357
Spec Ops: The Line

• DarkSector
    Nekem alapon ilyen. :D
  • mester1987
    FXAA-val már döfibb :)
  • Evin
    Lehet, hogy az egész anyag a videóban volt, de a legtöbb átvezetőben csak a háttérhangok vannak, a különféle szinkronok meg máshonnan kerülnek rá.
  • DarkSector
    Naná hogy nem, de nem is kell visszatartani, amíg a képek a topik tárgyával kapcsolatossak nem gáz.
    Csak erre például van egy korrektebb megoldás is, a spoilerbe rejtés.
  • Solid Snake
  • DarkSector
    az elég. :)
    2-3 nagy képpel még nincs gáz.
    Illetve azzal sem ha valami télleg extrát mutatnak, de hogy sima képek, amit más játék közben ugyanúgy látnak....és érdektelennek tünhet nekik...:D

Ha nem veszed sértésnek, ajánlom az én megoldásomat.
    És ez másnak is szól.
    Tegyétek Spoiler-be...ugyanugy szépen megjelenik annak akit érdekel és rákattint, akit nem érdekel nem lassítja be a netezést, illetve nem kell LEGÖRGETNI oldalakat a hsz-okig. :)
    THX.
  • Maxtreme
    na ne bassz már. Nincs 7mb összesen az egész. :)
  • DarkSector
    Hogy basz...ná meg ezzel a sok nagyfelbontású képpel...:D
    Bazd alig tudtam legörgetni a 15 megás nettel.
  • Maxtreme
    fasza. Akkor gondolom ezt majd patch formájában javítják.
  • Reg5
    Nálam is némák, bár az első pár fejezetben még valamiért volt hang.
  • Maxtreme
    Mivel hiányolta valaki (és a jó kiscserkész ott segít ahol tud ) pár kép tőlem:

Az élsimítást az FXAA injector támogatta.

Amúgy érdekes dolog, de nálam az átvezetők alatt (nem a realtime hanem a bik-es) nincs valamiért beszédhang. minden más van, de az emberek némák.
  • grebber
    Felesleges várni szerintem.Ez nem az a game ahol kéne is a társakat használni.
  • DarkSector
    Nah fájó kézzel is de megnéztem.
    a FULL játékban is szar nálam a kijelző!!!
    Ez nekem negatívum...megvárom a pöccsölést.
  • DarkSector
    Amúgy még annyit hogy a célzást kijavították már?
    Mert a demoban mikor a csapattagodnak adsz kijelölést nem fogja be rendessen az ellenséget a kis piros 3szög....
  • grebber
    3 befejezés van legalábbis ennyit láttam!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1. Amikor lelövöd a csókát akkor lesz epilógus ott kinyírod az amcsikat akik jönnek érted. 2 szintén kinyírod a csókát és az epilógusban nem ölöd meg az amcsika hanem elmész velük. A 3. pedig hogy nem a csókát ölöd meg hanem magadat

• Palinko
    valamennyire tudok, de azért be kell valljam összezavart a játék. 2 befejezés van csak nem? lelövöm vagy se?
  • grebber
    Látom nem csak én nem tudok angolul.

De én olyasmit vettem ki:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Megzakkant az emberünk hiszen halucinál magában beszél stb,de ezeket mutatja is a végén a videó

Érdemes megnézni mind a 3 befejezést! Bár aki nem tud angolul annak tökmindegy csak következtetni tud.Remélem lesz majd magyarítás és akkor tisztázodnak a dolgok!
  • DarkSector
    Bocs erre majd ha végigjátszottam akkor tudok válaszolni. :)
  • Palinko
    ez igaz, de tudsz válaszolni arra, hogy miért az amcsikat nyírtuk a végén? azok kimenteni jöttek nem? mert ez a hülye irányította a 33 akat azt értettem.
  • Ryder62
    Ez tipikusan az a gém amit majd 40 fokban fogok végigjátszani hogy "átjöjjön" a játék :D
  • DarkSector
    Megmondom mit csináltak.

Csak a textúrák szépek, a környezet ótvar, átlagos, valamint 70%-ban NEM TE IRÁNYITOD.
    Utolsó sorban amit te irányítasz az is 90%-ban szűk helyeken megy, és csak egyenessen kell menned.
    Valamint még az effectekből is csak a lassításhoz kellett erő, nézz meg egy gagyi robbanást például.

Ezzel szemben ha nem is világszépe ez a játék, de mindenképpen fullon szép, és bőven több effect, vagy bármi van a játékban amire mondhatjuk hogy megdolgoztatja a gépeket, kapásból az hogy 3-4 társaddal mész egyszerre, nem egyedül...
  • Palinko
    nem tudom a max paynel mit csináltak, de hogy az optimalizáció is tökéletes, nem csak a játék az már biztos.
  • Palinko
    végét nem értem, miért nyírtuk az amcsikat?
  • Prince23
    Magyar feliratos videónapló
  • Prince23
    Én is végigvittem, korrekt játék lett. 8.5/10 kb
  • Seth
    Na én is végigvittem. Tényleg elég rövidke volt, nade micsoda sztorit,karaktereket kerítettek mögé. Már csak azért is érdemes végigvinni
  • mester1987
    Az nem valami sok...:D
  • DarkSector
    Jah értem.
    Elhiszem.

Max akkor még 1 lehetőség előfordulhat hogy a HIGH az nem ugyanolyan mértékű mint máshol...
    Nemtudom...az tény hogy a MP kisebb gépeken is aránylag jól elfut, de KORLÁTOZOTT a gameplay! ezt ne hagy figyelmen kívül.

AC sorozat akkor biztos jobban fut ezekszerint, vagy VGA driver talán.
    De nálam ugyanúgy megy maxon mint a többi.
    És úgy érzem amíg az én 20k-s vGA-mon FullHD-ben max Details mellet fut, addig nem nevezném optimalizálatlannak.. :)
  • IgH
    max payne dx10-ben ment, ac nem tudom, alapból high értékeket állított be magának felbontás tekintetében is, én csak azt vettem le 1680x1050-re, mást nem állítottam egyiknél sem.
  • DarkSector
    Amúgy érdekes...ez a leirás szerint mennie kéne DX9-be XP-n is...szóval nem vágom miért nem indult el nálatok:

Minimális gépigény:
    CPU: Intel Pentium D Processor 3.0 Ghz or AMD Athlon64 X2 4400+ 2.2Ghz
    RAM: 1GB RAM (Windows XP) or 2GB RAM (Windows Vista or Windows 7)
    VGA: 256 MB DirectX–compliant, Shader 4.0–enabled video card
    DX: DirectX 9.0c
    OS: Windows XP (with Service Pack 3), Windows Vista (with Service Pack 2) or Windows 7 (with Service pack 1), both 32 bit & 64 bit versions
    HDD: 25GB Hard Drive Space
    Hang: DirectX 9.0c compliant sound card
    ODD: DVD-ROM speed 4x, dual-layer drive
  • DarkSector
    Ha van ellenpélda.
    MP3 azt írtam miért futhatott HIGH-on...ha egyeltalán HIGH-on ment.

Valamint az Assassin Creed, az ha futott is az sem maxon szerintem.

Ráadásul 2 címet ellenpéldának ami mimimumon lemegy DX9-ig az nem egésszen bizonyíték.

Valamint 2 játék létezik:

1. inkább processzor igényes
    2. inkább VGA igényes

GR ezekszerint VGA igényes.
  • IgH
    ezzel tisztában vagyok, nem para, csak ha vannak ellenpéldák, akkor szerintem valamennyire lehet erről beszélni. és azok a példák általában szebbek is, mint az ue3-s játékok.
  • DarkSector
    HD6550.
    ez a kari LOW- - - kateria, nem bántásképpen, de ezzel a karival nem nagyon érdemes beszélni optimalizálatlanságról...

Az én 6670-esem a LOW szint, és fullon megy rajta.
    Bocs hogy ezt mondom, de ez az igazság. :)

Lehetséges hogy MP3 ment HIGH-on, de az nem használ annyi effektet mint ez, és ezért lehet szerencséd volt.
    Ráadásul az támogat DX9-et.
  • grebber
    Van benne multi! És nemsokára jön az ingyenes kiegként a coop is!
  • DarkSector
    Huh az kurva kevés ahoz képest hogy nincs többjátékos mód...ez elég durva dolog.
    Nem értem a teszteknl miért nem ennek megfelelően pontozzák....

Én azt hittem legalább 3x ennyi.
  • IgH
    hát az enyém elég átlag, annál egy kicsit rosszabb is, sima quad core, 4 gb rammal meg egy hd6550d-vel, ellenben mondjuk a max payne 3-at pl. vitte highon hd-ban is, assa creedeket is pl, de az ue3-s játékoknál meg általában tényleg olyan megkötéseket kell tennem, mint mondjuk a crysis 2-nél vagy bf3-nál.
  • grebber
    Xboxon toltam végig elsőre! PC-n már tudtam mi hol merre ami nagy segitség!
    Közben meg is ebédeltem úgy volt max 3.5 óra!
  • Maxtreme
    pedig egy mai átlag gépen az ue3-s játékok tényleg nagyon jól futnak.
  • DarkSector
    Ez a 3.5 óra tuti?
  • IgH
    amúgy az ue3 engine-es játékok csak nálam futnak a legrosszabbul? splinter cellek, borderlands, alice, ez, sorolhatnám, mindegyiket csak komoly megkötésekkel tudom normálisan futtatni, ezért nem is értem, hogy miért mondja mindenki, hogy azok jól optimalizáltak, meg hogy kicsi a gépigényük. kvázi már elére rettegek, ha valami ezzel a motorral jön ki, mert akkor biztos, hogy csak alacsonyabb felbontásban, speckóbb effekteket kikapcsolva tudom jászani, és még úgy sem biztos...