NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #21778
    Helló Musachy kolléga!

Ezen a nicknéven valóban egy általam korábban kedvelt,hozzászólásai alapján szimpatikus fórumtársamat köszöntöm,és üdvözlöm újra itt a topicban!
    Igen veled sosem volt különösebb problémám,arra a HQ topikos műbalhéra is jó érzéssel gondolok vissza,amikor megszakadtam a röhögéstől az egyszavas válaszaidon,kifejezetten szórakoztató volt,remélem emlékszel rá!

Azért itt az elműlt év végén történt néhány dolog,ami alapjaiban változtatta meg néhány tagról korábban kialakitott véleményem!
    Ebbe most a részletekig nem mennék bele,de tény Te is csalódást okoztál nekem mert úgy gondolom azt a korábban pártatlan és tárgyilagos énedet ami nekem szimpi volt,feladtad,egy olyan térfélre álltál akik mint akkor ezt szóvá is tettem csak a zűrzavart fokozták a rendcsinálást gátolva!

Talán ha van időd rá és beletudsz olvasni a topicba,láthatód,olvashatód én továbbra is kerülöm a feszkót,rendre utalásokat teszek arra hogy kerüljük a trágár szavakat,ne bántsuk ne sértsük meg az előadókat,koncentráljunk a zenére!
    Sajnos nem sok sikerrel jár a törekvésem,trollkodók mindig lesznek!

Ami a vádat illetti ami az elsődleges témája a hsz-ednek......hagyjuk ne bontsuk ki,én írtam,én vetettem fel,tehát én dolgom hogy kire gondoltam,konkrétan nevet nem említettem,tehát ha én úgy akarom akkor mosolygok egyet és azt mondom ne vedd magadra!
    Viszont valamit mutattok amitől én is ledöbbentem : Zephyr
    Az utolsó látogatás időpontja érdekes,na ezek után aki tudja bogozza ki az sg-n zajló történéseket!

Tam Harrow zenéit rendszeresen posztoltam az elmúlt időszakban,úgy jól esett volna ha elmondtad volna a véleményed,Kaposi kizárásáért rám nem kell neheztelned,semmi közöm hozzá,saját magát tiltatta ki,a topicra meg pláne nem kell senkinek azért haragudni mert más lett a HG,ez elég vicces ,tudom hogy nagyon sokan nézzik továbbra is ezt a topicot,nekik dobálom be az újdonságokat,néha a szabadidőmet feláldozva itt lógok és adok önzetlenül infókat,persze vannak előadók akikkel jó kapcsolatban vagyok és szívesen segítek abban hogy minél szélesebb körben megismerjék a zenéiket!

Üdv.