Spec Ops: The Line
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
nyáron szabadban/ vízparton vagyunk
és a kutya se játszik
deeeee hát õk tudják 😊
Just do it :)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ha a játékelemeket nézem, akkor
ez ilyen (napsütéses apokalipszis) Rage környezet, Army of Two hangulat és CoD-ra hajazó játékmenet, csak sokkal lassabban, vontatottabban
a történeti szállal tudnak vmit dobni talán az egészen, ha sikerül ikonikus karaktereket alkotni, (lsd. MW: captain Price, Soap MacTavish stb.) egyébként meg 12-egy tucat játéknak tûnik
ue.-t a Splinter Cell conviction is tudja, csak ott még lopakodni is tudsz
Just do it :)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egész jó lesz ez! Igaz nem sokat mutat,de az jóféle!
PCgames.de rövidke leiírása.
nem hiszem el az elsõ trailer óta várom már a megjelenését de folyamatosan csak tolják basszák meg,csak remélni tudom h nem valami összecsapott bugos szart fogunk kapni
<#rinya>#rinya>
A legdrágább játék ami eddig Németországban készült!
Remélem PhysX-es lesz valóban<#eplus2>#eplus2>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Csak pár jelenet nekem gyanús h nem igazi gameplay hanem render
fõleg a végén mikor megy a házak felé és nagyon dúrván fújja a homokot a szél.
Annyit értek alatta h van oár gameplaynak kinézõ jelenet ami rendernek néz ki.
Amúgy ez a posztakopaliptikus környezet homokkal nagyon jó.és jól is néz ki.Csak legyen jó sztorija meg sok jó dolog mert az engem nem tud lekötni h mész és lõsz.LOst PLanet is pont határeset volt.De az Avatar egy világszemete.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?