-
Üdv ismét! Egy ismerősöm szerint feltétlenül el kell olvasnom a legutóbbi írásokat ebben a fórumban. Nem akartam többet ide írni, de a dolog felkeltette az érdeklődésemet, állítólag valaki emlegetett.
Visszaolvastam és valóban, a szövegből az jön ki, hogy rólam lehet szó. Nos, mondhatnám, hogy nem érdekel, mert nem is fedi a valóságot. Viszont mégsem hagyott teljesen hidegen, mert mégiscsak meg lettem azért vádolva.
Elnézést a jelenlegi topikgazdától, hogy nem zenéről van szó, de mivel megszólítottak muszáj reagálnom.
Először is: mikor innen távoztam, nem "jó szájízzel" tettem, mert nem értettem egyet a módszerrel. Viszont most áttekintve valóban van pozitív oldala is a változásnak. Bár Kaposi Lacival nagyrészt kijöttem, azért volt a régi látogatók között pár olyan, akiket jobb nem látni és jót tett a távozásuk a topiknak (lehet az enyém is
). Például az a másik, ehelyett létrejött fórum vezetője az mindenképp ilyen. Az ő stílusával sosem tudtam azonosulni és a megjelenése előtt jobb is volt a helyzet.
Már sokszor eljutottam odáig, hogy ne látogassam e helyet - mert alapvetően a klasszikus italo a kedvencem és nem a "new", bár sokat megkedveltem közülük az utóbbi években és ezért jöttem ide én is többet. Viszont a sokasodó civakodás miatt éreztem, hogy nem kell nekem ez. A "nagy váltás" csak elősegítette azt, hogy ne töltsem itt a drága időt.
Azt azért sajnálom, hogy szóba kerültem ilyen módon. Főleg, hogy olyan ötlötte ki ezt az álreg/alreg hülyeséget, aki elmondása szerint szimpatizált velem (jobb szó nem jut az eszembe) és Zephyr haverunkra alapozta ezen véleményét. Érdekes, hogy korábban, amikor én is láttam megjelenni ezt az "Italomucsácsó70" becenevű tagot, már akkor felmerült bennem, hogy egyszer összemosnak vele... Pont Zephyr volt az, aki engem "mucsácsózott" (senki más), ezért az a véleményem, hogy talán ő lehet a reg alatt, illetve nem véletlen találta ki valaki ezt a nevet. Elmagyaráztam már egyszer, hogy a "Musachy" honnan jött, semmi köze a mucsácsóhoz, ezzel, mint mondtam Z.R. csúfolt csak. Bolond lettem volna ilyen álnevet használni, meg ahogy Rain is elmésen megjegyezte, hülyeségre is vall(ana, ha én lennék). De vissza kell utasítanom a vádat és a mocskolódást is. MFLEX-ről és a zenéiről pedig: továbbra is úgy gondolom, ahogy korábban is írtam. Én voltam az elsők között, aki a tetszését kinyilvánította, a hisztériát viszont nem értem, amit körülötte csaptok. Ha a véleményem átmenne az ellenkező irányba, akkor azt szükség esetén vállalnám, nem kellene ezt más néven tennem. Azt sem állítom, hogy mindig minden zene és hang teljes mértékig bejön, de emiatt nem pocskondiázom, főleg nem az említett álnéven. Az alregekről meg: inkább azt érzem, hogy köztetek van olyan, aki más néven jött vissza...
Olvasva az állítólagos másik énem írását, hát én nem írnék ilyet, hogy "kövezetek meg", azon meg, hogy "Punk Tum" jót nevettem.
Reynaud kolléga csalódást okozott.
Remélem, hogy újragondoljátok ezt a hülyeséget, többet nem foglalkozok ezzel. Hallgassatok zenét! Például Tam Harrow-t, szerintem jó és nem lényeg, hogy mit hülyéskedik.