GTR 2011

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kihagyja az E3-at?
lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Adam Jonas
lac coo
No, 2018 !! 😊)

lac coo
2017... ? 😊

Alexease
Sokaig😉 A RaceCenter-ekbol valszeg jon be penz, foleg ha megvan szorva szponzorokkal is. Valszeg sok versenyen es helyszinen ott vannak. Es azohoz a cuccokhoz mar boven jo a mostani RR allapota is.
Ideje lenne valami épkézláb játékot kiadniuk... , meddig lehet még a múltból megélni?
Alexease
A kapcsolatuk meg maradt, sot mar majd az osszes auto bent van az RR-ben😊
Csak a program meg nincs kesz (se AI se online).
Szabi
passz, de pl. a 2007-es WTCC autókon Race logó volt 😄

"Nulla tenaci invia est via"

lac coo
Es az mit jelent ? 😊

Szabi
Az ADAC GT Masters teljes mezõnyén ott az RR logó <#finom>

Corvette Z06.R GT3
Porsche 911 GT3 R
Audi R8 LMS ultra
McLaren MP4-12C GT3
BMW Z4 GT3
Mercedes-Benz SLS AMG GT3
SaReNi Camaro GT3
Lamborghini Gallardo FL2

Alexease
Ha kesz lesznek a RaceRoom-mal (AI, online, es osszes artalom), akkor szerintem lesz😉 De valszeg nem kulon dobozoskent, hanem integralva, hozzacsapva (DTM-szeruen) a R3E-hez.
Addigra meglesz hozza minden auto es palya, amit mar egyszer eladtak a R3E-hez, igy ha megjelenik a GTR3 (vagy valami hasonlo GT sorozat, talan BES), nem vesztenek semmit a kiadasal (megjelenessel).

De amin nincs AI es online az R3E-hez, addig felesleges ezt eroltetni. Meg legalabb 1 ev, amire osszeall a dolog, talan majd utana.
lac coo
Akkor lesz vagy nem lesz ? 😊

Elérhetõ steam-n keresztül.

www.smart-bus.hu

Szabi

Biztos lesz GTR3. szerintem nincs olyan szimbuzi aki ne várná valamilyen szinten. egy nagyon nagy cím folytatása lenne, amit ha nem basznak el, biztos szépen kaszálna a maga területén. Bár én sem értem mire fel eröltetik az RR-t.

Mire ilyen hozzáállással kijön a GTR3, addigra már itt lehet itt lesz a csúcsszuper nextgen cuccos, a pCARS is tuti megjelenik addigra, szóval kurva nehéz dolga lesz. És bár tudom, hogy Forza és GT nem ezzel versenyzik, de azokat, akiket le lehet csípni a szimes közösségbõl, azokat le is fogja.

a GTR3-nak 2012-ben kellett volna megjelennie. Ideális lett volna minden szinten. De persze nem... és akkor még a AC-ról nem is beszéltem...

Szvsz elbaszták...

Ez az RR is tökéletesen elég lehetne, de nem ilyen állapotában...
Alexease
Allitolag lesz GTR3, csak valszeg kiado nelkul akarjak megoldani, es elotte osszrakjak hozza az autokat es a palyakat, es a RR:RE rendszerrel begyujtenek hozza egy kis penzt😉
Szabi
GTR3 szerintem nem lesz, helyette ezt a RaceRoom-ot erõltetik 😄

Dietrich
Akkor ez a GTR3 is behalt?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

lac coo
Hát az négy keréken csúszás, meg ahogy átmegy a kerévetõn, sõt nem átmegy rajta hanem bele megy... elég gáz.

Továbbra sem tudok mást mondani, de GTR2 után egy Simbintõl ez nagyon kevés ...

Alexease
RaceRoom Racing Experience - New free content & closed Beta

Alexease
Eleg erdektelenne valt ez a cucc, eddig csak azert nem uninstalaltam, mert elfer es talan jon hozza valami update😉

Interju, veluk is:
Alexease
Most update-eltek valamit. Nalam 2-3 controller config jott le, a futtato es 2-3 biztonsagi exe. De lehet hogy csak Steam sync 😊 Bar ezekbe nem piszkaltam bele😄
Alexease
Kodolva van😉 Mint minden mas fontos dolog😉
Azt irtak, hogy a csalas miatt (online versenyek, hotlapok), de azert az is szamit, hogy ha fizetosek lesznek az autok es palyak, ne lehessen oket egykonnyen kiszedni😉

A legtobbet a tikositassal, kodolassal, biztonsaggal foglalkoztak😉
TG Gida
Na ja...Sikerült már valakinek a PLR file-t megnyitni? Próbáltam szerkeszteni, de csak egy csomó krikszkraksz jelenik meg.

Isten áldja a pogányokat!

Ezek utál el se merem képzelni milyen lesz a GTR3, amitõl meg én mindenféle alázást vártam, és minimum õszi, téli megjelenést, de addig még lehet kép és videóanyag sem kerül ki, bár már egyre kevésbé is érdekel... :p
lac coo
Jahm, így van, ha nem -simbin akkor azt mondom OK, de esküszöm valami rF2 alázást vártam tõlük 😊)))

Alexease
Azert komoly szegyen, hogy egy ilyen multu ceg (SimBin - GTR, GTR2, GTL, RACE), egy nagyon varos programot csusztatva (GTR3), ilyet ad ki, es kotelezo AMATOR moddal:////
neked is sokat töltött az elején?Én meguntam a várakozást....20 percig töltött aztán abbahagytam... :S Kiléptem és töröltem,pedig ki szerettem volna próbálni 😞

TG Gida
Amateur driving model egyelõre.

Isten áldja a pogányokat!

lac coo
Hát ez nekem hatalmas csalódás a Simbin-tõl !

Gondoltam, piszkálgatják kicsit a grafikát és a fizikát , legalább valami rF2 szinten, élvezetesre.Kipróbáltam ez egy rémálom.

Korrekt fizikával, javított grafikával teljesen rendben lenne nálam a vásárlós tartalom, de így kapásból felejtõs .

Azért Simbin GTR2-vel nagyot csinált akkoriban, Race is jó volt a maga korában, ez most kifejezetten szégyen tõlük, hiába akarnak nyitni a lazább autós játékok felé....

Mondjuk lassan minden nagy cím elvérzik, CARS -ban én már nem bízom, lehet tévedek de csak a szokásos reklám duma a jó fizika (majd, ezután, késõbb, hamarosan ...stb ...), tuti a grafikára hajtanak, konzolos tömegnek annyi elég .Simbin ezek szerint megint kuka, rF2 jó de nem igen akar pörögni, van két jó autó meg 3 db jó pálya...Lassan tényleg csak az AC marad 😊)))

Alexease
Raz, csorog, csattog es huz jobbra-balra, kb. ennyi😉 Az Race/RR2 jo volt, legalabbis elvezheto, hasznalhato, ennel valahogy belekerult a korabban konzol/kontroller jatekra jellemzo betegseg, az hogy kozepen hintazik az FFB (gamepadra optimalizalt foss;P).

Probaltam atirogatnia controller file-t, de igy mar regen rossz😉 Amugy meg mindig ugyanaz mint a Race, pontosabban mint az rF1 volt😉
De nem a kontroller beallitassal van a gond, hanem a kontroler kezelesssel.
Nekem nem nagyon (vagy inkább nagyon nem?) tetszik a RR:RE FFB-je. Ennél néhol talán még a CARS is jobb. Összesen annyit tud, hogy húzza a kanyar irányába a kormányt, mint a bolond. Ha megfordítom az erõt, akkor meg középállásba.

Azért ez 2012-ben nem sok...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
Nem rossz, ejjel beletoltam 2 orat, ugy is mar regen autoztam😉
Csak kar erte, hogy igy hianyosan, felkeszen, korlatozottan adtak ki (nem mukodik minden beallitas, nem teljes a HUD) es foleg hogy csak az amator driving modelt engedelyeztek. Ez igazabol a szimeseknel lehet rossz pont, mert sokan vartak mar a SimBin-tol valami ujat, folyamatosan a GTR3-at es a a vWTCC-t, ami elmult😉

Hangzatosak az uj engine elnevezesek (hang, fizika, grafika, jatekmenet), de latszik hogy maradtak az alapoknal, csak a szokasos uton tovabb fejlesztgettek a dolgokat. Mindenbol eppen csak annyi, hogy nem kellett atirni a lelket😉

De a palyavalasztassal sem vagyok teljesen kibekulve, bar bizonyos szempontbol biztos jobb, mint egy „unalomig” ismert, tucatszor volt palya😉 De azert egy valodi palya hozzatett volna a GetReal erzeshez😊 Bar ez a teaser verzio egyelore nem a Real reszrol szol😉
Erzesre kicsit olyan, mint egy Hermann Tilke palya, erosen konzolositva: tettek bele sok szintkulonbseget, szerpentin-szeru alagutas reszt, bazi szeles bukoterek szep szines-szeles kerekvetokkel, batarnagy szines elojelzo nyilakkal stb.😉
lac coo
Csodáltam is , hogy elõször kipróbáltad nem túrtad szét 😊))

Alexease
Amugy LOL, Flash-ben van a nagyresze😉 Mar turkalok😛
Latszik, hogy az alapok megmaradtak, de azert a biztonsaggal, uj kodolassal, online-tartalommal foglalkoztak – ne nagyon legyen modolas es tartalom lopkodas😉
lac coo
Már késõ 😊))

RACE-re meg maúgy sem vágyom most.

Én is valami ütõsre számítottam videók alapján, de ha azt mondod ez nem az akkor elhiszem .

Ha valami elnéztél, akkor majd kiderül és nekiugrok holnap újból .

Alexease
Azert ne szakitsd meg, valszeg valamit elneztem, nem allitottam be vagy hasonlo😉
De gyanus, mert eddig a SimBin-nel nem volt ilyen hinta, az utolso RACE verziok nagyon jok.
Azert teszteld le😉
lac coo
Azt a hintázást szeretem 😊))

Én azt hittem azért legalább annyit javítottak a fizikán FFB-n mint az ISI, sõt illene nekik még jobbra csinálni ....

akkor megszakítom a letöltést 😞

Alexease
A menu eleg egyedire sikerult, de nincs vele baj, teljesen hasznalhato. De hianyzik eleg sok beallitas, pontosabban ebben a teaser-ben nincs engedelyezve (vagy nem talaltam meg a trukkot😉. Ami nem lenne gond, de csak AMATOR modban mukodik😉 Igy nem lesznek valami nepszeruek, nem is ertem, ezt miert kellett?!?!

Amugy semmi extra, teljesen RACE-erzes😉 Kiveve, hogy az FFB kozepen elegge hintazik...

Az lett volna jo, ha ennyi teszt utan azt irom: Igen, vegre, ez mar nagyon kellett!, de egyelore csak annyi maradt meg bennem, hogy: „Ingyen jo lesz...”.
lac coo
no fene 😊

Alexease
Lehet tolni, tesztelni😉 Nem demo, nem beta, hanem teaser😊 Ilyen sem volt meg;P

RaceRoom Racing Experience Playable Teaser
Alexease
Majd meglátjuk.

Alexease

lac coo
Ahogy mondtad korábban, többet érnénk most már valami menü, setup, beállításokkal foglalkozó anyaggal ...Az, hogy itt egy béjemvé, hát nagyon nem hoz lázba 😊))

Alexease
En is mar csak a linket tettem be, a kepeket mar csak kicsiben futottam vegig, ne nincs koztuk uj, erdekes, informativ stb.
lac coo
ebben a két napban annyi képet meg gagyi kamerás videót néztem, hogy már hányok tõlük 😊))

Oldal 1 / 6Következő →