Spec Ops: The Line

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryder62
Nálam is simán fut, stabil 60 fps de vannak olyan helyek ahol be-be szagatt a játék. Olyan mintha átlépnél egy láthatatlan falat és a játék 1-2 másodpercre berezzen. Pl mikor megjelennek az ellenfelek.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

DarkSector
Domnation "kritikán alluli" játék (lett, mert nem annak indult).
Errõl meg a preview nagyon jó lett. 7.5-8/10 lesz kb.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

senkinsek se köröz az egér össze-vissza? mitõl lehet?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Nálam simán futott Bulletstorm, pedig nem új már a gépem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ryder62
Bulletstorm is ilyen. Össze-vissza akad még egy i5-s rendszeren is. Asszem az is ue3-as.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Shep
Nekem nem volt semmi ilyesmi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Itt a full demó!

http://www.youtube.com/v/uPBdaS_zILU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

samsung123
dettó ugyanez, fix 60 ról fix 30.....ha kikapcsolom vsysnet akkor 45-50 vagy 28-32...ez durva bug, atim van.

De ettõl még geci jó game:)

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

http://www.youtube.com/v/3eIfn0v11Ng&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
samsung123
DEMO tapasztalat: nagyon durva játékmenet, jó taktikázás, nagyon jó grafika, kiaszott jó hangulat, tökéletes jó optimalizálás!

Kell ennél több?

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Van olyan játék, mely ATi-nál és nVIDIA-nál se hajlandó mûködni, csak azért írtam...
Maxtreme
szted ati kártyám van? :) (nvhez alapból kell nyilván)
Másik meg hogy írtam hogy jól megy, amíg újra nem indítom.

Nálam is bebeszaggatott. VC++ meg PhysX meg ilyenek fenn vannak???
A PhysX ATi kártyánál is fenn kell legyen, mert kérheti UE3-as program.
1-2 fokkal ;)
Maxtreme
ahh. Azért ez jóval szebb.

Maxtreme
Nem olyan rossz ez, viszont (nem tudom egyedi probléma e) nálam második indítástól kezdve szaggat.
Mikor feltelepült a demo, elindítottam, automatice mindent maxra pakolt (csak a felbontás volt 1440-en, ezt átraktam 1680-ra) tökéletesen fix 60 fps-el ment a cucc.
Kiléptem, elindítottam újra, a menü úgy kezdte hogy 50 fps-rõl elkezdett lassan csökkenni a frame 30 körülire. Innentõl kezdve tökmindegy hányszor indítottam, vagy mit állítottam (800x600 low) akkor is 28-32 fps-t produkált.
Viszont ha letöröltem a users mappában található cfg fileokat, (és belõttem újra a felbontást akkor egy indítás erejéig ismét minden rendben volt..

Olyan mintha valamiért nem használná rendesen a gu-t valami bug folytán.

Beakad néhol nálam is (tipikus UE3-as hiba) és az élsimítás hiánya is nagyon látszik...persze nem egy Max Payne 3-hoz hasonlítom, hanem egy régebbi UE3-as játékhoz, rezeg a léc alatta. Messzirõl jól néz ki :)
plusz a max payne 3 után kicsit furcsa, ahogy még 1280x800-as felbontáson is meg-megáll néha a kép ilyen színvonal mellett is. mondjuk nem csodálkozom, én elõre rettegek a gyengécske ati kartyámmal minden ue3-as játéktól, hiába mondja mindenki, hogy húú, akkor annak nem kell nagy gép.
Hát az Unreal Engine 3 azért ennél jóval többre képes. Ez kb. egy 2009-es grafikai szint, ha jobban megnézed.
Prince23
Kellemes csalódás a demó alapján. Nem gondolkodtam volna. 8/10 biztos meg lesz minden magazinnál :) A játékmenet és a grafika nagyon ott van

Ki lehet venni belõle milyen. Kicsit a Damnationre hasonlít technika terén, pedig az ötlet jó!!!
Van demó! <#smile>

Dj Tommy
Kb 1 hete érhetõ el pre-orderben, a steamen

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Osszátok, nézzétek, gyönyörködjetek a megjelenés elõtt:

http://www.youtube.com/v/HY1EaY-_Lvo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

DarkSector
jo kis játék, nekem a demo is tetszett.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber

grebber
Gépigény

Június 19-én pcs demó.

DarkSector
Itt van egy banner amit csináltam. Ha nektek is tetszik addig mehetne amíg nincs jobb.

DarkSector
Meg dícséretes hogy a demo-ban nem láttam bugot.
Féltem majd a fedezékhasználattól, meg a karaktereken való segítségtõl...

A Binary Domain játékosok értik mirõl beszélek most.
De itt überfaszán ment minden, ha egy tag összeesik megsebesül odamageyek és fel tudom éleszteni, nem kell 300x körbefutnom hogy végre bevegye azt a gombot amivel újraélesztem...
Valamint a fedezékhasználatkoor sem ment el bénázásba, a BD-ban sajnos be kell vallani sokszor akaratom ellenére kilép a fedezékbõl vagy szépen átugorja, mivel az átugrás is A gomb, itt meg a B.

Shep
Én is tudom ,hogy értetted :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Ja. Amúgy értem mire gondoltál.

És merem állítani hogy aki a demo-t nem vitte végig, csak 1-2 screenshot-ból soha nem fogja megtudni hogy valójában milyen jó kis gém.

Nekem marhára tetszett pl a csapattagoknak az irányítása, hogy ki kell jelölni nekik hogy kire öszpontosítsanak lehetõleg.
Nem új találmány, de a használata nem túl fusztráló, éa könnyen kezelhetõ.
Valamint ott van pl mikot az elején nem ölni kell hanem kilövöd a busz ablakát és a nagy homok zuhatag beteríti az ellenséget. :)

Shep
Jó hát ilyen alapon minden játék sci-fi. Nekem utolsó ami eszembe jut a Vegasok de lehet volt még azóta valami csak nem ugrik be így elsõre.

DarkSector
Saját pontozás:

Max Payne nem értem miért nagy szám.
Idióta bullettime lövölde.
Tudod miben több ettõl a MP? A grafikában, csakhogy nehéz összemérni, mert tudtommal a Max Payne nem annyira nyílt helyszínekkel operál mint ez.

Összességében igen is ezt én jobban élveztem pl.
Nálam 9.5/10-et megérdemel simán.

Max Payne-tõl nem fogok beszarni csak mert az arcán látszódnak az erek, meg a szõrszálak. Sorry.
Agyonhájpolt a játék szerintem.
Persze majd kideül lehet végigviszem és változni fog a helyzet, de nekem a MP3 nagyon nem akkora játék mint azt sokan beállítják.

DarkSector
Ghost Recon Future Soldier is ilyen lesz, bár igaz abban lesz kis high-tech.
De a környezet ebben is sci-fi, hiszen a valóságban nem lepte el a várost a homok...:D

De igen, én se nagyon láttam mostanában ilyen úgymond földhözragadt megvalósítást.

grebber
Értem én hogy mindenkinek más az ízlése,de erre rámondani hogy 95%-os.
Akkor a Max Payne 3 kb a világ legjobb játéka 250%-al!

Szerintem ez olyan 68-84% között fog átlag pontozást kapni sok review összesítése után!

Shep
Végre valami kommandós fedezékbe húzódós lövöldözõs, mostanában csak ezeket a hülye skifi vackokat nyomatják.

DarkSector
Lehet x-re is szebbet vannak is szebb Unreal-os játékok.
Csak ez ugye tudtommal nem egy profi fejlesztõcsapat munkája, és nem lehet minden játék ugyanolyan kiváló, de amúgy szerintem piszok jól fest összességében, és nem is recés nagyon.

DarkSector
Na kipróbáltam a demót.

Ez kurvajó játék.
Kicsit az elején még furcsa a sárgás látványvilág, meg a karakterek picit szerintem lehettek volna szebbek, de nemgáz a fél órás demó alatt annyira megtetszett a játék, hogy nagyon.
A látvány is valszeg azért lett erõs közepes mert nagy terület van és kint a szabadban kell jórészt mászkálni.

Külön számomra kedves hogy végre egy modernkori sivatagos játék, ahol ha nem is mehetek bármeddig el, de valóban azt érzem hogy egy nagy sivatagban vagyok és nem kamu falak vezetnek meg az utamon, hanem valós helyzetekbe vett akadályok vannak.

Nem éreztem úgy hogy na most egy ingyombngyom objektul van elõttem aminek a határvonal szerepén kívûl semmi dolga nem lenne a környezetben...

Szóval 9.5/10.
Remélem hosszú játék, és tartogatnak még meglepetéseket.

Lesz PC demó is! Elvileg. Viszont pontos dátum ugye nincs.

Yep, as Fugue mentioned there will be a PC demo. No date, but it will be available before the game releases.

Dj Tommy
Valaki gondolkodik az elõrendelésen, vagy már meg is tette?
Igaz én csak videó alapján tudnék dönteni, úgy eléggé "megfogott".
Szóval nem tudom, hogy várjak-e, vagy legyek türelmetlen és 0day vétel legyen.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

dienesoft
Nagyon jónak tûnik a demo, számomra meglepetésszerû volt a játék minõsége. Zúzós lesz, vegyes hangulattal. Egyszer olyan érzésem volt ,mintha COD-ba lennék, utána némi Conviction beütés, majd megint zúzás. Szerintem izgi lesz, a sztori sem tûnik rossznak, bár az még várat magára. A grafika nem érdekelt, de nem volt kimondottan csúnya, de annyira szép sem (mostanában az Xbox amúgy sem villog grafika tekintetében, tisztelet a nagyon kevés kivételnek és fejlesztõcsapatnak akit még érdekel a "recehegymentesítés").
Jólesz, én várom.

grebber
Végigvittem a demót nem lesz ez rossz!
Grafika nem egy nagy szám.PC-n egy fokkal jobb lesz az biztos ott nem lesz recehegy minden.Fedezéket használni kell,mert ha nem leszednek elég hamar.
Társainknak lehet parancsot adni kit lõjenek (ki lehet jelölni valakit)
Társunk ha sérül oda kell futni gyógyítani!
Egynek jó lesz!

Prince23
Aki az elején dumál, az nem Desmond Miles (AC) szinkronhangja?

grebber
Demo gameplay! Nekem nem tûnik rossznak!

Prince23
Rossz a game. Unalmas :) láttam gameplayt, ez alapján mondom ezt csak

Majd várjuk a véleményt milyen!
grebber
Xbox live gold elõfizetõknek mától elérhetõ a demó! 15-én minden liveosnak elérhetõ lesz.
PC demóról semmi szó nincs.

Mondjuk nekem mindegy akkor konzolon próbálom majd ki!

grebber

Dj Tommy
Szerintem jó a multija, így videó alapján.<#kacsint>