A magam részéről kifejezetten örülök, hogy leírtad mindezeket!
Van néhány apró tény,amit én másként látok. Annyi 111%-ban biztos, hogy a régi (általam megismert) tagok közül többnek is van álrege és azon jönnek ide vissza rettentően hasznos gondolatmeneteket lejteni. Én nem tippelgetem, hogy ki-ki lehetett ,ez a része nem érdekel, de ezek a manőverek nyilván okozhatnak félreértéseket.
Mflex-el kapcsolatban nincs hisztéria. A hisztéria max úgy értelmezhető, hogy a megjelenést és a zenét is talán 4-en méltattuk, akár magasztaltuk is pár hsz-en át a zenei megoldásokat és hangokat, azon egyszerű oknál fogva, hogy nagyon tetszik, és icipici magyar vonatkozása is van, amivel könnyebb és jobb érzés is azonosulni, úgymint az akár megjelenő jobban sikerült Clay produkciókkal is.
És ez ki is fulladt volna ennyiben, ha hirtelen nem érzi a kényszert a másik oldal (a net nagyon messzi távolából), hogy most akkor valamit csináljon,degradáljon.
Részemről ez az mflex zene téma lezárva,az útján elindult nélkülünk is,majd meglátjuk, meddig viszi, de azok lesznek a tények, a többi csak néhány durcis kisfiú (a mienk pro és kontra) zsörtölődése.
Köszönöm a hsz-ed.
off
Mivel jól teleraktuk a tegnapelőtti megjelenés óta a fórumot rengeteg hosszú monológgal,ezért hátrasorolódott az újdonság, amit több fronton is 2 nap alatt már több,mint kétezerszer megnéztek,hallgattak és ahogy látom tucatnyi helyre kimásolták a youtube videó (figyelmeztető szöveget tartalmazó) hangját mp3-ban.
Ennek okaként most kiemelt helyre rakom, hogy szívritmuszavart okozzak egyeseknek.