357
Spec Ops: The Line
-
mester1987 #117 Amúgy van már valami kumulatív tools az UE3-as játékokhoz. Ha azok fenn vannak, nem kéne beszaggasson. Csak már nem tudom a nevét. Lényeg, hogy benne van a VC++tól kezdve a Frameworkig ami kellhet. -
#116 Jah előfordulhat hogy picurit receficés, de én a grafikára nem vagyok allergiás...1920x1080 felbontást nyomok és max hátrébb ülök a monitortól kicsit...:D
Csak ne akadozzon ha lehet. -
#115 fxaa injector. :) -
#114 bmp-be bazd -
mester1987 #113 Ja, csak kúrjanak majd rá valami élsimítást. -
#112 Akkor úgy mondom hogy nekem ér egy 7-8 pontot a játék, ha kategóriába sorolnám, maga a lövöldözés is kellemes.
A csapattagok irányitása is egy újfajta megoldással megy akarom mondani én most látom először ezt a féle irányitást.. (mármint mikor konzolon próbáltam régebben.) -
#111 Valóban rátapintottál a lényegre, ilyen helyszíneket más játékokban nemhogy szebbet nem látni hanem egyeltalán semilyen hasonlót.
Szerintem is ez a helyzet kicsit az ember a környezetre kiváncsi a játékban, legalábbis a demo nekem tetszett, meg pl a homokkal teli busz ablakát ha kilőttem akkor az ellenségre borult a sok homok...:D van és lesz 1-2 érdekes dolog.
Lehetett volna még picit finomítgatni, de ha az átlag játék minőséget nézem, ez 5-6 pontos játéktól azért jobb. -
#110 Majd jön a 40 fokos hőség nyáron, akkor kell leülni ez elé a játék elé. Akkor biztos hogy úgymond "átjön a érzés". Tényleg ott érzed majd magad :D -
#109 Annyira sok érdekes helyszín van, szinte csak nézelődtem végig, nagyon aprólékos, ötletes és változatos, szerintem a Max Payne-nél is sokkal életszerűbb, jobb. Minden elhagyatott, kiaszalódott hullák, felborult kocsik, csomagok, minta tényleg menekültek volna, kocsik közé ponyva, ideiglenes sátorként stb..tényleg csak pár kép, más is élvezze a helyszíneket nem lövöm le mindet!
-
mester1987 #108 Már 4.5 - átlag alatti :)
Csak a grafika kicsit arra emlékeztetett, de megjegyzem; ez nem néz rosszul. -
#107 Nálam is simán fut, stabil 60 fps de vannak olyan helyek ahol be-be szagatt a játék. Olyan mintha átlépnél egy láthatatlan falat és a játék 1-2 másodpercre berezzen. Pl mikor megjelennek az ellenfelek. -
#106 Domnation "kritikán alluli" játék (lett, mert nem annak indult).
Erről meg a preview nagyon jó lett. 7.5-8/10 lesz kb. -
Gascan #105 senkinsek se köröz az egér össze-vissza? mitől lehet? -
ratgab #104 Nálam simán futott Bulletstorm, pedig nem új már a gépem. -
#103 Bulletstorm is ilyen. Össze-vissza akad még egy i5-s rendszeren is. Asszem az is ue3-as. -
#102 Nekem nem volt semmi ilyesmi. -
#101 Itt a full demó!
-
#100 dettó ugyanez, fix 60 ról fix 30.....ha kikapcsolom vsysnet akkor 45-50 vagy 28-32...ez durva bug, atim van.
De ettől még geci jó game:) -
MinimumGame #99 -
#98 DEMO tapasztalat: nagyon durva játékmenet, jó taktikázás, nagyon jó grafika, kiaszott jó hangulat, tökéletes jó optimalizálás!
Kell ennél több? -
mester1987 #97 Van olyan játék, mely ATi-nál és nVIDIA-nál se hajlandó működni, csak azért írtam... -
#96 szted ati kártyám van? :) (nvhez alapból kell nyilván)
Másik meg hogy írtam hogy jól megy, amíg újra nem indítom. -
mester1987 #95 Nálam is bebeszaggatott. VC++ meg PhysX meg ilyenek fenn vannak???
A PhysX ATi kártyánál is fenn kell legyen, mert kérheti UE3-as program. -
mester1987 #94 1-2 fokkal ;) -
#93 ahh. Azért ez jóval szebb. -
#92 Nem olyan rossz ez, viszont (nem tudom egyedi probléma e) nálam második indítástól kezdve szaggat.
Mikor feltelepült a demo, elindítottam, automatice mindent maxra pakolt (csak a felbontás volt 1440-en, ezt átraktam 1680-ra) tökéletesen fix 60 fps-el ment a cucc.
Kiléptem, elindítottam újra, a menü úgy kezdte hogy 50 fps-ről elkezdett lassan csökkenni a frame 30 körülire. Innentől kezdve tökmindegy hányszor indítottam, vagy mit állítottam (800x600 low) akkor is 28-32 fps-t produkált.
Viszont ha letöröltem a users mappában található cfg fileokat, (és belőttem újra a felbontást akkor egy indítás erejéig ismét minden rendben volt..
Olyan mintha valamiért nem használná rendesen a gu-t valami bug folytán. -
mester1987 #91 Beakad néhol nálam is (tipikus UE3-as hiba) és az élsimítás hiánya is nagyon látszik...persze nem egy Max Payne 3-hoz hasonlítom, hanem egy régebbi UE3-as játékhoz, rezeg a léc alatta. Messziről jól néz ki :) -
IgH #90 plusz a max payne 3 után kicsit furcsa, ahogy még 1280x800-as felbontáson is meg-megáll néha a kép ilyen színvonal mellett is. mondjuk nem csodálkozom, én előre rettegek a gyengécske ati kartyámmal minden ue3-as játéktól, hiába mondja mindenki, hogy húú, akkor annak nem kell nagy gép. -
mester1987 #89 Hát az Unreal Engine 3 azért ennél jóval többre képes. Ez kb. egy 2009-es grafikai szint, ha jobban megnézed. -
#88 Kellemes csalódás a demó alapján. Nem gondolkodtam volna. 8/10 biztos meg lesz minden magazinnál :) A játékmenet és a grafika nagyon ott van -
mester1987 #87 Ki lehet venni belőle milyen. Kicsit a Damnationre hasonlít technika terén, pedig az ötlet jó!!! -
Csokis #86 Van demó! -
#85 Kb 1 hete érhető el pre-orderben, a steamen -
GTV #84 Osszátok, nézzétek, gyönyörködjetek a megjelenés előtt:
-
#83 jo kis játék, nekem a demo is tetszett. -
#82 15 perc Gameplay! -
#81 Képek! -
#80 Gépigény
Június 19-én pcs demó. -
#79 Itt van egy banner amit csináltam. Ha nektek is tetszik addig mehetne amíg nincs jobb.
-
#78 Meg dícséretes hogy a demo-ban nem láttam bugot.
Féltem majd a fedezékhasználattól, meg a karaktereken való segítségtől...
A Binary Domain játékosok értik miről beszélek most.
De itt überfaszán ment minden, ha egy tag összeesik megsebesül odamageyek és fel tudom éleszteni, nem kell 300x körbefutnom hogy végre bevegye azt a gombot amivel újraélesztem...
Valamint a fedezékhasználatkoor sem ment el bénázásba, a BD-ban sajnos be kell vallani sokszor akaratom ellenére kilép a fedezékből vagy szépen átugorja, mivel az átugrás is A gomb, itt meg a B.