GTR 2011
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.punchtechnology.co.uk/2017/10/04/punch_technology_simbin_custom_gaming_pc/
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Csak a program meg nincs kesz (se AI se online).
Corvette Z06.R GT3
Porsche 911 GT3 R
Audi R8 LMS ultra
McLaren MP4-12C GT3
BMW Z4 GT3
Mercedes-Benz SLS AMG GT3
SaReNi Camaro GT3
Lamborghini Gallardo FL2
"Nulla tenaci invia est via"
Addigra meglesz hozza minden auto es palya, amit mar egyszer eladtak a R3E-hez, igy ha megjelenik a GTR3 (vagy valami hasonlo GT sorozat, talan BES), nem vesztenek semmit a kiadasal (megjelenessel).
De amin nincs AI es online az R3E-hez, addig felesleges ezt eroltetni. Meg legalabb 1 ev, amire osszeall a dolog, talan majd utana.
www.smart-bus.hu
Mire ilyen hozzáállással kijön a GTR3, addigra már itt lehet itt lesz a csúcsszuper nextgen cuccos, a pCARS is tuti megjelenik addigra, szóval kurva nehéz dolga lesz. És bár tudom, hogy Forza és GT nem ezzel versenyzik, de azokat, akiket le lehet csípni a szimes közösségbõl, azokat le is fogja.
a GTR3-nak 2012-ben kellett volna megjelennie. Ideális lett volna minden szinten. De persze nem... és akkor még a AC-ról nem is beszéltem...
Szvsz elbaszták...
Ez az RR is tökéletesen elég lehetne, de nem ilyen állapotában...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Továbbra sem tudok mást mondani, de GTR2 után egy Simbintõl ez nagyon kevés ...
Interju, veluk is:
Azt irtak, hogy a csalas miatt (online versenyek, hotlapok), de azert az is szamit, hogy ha fizetosek lesznek az autok es palyak, ne lehessen oket egykonnyen kiszedni😉
A legtobbet a tikositassal, kodolassal, biztonsaggal foglalkoztak😉
Isten áldja a pogányokat!
Gondoltam, piszkálgatják kicsit a grafikát és a fizikát , legalább valami rF2 szinten, élvezetesre.Kipróbáltam ez egy rémálom.
Korrekt fizikával, javított grafikával teljesen rendben lenne nálam a vásárlós tartalom, de így kapásból felejtõs .
Azért Simbin GTR2-vel nagyot csinált akkoriban, Race is jó volt a maga korában, ez most kifejezetten szégyen tõlük, hiába akarnak nyitni a lazább autós játékok felé....
Mondjuk lassan minden nagy cím elvérzik, CARS -ban én már nem bízom, lehet tévedek de csak a szokásos reklám duma a jó fizika (majd, ezután, késõbb, hamarosan ...stb ...), tuti a grafikára hajtanak, konzolos tömegnek annyi elég .Simbin ezek szerint megint kuka, rF2 jó de nem igen akar pörögni, van két jó autó meg 3 db jó pálya...Lassan tényleg csak az AC marad 😊)))
Probaltam atirogatnia controller file-t, de igy mar regen rossz😉 Amugy meg mindig ugyanaz mint a Race, pontosabban mint az rF1 volt😉
De nem a kontroller beallitassal van a gond, hanem a kontroler kezelesssel.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Csak kar erte, hogy igy hianyosan, felkeszen, korlatozottan adtak ki (nem mukodik minden beallitas, nem teljes a HUD) es foleg hogy csak az amator driving modelt engedelyeztek. Ez igazabol a szimeseknel lehet rossz pont, mert sokan vartak mar a SimBin-tol valami ujat, folyamatosan a GTR3-at es a a vWTCC-t, ami elmult😉
Hangzatosak az uj engine elnevezesek (hang, fizika, grafika, jatekmenet), de latszik hogy maradtak az alapoknal, csak a szokasos uton tovabb fejlesztgettek a dolgokat. Mindenbol eppen csak annyi, hogy nem kellett atirni a lelket😉
De a palyavalasztassal sem vagyok teljesen kibekulve, bar bizonyos szempontbol biztos jobb, mint egy „unalomig” ismert, tucatszor volt palya😉 De azert egy valodi palya hozzatett volna a GetReal erzeshez😊 Bar ez a teaser verzio egyelore nem a Real reszrol szol😉
Erzesre kicsit olyan, mint egy Hermann Tilke palya, erosen konzolositva: tettek bele sok szintkulonbseget, szerpentin-szeru alagutas reszt, bazi szeles bukoterek szep szines-szeles kerekvetokkel, batarnagy szines elojelzo nyilakkal stb.😉
Latszik, hogy az alapok megmaradtak, de azert a biztonsaggal, uj kodolassal, online-tartalommal foglalkoztak – ne nagyon legyen modolas es tartalom lopkodas😉
RACE-re meg maúgy sem vágyom most.
Én is valami ütõsre számítottam videók alapján, de ha azt mondod ez nem az akkor elhiszem .
Ha valami elnéztél, akkor majd kiderül és nekiugrok holnap újból .
De gyanus, mert eddig a SimBin-nel nem volt ilyen hinta, az utolso RACE verziok nagyon jok.
Azert teszteld le😉
Én azt hittem azért legalább annyit javítottak a fizikán FFB-n mint az ISI, sõt illene nekik még jobbra csinálni ....
akkor megszakítom a letöltést 😞
Amugy semmi extra, teljesen RACE-erzes😉 Kiveve, hogy az FFB kozepen elegge hintazik...
Az lett volna jo, ha ennyi teszt utan azt irom: Igen, vegre, ez mar nagyon kellett!, de egyelore csak annyi maradt meg bennem, hogy: „Ingyen jo lesz...”.
RaceRoom Racing Experience Playable Teaser