NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• rain70 #21772
    Reynaud!

Igen, ebből is látszik, hogy italoizé mucsacsó alregként írogat, neki sincs elég esze ahhoz, hogy ezt jól palástolja, de majd jön azzal a védekezéssel, hogy ő csak olvasta és nem írt. De ha már így van, akkor ennyi év után mi a francért szólsz bele olyanba, amihez semmi közöd sincs.? Mert a saját nevedet nem mered felvállalni, legalább Pityuka, ebben más.

Pityu!

Amit irkálsz továbbra is nagy bikasz@r, ami egyre büdösebb és szép lassan elmerülsz benne. Az előzmények alapján, amit olvastam nem ez jött le, hanem a kioktatásod és az irigység. Te soha nem leszel olyan ismert, mint amilyen ő rövid idő alatt lett. De gondolom nincs is ilyen célod! Ha lenne, már hallottunk volna rólad, addig meg egy senki vagy, ez van. Semmit nem mutatsz.

A Slágereket valóban ontotta, egyrészt, mert gondolom élvezte! Bár én sem azt mondom, hogy mindegyik jó, le is írtam már korábban, de valamelyikkel mindig betalált több hallgatónál és általában a nagy százaléknál. Mindenki így csinálja, főleg, ha hamar akarsz elérni valamit, akkor ő valóban buldózerként tolt el mindent az útjából. De ne csak erre fogjuk, sőt nagyon nagy százalékban Mflex-ben benne van zeneiség, manapság meg aztán rendesen.

Azt nem tudom, hogy privátban mennyire küldött el a jó ...csába, de ha engem zaklatnál hasonló baromságokkal, holott egyértelműen leírta, hogy nem kér a segítségedből, én is megtenném ráadásul cifrábban is, aztán letiltanálak!

Nagy kaland és akkor mi van, Pityu nem tud nekem írni. Pár év múlva ismert leszek, Pityu szájából mindenhol folyik a bullshit, és persze még azokéból, akiket az a g...i mflex jól elküldött a halál náthás...oda! Kár ezt megcáfolni, mert folyamatosan olvasom vissza a topikot és teljesen más dolgokat olvasok. Tehát bikasz@r, itt tartottam...

Amíg te azt hangoztatod, hogy zenészként sz@r, amit csinál és nem raksz ide valamit, addig szerintem tartsd a szád, mert már oltári büdös van, K1-nek is büdös volt a szája, ki is csapták érte! K1 nyelve egyébként csontig Mflex hátsójában volt, amíg el nem küldte a öt is a ...csába.
    Már nem is tudja törölni, de itt ebben a fórumban olvasható bármikor!!

Van egy teóriám is, ki gondolta volna mi?

Megjelenik naponta, mondjuk 10 új italo disco dal, tehát csak példa.
    Egy szó annyi nem esik róla, se negatív se pozitív értelemben, holott az új (Reynaud által betett elsőként) Italove zene nagyot robbantott.

Eltelik pár hét, kijön egy új MS dal,( amit idáig láttam), mindenkit kiütött főleg ez a mostani, (YT, SC, FACE őrjöngés van) megjelennek hirtelen azok az emberkék, akiket eddig még a fórumon sem látni, főleg nem posztolgatni. Hogy a magasröptű negatív bulshitteket elhintsék.

Italonucsacsimucsóka!, vagy mi a franc a neved, áruld már el téged mikor küldött el mflex a jó p...ba, olyan szívesen olvasnám azt is, de még nem találtam rá, ha viszont tényleg nem alreg lennél, amit kétlek, akkor a fent leírtak lépnek életbe, Egyáltalán mi a franc közöd van hozzá? Inkább ölelgesd a haverodat a mátékát, és együtt váll veregetve hallgassátok a sarokcsiszolót, ha már volt ennyi ideje megcsinálni., a kornyikálása egy visító macskának is jobb. Soha jobbat ne hallgass!

Több éve elmúlt dolgokat hoztok fel egy előadó sérelmére? Normálisak vagytok ti, vagy óvódás dedósok, akiknek nincs mivel elfoglalni magukat? Segítek, az utóbbi!

Persze Retróúr, minden tiszteletem az öné, itt is kileng rendesen a bullshit detector! Szép estét kívánok mindenkinek.

Addig meg pl ezt nézegessétek és hasonlítsátok össze mással, másokkal.

nézni való.........

Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.01.31. 19:30:53