42867
-
IRIS - Come With Me
-
Nagy favorit! -
Ennyi idő után is még mindig kiráz a hideg ha hallgatom,az egyik legnagyobb italo zene!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.02.01. 18:02:59 -
wmallas #21804 Szerintem megfér ez a zene ezen a helyen,és hát hazánkfia követte el ezt is,aminek én személy szerint nagyon örülök....
-
Rain Sword - Memories
Rain Sword on bandcamp -
DJ vagy ? -
se nem NRW, se nem italo, mégis biztos, hogy ez anno valahogy mégis kapcsolódott sokak kedvenceihez, sajnálom hogy ez a különleges AM Samurai remix nem folytatódott a projekt keretében anno, de ezt a verziót a mai napig öröm hallgatni
Bessinia - Chillout Remake
-
ahogy pár hsz-el lejjebb Reynaud már belinkelte , megjelent a BCR újabb, 129 különböző névvel kiadott alkotásai, és persze máris kerülnek fel az erről kijátszott dalok.
ALAN BRANDO - Love Is A Fantasy (Vocal Mix)
-
Hurricane - The Astronaut Arcade
-
-
Csak jelzem, hogy a te gondolat meneteddel lezárom ezt a témavonalat!
Innentől kezdve bárki bármilyen részlettel ezt folytatja akár pro, akár kontra, azt a tartalom mérlegelése nélkül TÖRÖLNI FOGOM!
Magyarul mostantól Stop, akár a tiedre válasz, akár ennek bármilyen folytatása törléssel fog párosulni.
Van még elég sok téma, mindenki keressen magának egy olyat,amiben más is örömét lelheti.
Köszönöm.
-
retroboys #21795 Igen, ez az Eruption dal is egy az akkori idők számos jól sikerült szerzemények közül,mint ahogy az Ottawan is az volt nem véletlenül játszom pl. minden egyes retro buliban.
Utoljára szerkesztette: retroboys, 2015.02.01. 15:40:07 -
Eltelt egy nap, hazajövök a vadászatból és látom még mindig van, aki rágódik a lerágott csonton, no comment.. .:)
Amúgy a házigazdának üzenem, a moderálás egyformán kellene vonatkozzon mindenkire. Lám a tegnapi alpári megnyilatkozás törölve lett majd ma újra előkerült. No nem rólam van szó, Engem nem kellett moderálni csak azt, akinél miután elfogyott a "memória" azonnal váltott útszéli stílusra. Ok, ez mindig is jellemző volt sajnos az sg-re de legyünk már korrektek, ha már van moderálási joga a házigazdának.
Kíváncsi vagyok, vajon meddig megy még ez a nyálfröcsögtető stílus itt..? Lehet nem is kell erre válaszolni, sajnos tudom a választ :( -
OK!
Ez korrekt válasz !
Nyugodtan írd le máskor is a véleményed,valóban kulturált módon tetted,amivel én nem értettem egyet azt leírtam,és tudom hogy konkrétan mire gondolsz,mit hiányolsz az Mflex dalból,de ez egy másik dimenzió mint a 70s évek végi, 80s évek eleji disco zenék voltak!
Egyébként abból a korszakból én nagy Ottawan (Pam N' Pat) és Peter Griffin rajongó vagyok,gyakran hallgatom a lemezeiket,de az Eruption néhány dalát is kedvelem mint pld. "ez!
Szép napot!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.02.01. 14:42:57 -
Ha lesz videója visszatérek rá,vadiúj és remek!
SelloRekT /LA Dreams - Feels So Real
-
retroboys #21791 Szia Reynaud,
Nos , a te felvetésedre válaszolnék.Látod lehet reagálni normális hangnemben is észrevételekre. Hogy miért azokat a dalokat hoztam fel példának? Azért ,mert többek között azokban éreztem azt, amit hiányoltam az Mflex dalban.És egyáltalán nem számít ,hogy mikori zene számomra.Nem véletlenül lettek és maradtak olyan sikeres dalok. Az,hogy véleményem épp most írtam le semmi köze ahhoz ,hogy az előadót Mflex-nek hívják. A hozzá kapcsolódó kommentek miatt reagáltam. És most is az a véleményem,hogy ha ilyen ellenszenvet vált ki némelyekből egy-egy dal kapcsán az olyan hozzászólás,ami nem emeli az egekbe egyes dalokat, akkor nem kell lehetőséget biztosítani senki számára sem,hogy hozzászólhasson .
Abban igazad van ,hogy az Italove-Too late to cry(Matt pop club edit remix) dalhoz nem fűztem hozzászólást.De nem is olvastam olyan magasztaló kommenteket vele kapcsolatban. Pedig pörgősebb és ebben a dalban pont megvan az amitől számomra jobban sikerült az átlagnál.És igen, dicsérem a dalt itt és most,Az,hogy éppen Mflex dalával kapcsolatban fogalmaztam meg azt ,amit,az egyáltalán nem azért van,mert Mflex-nek hívják az előadót.Tőlem aztán hívhatnák akárkinek.Kritizáltam én Ken Laszlo-t, TQ, Fancy-t, Clay-t is ,ha arról volt szó.Nem tartozom én egyik táborhoz sem,amit itt többször emlegetnek, abszolút semleges zeneszerető és zenehallgatóként vagyok itt.
Amaximus, neked is igazad van, valóban történtek változások,jobb lett a design, valóban kevesebb agyon vezérelt dal kerül bemutatásra és biztos van más pozitív változás is.De azt,hogy nem változott semmi, azt arra értettem,hogy az előző házigazda ,moderátorok stb.. kapcsán is ha valaki nem éppen magasztaló véleményt mondott az általuk favorizált előadó(k)ról akkor ott is ugyan ilyen kulturálatlan megjegyzésekkel tarkított vita volt.,ami biztos,hogy nem vált hasznára a fórumnak.Ennyit szerettem volna leírni.A továbbiakban már tényleg nem szeretnék foglalkozni ezzel az Mflex üggyel.
Utoljára szerkesztette: retroboys, 2015.02.01. 14:12:34 -
ZION - Under Ground
ZION -
Italo Holiday Vol. 3 -
Minuit Machine - Love is God
-
na ezt még így biztos nem nem láttuk itt Nepál fővárosában, de én kifejezetten jót szórakoztam ezen a kis amatőr ökörködésen! 
A Martin Duvall track in Nepal :)
-
na,tehát akkor nem is magyarok,hanem románok vagy romániai magyarok.
-
Csak hallgattam a zenéket és valahogy idekeveredtem, de semmi más egyebet nem tudok.
Link -
ez olyan deep house indie dance nu-disco keverék akar lenni?
nekem is tetszik, de áruld el, kinek a milye, mert azt látom, hogy viszonylag friss és magyar! :) tehát talán nem lehet véletlen, hogy bekerült ide.
bár nem profil,de ezt még azért berakom ide, egy másik magyar újdonság,hasonlóban
Inner Rebels & Liva K-Hold You (Original mix)
-
Bejön!
Breky & Elektromekanik - Waiting (Original Mix)
-
DOWNLOAD
(The Real) Kent Clark - Repeat Repeat
Kartmaze - Star Cruiser (video edit)
Dany E - Deseo
-
Szia!
Már lassan a végére érek az ISD olvasásnak, csak a hosszabb írásokat nyálazom már, de azt leszűrtem, hogy ti igenis jóban voltatok, és -nevezzük úgy- akit Mflex bírt, most nem rád célzok, de azokat keményen be is védte és ebből jó sokan voltak. Én biztosan nem rád tippeltem volna, (hanem a sarokcsiszoló felhozatal miatt), vagy maga a mátéka, akiből akkor sem lesz olyan zenész, hogy legalább 1% elismerje, csak az "körben" lévők, vagy italove. Csak azt bánom, hogy 1 éve regisztráltam, legalább 2009-ben kellett volna, hogy mindent átéljek itt.
Ez már másnak szól.
Részemről ez az egész itt tovább nem is érdekel, ebben a topikban egyvalami volt jó, kapcsolataim szerint elég nagy a nézettsége külföldről, amivel most megint jól "besikerült" reklámozni (főleg a negatívosoknak) az új MS dalt. A negatív hsz meg csak CSAK ITT VAN, SEHOL MÁSHOL "in the world".
Eszetlenek!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.02.01. 09:24:32 -
a zene mindenhol megtalálható Jordan F remixe mellett született egy másik említésre méltó remix is ehhez a számhoz.
Tokyo Denmark Sweden - When It Breaks (Tunnel Signs Remix) DOWNLOAD
-
A magam részéről kifejezetten örülök, hogy leírtad mindezeket!
Van néhány apró tény,amit én másként látok. Annyi 111%-ban biztos, hogy a régi (általam megismert) tagok közül többnek is van álrege és azon jönnek ide vissza rettentően hasznos gondolatmeneteket lejteni. Én nem tippelgetem, hogy ki-ki lehetett ,ez a része nem érdekel, de ezek a manőverek nyilván okozhatnak félreértéseket.
Mflex-el kapcsolatban nincs hisztéria. A hisztéria max úgy értelmezhető, hogy a megjelenést és a zenét is talán 4-en méltattuk, akár magasztaltuk is pár hsz-en át a zenei megoldásokat és hangokat, azon egyszerű oknál fogva, hogy nagyon tetszik, és icipici magyar vonatkozása is van, amivel könnyebb és jobb érzés is azonosulni, úgymint az akár megjelenő jobban sikerült Clay produkciókkal is.
És ez ki is fulladt volna ennyiben, ha hirtelen nem érzi a kényszert a másik oldal (a net nagyon messzi távolából), hogy most akkor valamit csináljon,degradáljon.
Részemről ez az mflex zene téma lezárva,az útján elindult nélkülünk is,majd meglátjuk, meddig viszi, de azok lesznek a tények, a többi csak néhány durcis kisfiú (a mienk pro és kontra) zsörtölődése.
Köszönöm a hsz-ed.
off
Mivel jól teleraktuk a tegnapelőtti megjelenés óta a fórumot rengeteg hosszú monológgal,ezért hátrasorolódott az újdonság, amit több fronton is 2 nap alatt már több,mint kétezerszer megnéztek,hallgattak és ahogy látom tucatnyi helyre kimásolták a youtube videó (figyelmeztető szöveget tartalmazó) hangját mp3-ban.
Ennek okaként most kiemelt helyre rakom, hogy szívritmuszavart okozzak egyeseknek.
-
Helló Musachy kolléga!
Ezen a nicknéven valóban egy általam korábban kedvelt,hozzászólásai alapján szimpatikus fórumtársamat köszöntöm,és üdvözlöm újra itt a topicban!
Igen veled sosem volt különösebb problémám,arra a HQ topikos műbalhéra is jó érzéssel gondolok vissza,amikor megszakadtam a röhögéstől az egyszavas válaszaidon,kifejezetten szórakoztató volt,remélem emlékszel rá!
Azért itt az elműlt év végén történt néhány dolog,ami alapjaiban változtatta meg néhány tagról korábban kialakitott véleményem!
Ebbe most a részletekig nem mennék bele,de tény Te is csalódást okoztál nekem mert úgy gondolom azt a korábban pártatlan és tárgyilagos énedet ami nekem szimpi volt,feladtad,egy olyan térfélre álltál akik mint akkor ezt szóvá is tettem csak a zűrzavart fokozták a rendcsinálást gátolva!
Talán ha van időd rá és beletudsz olvasni a topicba,láthatód,olvashatód én továbbra is kerülöm a feszkót,rendre utalásokat teszek arra hogy kerüljük a trágár szavakat,ne bántsuk ne sértsük meg az előadókat,koncentráljunk a zenére!
Sajnos nem sok sikerrel jár a törekvésem,trollkodók mindig lesznek!
Ami a vádat illetti ami az elsődleges témája a hsz-ednek......hagyjuk ne bontsuk ki,én írtam,én vetettem fel,tehát én dolgom hogy kire gondoltam,konkrétan nevet nem említettem,tehát ha én úgy akarom akkor mosolygok egyet és azt mondom ne vedd magadra!
Viszont valamit mutattok amitől én is ledöbbentem : Zephyr
Az utolsó látogatás időpontja érdekes,na ezek után aki tudja bogozza ki az sg-n zajló történéseket!
Tam Harrow zenéit rendszeresen posztoltam az elmúlt időszakban,úgy jól esett volna ha elmondtad volna a véleményed,Kaposi kizárásáért rám nem kell neheztelned,semmi közöm hozzá,saját magát tiltatta ki,a topicra meg pláne nem kell senkinek azért haragudni mert más lett a HG,ez elég vicces ,tudom hogy nagyon sokan nézzik továbbra is ezt a topicot,nekik dobálom be az újdonságokat,néha a szabadidőmet feláldozva itt lógok és adok önzetlenül infókat,persze vannak előadók akikkel jó kapcsolatban vagyok és szívesen segítek abban hogy minél szélesebb körben megismerjék a zenéiket!
Üdv. -
Üdv ismét! Egy ismerősöm szerint feltétlenül el kell olvasnom a legutóbbi írásokat ebben a fórumban. Nem akartam többet ide írni, de a dolog felkeltette az érdeklődésemet, állítólag valaki emlegetett.
Visszaolvastam és valóban, a szövegből az jön ki, hogy rólam lehet szó. Nos, mondhatnám, hogy nem érdekel, mert nem is fedi a valóságot. Viszont mégsem hagyott teljesen hidegen, mert mégiscsak meg lettem azért vádolva.
Elnézést a jelenlegi topikgazdától, hogy nem zenéről van szó, de mivel megszólítottak muszáj reagálnom.
Először is: mikor innen távoztam, nem "jó szájízzel" tettem, mert nem értettem egyet a módszerrel. Viszont most áttekintve valóban van pozitív oldala is a változásnak. Bár Kaposi Lacival nagyrészt kijöttem, azért volt a régi látogatók között pár olyan, akiket jobb nem látni és jót tett a távozásuk a topiknak (lehet az enyém is
). Például az a másik, ehelyett létrejött fórum vezetője az mindenképp ilyen. Az ő stílusával sosem tudtam azonosulni és a megjelenése előtt jobb is volt a helyzet.
Már sokszor eljutottam odáig, hogy ne látogassam e helyet - mert alapvetően a klasszikus italo a kedvencem és nem a "new", bár sokat megkedveltem közülük az utóbbi években és ezért jöttem ide én is többet. Viszont a sokasodó civakodás miatt éreztem, hogy nem kell nekem ez. A "nagy váltás" csak elősegítette azt, hogy ne töltsem itt a drága időt.
Azt azért sajnálom, hogy szóba kerültem ilyen módon. Főleg, hogy olyan ötlötte ki ezt az álreg/alreg hülyeséget, aki elmondása szerint szimpatizált velem (jobb szó nem jut az eszembe) és Zephyr haverunkra alapozta ezen véleményét. Érdekes, hogy korábban, amikor én is láttam megjelenni ezt az "Italomucsácsó70" becenevű tagot, már akkor felmerült bennem, hogy egyszer összemosnak vele... Pont Zephyr volt az, aki engem "mucsácsózott" (senki más), ezért az a véleményem, hogy talán ő lehet a reg alatt, illetve nem véletlen találta ki valaki ezt a nevet. Elmagyaráztam már egyszer, hogy a "Musachy" honnan jött, semmi köze a mucsácsóhoz, ezzel, mint mondtam Z.R. csúfolt csak. Bolond lettem volna ilyen álnevet használni, meg ahogy Rain is elmésen megjegyezte, hülyeségre is vall(ana, ha én lennék). De vissza kell utasítanom a vádat és a mocskolódást is. MFLEX-ről és a zenéiről pedig: továbbra is úgy gondolom, ahogy korábban is írtam. Én voltam az elsők között, aki a tetszését kinyilvánította, a hisztériát viszont nem értem, amit körülötte csaptok. Ha a véleményem átmenne az ellenkező irányba, akkor azt szükség esetén vállalnám, nem kellene ezt más néven tennem. Azt sem állítom, hogy mindig minden zene és hang teljes mértékig bejön, de emiatt nem pocskondiázom, főleg nem az említett álnéven. Az alregekről meg: inkább azt érzem, hogy köztetek van olyan, aki más néven jött vissza...
Olvasva az állítólagos másik énem írását, hát én nem írnék ilyet, hogy "kövezetek meg", azon meg, hogy "Punk Tum" jót nevettem.
Reynaud kolléga csalódást okozott.
Remélem, hogy újragondoljátok ezt a hülyeséget, többet nem foglalkozok ezzel. Hallgassatok zenét! Például Tam Harrow-t, szerintem jó és nem lényeg, hogy mit hülyéskedik.
-
Szia!
Azzal kezdem nem áll szándékomban téged sértegetni,bántani ,egy választ kapsz a hsz-edre
Patrick Hernandez ,Eruption, 70s évek végi nagyszerű disco zenék,ezekhez egy mai 2015-ös Mflex dalt hasonlítani, dallamban,vokálban nagyon meredek!!!
Magad is leírod más stílus ezért fokozottabban érthetetlen mégis miért az összehasonlitás!
Az hogy egy dalhoz milyen "verse" illik és hová lehet a refrént berakni az egy sokkal bonyolultabb dolog mint gondolnád,ezt az előadók a dalaik készítésekor több tucatszor próbálják az adott dallamokhoz ,hangokhoz tökéletesre dolgozni!
Egy másik dolog ,ItaLove - To Late To Cry zenéje ,óriási,nagyon jól sikerült zene,2 verzióban is posztoltam az elmúlt hetekben,érdekes hogy ehhez a dalhoz Rain kivételével se te,sem más nem érezte szükségét annak hogy legalább egy pozítív kritikát írjon ,ezért én úgy gondolom jogosan kérdezem meg tőled ,te is miért pont most és egy Mflex dal kapcsán érezted úgy hogy valami negatívumot keress a dalban,ami egyébként nem baj,szabad a pálya csak furcsa hogy pont akkor jelentek meg amikor Mike kiad egy új zenét!
A topic az sg.hu része ,tulajdona amely szabadon ,nyitva áll mindenki előtt aki nincs kitiltva ,ilyen süket dumával senki ne jöjjön hogy ez az Mflex rajongók topicja!
Ezt a bekezdést nem neked címeztem,s részemről ezt a témát zárom!
Viták,civakódások,sértegetések helyett ezt ajánlom!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.01.31. 21:08:15 -
oké fütty (a)maximálisan lezártam az egészet ki..fütty, már a izém tele van az sok kifütty fütyy fütty ......egésszel, most pedig 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Rain!
Az előző hszed azért lett törölve,mert nem a megfelelő hangnemet (fogalmazást) választottad,amit most is helyenként felülről súrólsz!
Kérlek, olyan szavakat használj (gondold meg 2x) és azokat úgy fűzd egymásba a későbbiekben, hogy ne legyen átlépve a moderációs ingerküszöböm! Lehetőleg most itt álljunk is meg és kerüljük a további konfrontációt! Zenéljünk, beszéljünk másról!
-
egyáltalán nem kéne, de ha már leírtad, picit magamra veszem ezt:
"nem változott semmit ez a fórum ,legyen bárki is a házigazdája,moderátora"
DE változott! méghozzá nagyot és előnyére! persze neked ezt nem muszáj észrevenned, úgysem vagy itt alapvetően.
-más lett a dizájn
,
-szélesebb, sokkal szélesebb és változatosabb lett a zenei profil,
-megtartottuk az eredeti irányvonalat is, de
-nélkülezve, gyérítve vannak a sokunk által csak mulatós zenébe sorolt alkotások tömkelegét
-kerüljük a sufniremaszter felvételeket
-lehet ismételni
-lehet régi zenét is berakni (módjával)
-nincsenek egyedi ízlés szerint törölgetve a hszek
-nincsenek státusz szimbólumok és nagy vezér kultúra
-sok (a jelek szerint itt) felesleges tag (önként) elment
stb.
ami nem változott:
-teljesen véletlenül és atompontosan mflex zene megjelenésekor sok lézengő, érdemben tartalmat a fórum mindennapjaihoz cseppnyit sem hozzáadó, a semmiből megjelenő 'őstag'-nak mindig őszinte véleménnyilvánítási kényszere támad, mely véletlenül mindig remek táptalaj és alkalom a tábor+antitábor sárcsatájához
Az Mflex témával kapcsolatban felsorakoztatott dalaid pedig számomra értelmezhetetlen párhuzamban és univerzumban próbálják boncolgatni azt az egyszerű tényt, hogy neked nem tetszik vagy nem úgy tetszik vagy miért nem tetszik Mflex. A tényt elfogadjuk simán is, túl is csámcsogtuk, tovább is léphetünk rajta és remélem más is ezt teszi és szó nélkül elfogadja a Te álláspontodat is.
Bízom benne, hogy majd egyszer hozol egy olyan zenét is, ami hasznára válik a fórumnak, nem csak Mflex véleményeket.
Én is azt javaslom, zenéljünk tovább!
-
Reynaud!
Igen, ebből is látszik, hogy italoizé mucsacsó alregként írogat, neki sincs elég esze ahhoz, hogy ezt jól palástolja, de majd jön azzal a védekezéssel, hogy ő csak olvasta és nem írt. De ha már így van, akkor ennyi év után mi a francért szólsz bele olyanba, amihez semmi közöd sincs.? Mert a saját nevedet nem mered felvállalni, legalább Pityuka, ebben más.
Pityu!
Amit irkálsz továbbra is nagy bikasz@r, ami egyre büdösebb és szép lassan elmerülsz benne. Az előzmények alapján, amit olvastam nem ez jött le, hanem a kioktatásod és az irigység. Te soha nem leszel olyan ismert, mint amilyen ő rövid idő alatt lett. De gondolom nincs is ilyen célod! Ha lenne, már hallottunk volna rólad, addig meg egy senki vagy, ez van. Semmit nem mutatsz.
A Slágereket valóban ontotta, egyrészt, mert gondolom élvezte! Bár én sem azt mondom, hogy mindegyik jó, le is írtam már korábban, de valamelyikkel mindig betalált több hallgatónál és általában a nagy százaléknál. Mindenki így csinálja, főleg, ha hamar akarsz elérni valamit, akkor ő valóban buldózerként tolt el mindent az útjából. De ne csak erre fogjuk, sőt nagyon nagy százalékban Mflex-ben benne van zeneiség, manapság meg aztán rendesen.
Azt nem tudom, hogy privátban mennyire küldött el a jó ...csába, de ha engem zaklatnál hasonló baromságokkal, holott egyértelműen leírta, hogy nem kér a segítségedből, én is megtenném ráadásul cifrábban is, aztán letiltanálak!
Nagy kaland és akkor mi van, Pityu nem tud nekem írni. Pár év múlva ismert leszek, Pityu szájából mindenhol folyik a bullshit, és persze még azokéból, akiket az a g...i mflex jól elküldött a halál náthás...oda! Kár ezt megcáfolni, mert folyamatosan olvasom vissza a topikot és teljesen más dolgokat olvasok. Tehát bikasz@r, itt tartottam...
Amíg te azt hangoztatod, hogy zenészként sz@r, amit csinál és nem raksz ide valamit, addig szerintem tartsd a szád, mert már oltári büdös van, K1-nek is büdös volt a szája, ki is csapták érte! K1 nyelve egyébként csontig Mflex hátsójában volt, amíg el nem küldte a öt is a ...csába.
Már nem is tudja törölni, de itt ebben a fórumban olvasható bármikor!!
Van egy teóriám is, ki gondolta volna mi?
Megjelenik naponta, mondjuk 10 új italo disco dal, tehát csak példa.
Egy szó annyi nem esik róla, se negatív se pozitív értelemben, holott az új (Reynaud által betett elsőként) Italove zene nagyot robbantott.
Eltelik pár hét, kijön egy új MS dal,( amit idáig láttam), mindenkit kiütött főleg ez a mostani, (YT, SC, FACE őrjöngés van) megjelennek hirtelen azok az emberkék, akiket eddig még a fórumon sem látni, főleg nem posztolgatni. Hogy a magasröptű negatív bulshitteket elhintsék.
Italonucsacsimucsóka!, vagy mi a franc a neved, áruld már el téged mikor küldött el mflex a jó p...ba, olyan szívesen olvasnám azt is, de még nem találtam rá, ha viszont tényleg nem alreg lennél, amit kétlek,
akkor a fent leírtak lépnek életbe, Egyáltalán mi a franc közöd van hozzá? Inkább ölelgesd a haverodat a mátékát, és együtt váll veregetve hallgassátok a sarokcsiszolót, ha már volt ennyi ideje megcsinálni., a kornyikálása egy visító macskának is jobb. Soha jobbat ne hallgass!
Több éve elmúlt dolgokat hoztok fel egy előadó sérelmére? Normálisak vagytok ti, vagy óvódás dedósok, akiknek nincs mivel elfoglalni magukat? Segítek, az utóbbi!
Persze Retróúr, minden tiszteletem az öné, itt is kileng rendesen a bullshit detector!
Szép estét kívánok mindenkinek.
Addig meg pl ezt nézegessétek és hasonlítsátok össze mással, másokkal.
nézni való.........
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.01.31. 19:30:53 -
retroboys #21771 Rohadó rák? Miféle stílus ez? Akárkinek is szántad tisztelt Italo4ever Az ilyen megjegyzéseiddel azt váltod ki a semleges zene kedvelők körében,hogy nem változott semmit ez a fórum ,legyen bárki is a házigazdája,moderátora.Ugyan az van ,mint anno, ha valaki megfogalmaz némi kritikát,észrevételt bizonyos dallal kapcsolatban,akkor már az az ember nem is érdemel normális hangnemet. Ez emberi butaságra. vall.Ahány ember annyi vélemény .Én pl. nem lefikáztam élből Mflex dalát,hanem csak azt írtam le ,hogy nekem mi az ami hiányzik belőle.Meggyőződésem ,hogy tényleg lehetett volna ez a dal "ütős" számomra is. Soha nem írtam le ,hogy szar és szerintem nem is céloztam rá. Sőt! Leírtam,hogy vannak benne jó ötletek,részek is.De mégis pont az hiányzik belőle számomra ,amitől ütőssé válhatott volna.Lehetne itt vitatkozni reggeltől -estig,de nincs értelme. S,hogy milyen dalokra gondoltam? Tudom nem mostani zenék, és nem ilyen stílusú , de úgy gondolom ,hogy a mai napig sikeresek: Dead or Alive-You spin me round, Divine-You think you are man, Eruption-One way ticket, Patrick Hernandez-Born to be alive stb..Engem nem érdekel,hogy Mflex vagy más én a zenét hallgattam meg .Felőlem aztán lehetett volna akárki. Ja és még mielőtt az a vád érne,hogy biztos a régi moderátorok köreibe tartozom leírom,hogy soha nem volt,nincs és nem is lesz semmi közöm hozzájuk. Pont ez volt az akkori fórummal is a baj,hogy ugyan úgy fikázták az embert ,ha mert valami olyat írni ami nem tetszett nekik.Részemről nem kívánok többet foglalkozni ezzel az Mflex dallal kapcsolatban,amit gondoltam leírtam,úgy gondolom senkit nem sértő módon. Szülessen minél több dal ,legyen az bármilyen stílusú zene! -
Korrekt!
-
Magyar synthpop csapat a láthatáron!
Geo - Neverending Dream
-
Hatalmas!! Nagy kedvenc volt anno és még mindig bejövős!
-
Tényleg nem értem ha felbukkan egy-egy Mflex zene a topicban,miért hisztiznek egyes tagok rendszerességel,aztán meg soha nem látott vagy alig ismert nicknevek bukkanak fel :))) akik úgy érzik most feltétlenül véleményt kell írniuk,bezzeg arra nem veszik a fáradságot hogy egy zenét,újdonságot muttassanak!
Amúgy egy-egy negatív kritika ha jól emlékszem te is írtad,egy előadó népszerűsítéséhez kifejezetten hozzájárul!
Az én esetem is alátámasztja: friss regisztrációval olvasgattam a topicot és éppen a szokásos Mflex háború dúlt két fél közt,nem ismertem egyetlen dalt sem Mflex-től,ezért kiváncsi voltam ki Ő és milyen zenét csinál,rákerestem a YT-n arra a dalra ami aktuálisan a vita tárgya volt!
.....a többit tudjátok rólam : Mflex rajongó lettem és vagyok!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.01.31. 17:14:30