NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• retroboys
    Rohadó rák? Miféle stílus ez? Akárkinek is szántad tisztelt Italo4ever Az ilyen megjegyzéseiddel azt váltod ki a semleges zene kedvelők körében,hogy nem változott semmit ez a fórum ,legyen bárki is a házigazdája,moderátora.Ugyan az van ,mint anno, ha valaki megfogalmaz némi kritikát,észrevételt bizonyos dallal kapcsolatban,akkor már az az ember nem is érdemel normális hangnemet. Ez emberi butaságra. vall.Ahány ember annyi vélemény .Én pl. nem lefikáztam élből Mflex dalát,hanem csak azt írtam le ,hogy nekem mi az ami hiányzik belőle.Meggyőződésem ,hogy tényleg lehetett volna ez a dal "ütős" számomra is. Soha nem írtam le ,hogy szar és szerintem nem is céloztam rá. Sőt! Leírtam,hogy vannak benne jó ötletek,részek is.De mégis pont az hiányzik belőle számomra ,amitől ütőssé válhatott volna.Lehetne itt vitatkozni reggeltől -estig,de nincs értelme. S,hogy milyen dalokra gondoltam? Tudom nem mostani zenék, és nem ilyen stílusú , de úgy gondolom ,hogy a mai napig sikeresek: Dead or Alive-You spin me round, Divine-You think you are man, Eruption-One way ticket, Patrick Hernandez-Born to be alive stb..Engem nem érdekel,hogy Mflex vagy más én a zenét hallgattam meg .Felőlem aztán lehetett volna akárki. Ja és még mielőtt az a vád érne,hogy biztos a régi moderátorok köreibe tartozom leírom,hogy soha nem volt,nincs és nem is lesz semmi közöm hozzájuk. Pont ez volt az akkori fórummal is a baj,hogy ugyan úgy fikázták az embert ,ha mert valami olyat írni ami nem tetszett nekik.Részemről nem kívánok többet foglalkozni ezzel az Mflex dallal kapcsolatban,amit gondoltam leírtam,úgy gondolom senkit nem sértő módon. Szülessen minél több dal ,legyen az bármilyen stílusú zene!