-
retroboys #21791 Szia Reynaud,
Nos , a te felvetésedre válaszolnék.Látod lehet reagálni normális hangnemben is észrevételekre. Hogy miért azokat a dalokat hoztam fel példának? Azért ,mert többek között azokban éreztem azt, amit hiányoltam az Mflex dalban.És egyáltalán nem számít ,hogy mikori zene számomra.Nem véletlenül lettek és maradtak olyan sikeres dalok. Az,hogy véleményem épp most írtam le semmi köze ahhoz ,hogy az előadót Mflex-nek hívják. A hozzá kapcsolódó kommentek miatt reagáltam. És most is az a véleményem,hogy ha ilyen ellenszenvet vált ki némelyekből egy-egy dal kapcsán az olyan hozzászólás,ami nem emeli az egekbe egyes dalokat, akkor nem kell lehetőséget biztosítani senki számára sem,hogy hozzászólhasson .
Abban igazad van ,hogy az Italove-Too late to cry(Matt pop club edit remix) dalhoz nem fűztem hozzászólást.De nem is olvastam olyan magasztaló kommenteket vele kapcsolatban. Pedig pörgősebb és ebben a dalban pont megvan az amitől számomra jobban sikerült az átlagnál.És igen, dicsérem a dalt itt és most,Az,hogy éppen Mflex dalával kapcsolatban fogalmaztam meg azt ,amit,az egyáltalán nem azért van,mert Mflex-nek hívják az előadót.Tőlem aztán hívhatnák akárkinek.Kritizáltam én Ken Laszlo-t, TQ, Fancy-t, Clay-t is ,ha arról volt szó.Nem tartozom én egyik táborhoz sem,amit itt többször emlegetnek, abszolút semleges zeneszerető és zenehallgatóként vagyok itt.
Amaximus, neked is igazad van, valóban történtek változások,jobb lett a design, valóban kevesebb agyon vezérelt dal kerül bemutatásra és biztos van más pozitív változás is.De azt,hogy nem változott semmi, azt arra értettem,hogy az előző házigazda ,moderátorok stb.. kapcsán is ha valaki nem éppen magasztaló véleményt mondott az általuk favorizált előadó(k)ról akkor ott is ugyan ilyen kulturálatlan megjegyzésekkel tarkított vita volt.,ami biztos,hogy nem vált hasznára a fórumnak.Ennyit szerettem volna leírni.A továbbiakban már tényleg nem szeretnék foglalkozni ezzel az Mflex üggyel.
Utoljára szerkesztette: retroboys, 2015.02.01. 14:12:34