat, 3 kontinensen talalhato szervereket napi 24 oraban senki sem fog rajtuk kivul biztositani;D
SimBin: egy vagy tobb sorozat liszenszekkel kidolgozva, AI-val, jo online-nal, evente megjeleno uj programokkal😛
ISI: elsosorban modolasra (es eladasra) szant engine, valamennyi tartalommal, nem kidolgozott offline de hasznalhato, jo online, korlatlanul bovitheto magan tartalommal.
stb. 😛
ebbõl se nagyon lesz semmi..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Az alap rF2 - hasonloan az rF1-hez - messze nem nyujthat akkora tartalmat, olyan jatekmenetet, mint pl. egy Race vagy GTR3. Nem is ez a dolga. Persze, az rF2-ben lesz mar tartalom boven (bar fingunk sincsen mi, mert nem mondanak semmit😛).
( az más kérdés, hogy Simbin honnan indult, és mit sikerült felhajtaniuk a melójuk mellé ...)
szerintem meg igen is össze lehet és kell is hasonlítani...
az, hogy az rF2 engine oké, de ez bennünket szimeseket kurvára nem érdekel igazából. az a lényeg, hogy õk mit adnak... nekem az rF2 szimpi lehet olyan téren, hogy régi autók, történelmi pályák, etc... viszont ha valamilyen módon ez is bekerül a GTR3-ba, akár utólag, akkor semmi értelme rF2-õznöm offline.
Mert hogy szép meg "modern" az ok , de az eddigi 100 000 poligon helyett most 10 milla kell és az eddigi 3 effekt helyett is több 😊
Igazabol, szokas szerint nem lehet, nem erdemes osszehasonlitani a ket programot.
A GTR3 valszeg full dobozos (is) lesz, tele liszenszel, elsosorban/kizarolag "jatszani".
Az rF2 igazabol engine, "draga" offline resszel, AI-val, modolasi lehetoseggel (~50$), plusz ~10$-ert online lehetoseggel.
rF azért nem olyan kelendõ mint látszik, ha nem lenne warez tized annyi user lenne, kíváncsi vagyok mi lesz az új online védelem miatt 😊))
On: ha ugyanolyan mérföldkõ lesz mint GTR2, akkor nagy baj nem lesz 😊
Oké, az a monaco-i videó tûrhetõ volt, de azon kívül semmi.
kövezzetek meg, de ezt már jobban várom mint az rF2-õt, már csak azért is, mert itt gondolom lesz normális karrier mód, bajnokság meg minden, körítéssel. rF2-nél ez szvsz ki van csukva, oké, hogy az online játéknak van elsõsorban szánva...
C.A.R.S. meg az irányítás miatt lehet kétséges.
Nah mindegy, óriási sansz van a SIMBIN elõtt, nem lennék most az rF2-es srácok helyében... 😊 Mert oké, hogy jó lesz az rF2, de lehet fél évvel a kiadás után a SIMBIN feltörli vele a padlót...
a képek belõle
Corvette C6R?
DRM BMW ?
Audi R8 ?
DTM auto Nürburgring-en ?
talán vmi Super GT-s rizsrakéta ? elsõre 370znek tippelném, de elég fura a szélesítés 😄
hmm, hegyi felfutás ? nyamii 😊)
RUF felni <#wow2>#wow2>
mustang?
ez nem tudom mi lehet
ezt meg fõleg 😄
😊
még ha játszottál volna vele egy percet is... 😉
a fizika kiemelkedõen SIM hatású, persze all-assist-OFF
és graf is gyönyörû
lehet fikázni, hogy csak reggel, délután és szürkület van benne + nincs esõ
viszont tapasztalatból mondom, hogy a Shift 2 éjszakai és esõs pályáival ráfér 1 kezemre hányszor toltam
szemben azzal, h a megjelenés óta megvolt és összességében bõven 3 számjegyû játékórát tettem abba
sztem inkább az a baj(od), h Forza 4
PC 😛Just do it :)
De van akkora nevuk, a GTR sorozat van olyan nepszeru, hogy minimalis reklammal is tudnanak eladasokat produkalni. Foleg, ha Ok is online tolnak mint a tobbiek😊
Elvileg a GTR3 mar teljesen a sajat SimBin engine-nel erkezik, ami grafikailag, tudasilag hasonlo mint amit a SHIFT-ben lehett latni vagy amit a CARS-szal terveznek. A SimBin-nel Lizard-nak hivjak, az SMS-nel Madness-nek😉 De felo, hogy a fizikai alapok, hasonloan a Madness-hez, ugyanugy megmaradtak a pMotor1-nek (ISI - rFactor), amit tovabb piszkaltak.
Bar a Lizard-ot mar eleg regen fejlesztgetik, igy ennel elofordulhat, hogy valami teljesen ujat fogunk latni😉
De persze nem lenne rossz, nagyon éhes vagyok már valami ütõs szimulátor újdonságra 😄D
Since then, the Swedish studio has released several content packs for their RACE07 line of simulations but remained tightlipped on the progress of GTR3.
This is apparently due to change very soon as Simbin’s Jay Ekkel has hinted at first news of GTR3 becoming available later this month before Christmas as one of his postings in the RaceRoom forums reveals:
Haha yeah, the whole team cannot wait to start showing and telling what we are working on at the moment. Soon ( opps i said it again) we will start telling like there is no tomorrow!
But why wait till christmas!
First details on the upcoming title are much anticipated as right now nothing is known regarding content or technical specifications. Since the title is named GTR again, it’s seems logical that it once again simulates sports car racing but other than that there are plenty of blanks to be filled – Hopefully soon."
És akkor itt jön elõ az, hogy évekig lófaszt nem csinált a Simbin lényegében, a GTR2 szerintem nagy siker lehetett, tuti sokan megvették, nem értem miért nem adtak ki korábban egy GTR3-at, amiben ráfeküdtek volna mindenre még egy kicsit jobban.
A konkurencia minden szinten beelõzte/elõz közben õket... (Mert oké, hogy a CARS nincs kész, meg rF2 sem, de azért ezekbõl láttunk már valamit...)
viszont az rF2 szvsz sokkal idõtálóbb lehet és lesz. a buta alap rF1 mai napig a legnépszerûbb netes szimulátor. és ezt szvsz nem csak a rengeteg módjának köszönheti. rf2 mindenben rátesz egy lapáttal, GTR3-nak nagyon nagyon jónak kell lennie, hogy felvehesse vele a versenyt szvsz.
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
* : tetszõleges szim
Laceee: és tényleg! meg persze kötöm a kompromisszumokat nap mint nap 😊
Forza.
kíváncsi leszek a 2011-re, remélem nem az evós vonalat viszik tovább. kéne már valami új motor, ami még több paramétert számol vezetés közben.
De remélem hogy nem így lesz... Megvan mind két rész (Evo és GTR2) de azóta is a GTR 2-vel tolom általában, igaz csak gamepaddal de így se rossz. 😉
A GTR2 nekem, hangsúlyozom nekem a legjobb szimes game amivel játszottam.
Ezért kíváncsian és nyitottan várom az új részt belõle!
<#taps>#taps>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
szívesebben elvagyok olyan játékkal ahol kisebb a grafikai élmény nagyobb a színvonal és ha nem is valós de köze van a valós adatokhoz.
lásd Terep2.
vagy ha annyira királyvagy játsz a RigsOfRods-al és meglájuk mennyire überfaszán ismered a fizika törvényeit 😊 és mennyire tudsz boldogulni a gombokkal 😊