Azzal kezdem nem áll szándékomban téged sértegetni,bántani ,egy választ kapsz a hsz-edre
Patrick Hernandez ,Eruption, 70s évek végi nagyszerű disco zenék,ezekhez egy mai 2015-ös Mflex dalt hasonlítani, dallamban,vokálban nagyon meredek!!!
Magad is leírod más stílus ezért fokozottabban érthetetlen mégis miért az összehasonlitás!
Az hogy egy dalhoz milyen "verse" illik és hová lehet a refrént berakni az egy sokkal bonyolultabb dolog mint gondolnád,ezt az előadók a dalaik készítésekor több tucatszor próbálják az adott dallamokhoz ,hangokhoz tökéletesre dolgozni!
Egy másik dolog ,ItaLove - To Late To Cry zenéje ,óriási,nagyon jól sikerült zene,2 verzióban is posztoltam az elmúlt hetekben,érdekes hogy ehhez a dalhoz Rain kivételével se te,sem más nem érezte szükségét annak hogy legalább egy pozítív kritikát írjon ,ezért én úgy gondolom jogosan kérdezem meg tőled ,te is miért pont most és egy Mflex dal kapcsán érezted úgy hogy valami negatívumot keress a dalban,ami egyébként nem baj,szabad a pálya csak furcsa hogy pont akkor jelentek meg amikor Mike kiad egy új zenét!
A topic az sg.hu része ,tulajdona amely szabadon ,nyitva áll mindenki előtt aki nincs kitiltva ,ilyen süket dumával senki ne jöjjön hogy ez az Mflex rajongók topicja!
Ezt a bekezdést nem neked címeztem,s részemről ezt a témát zárom!
Viták,civakódások,sértegetések helyett ezt ajánlom!