Spec Ops: The Line

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Megmondom mit csináltak.

Csak a textúrák szépek, a környezet ótvar, átlagos, valamint 70%-ban NEM TE IRÁNYITOD.
Utolsó sorban amit te irányítasz az is 90%-ban szûk helyeken megy, és csak egyenessen kell menned.
Valamint még az effectekbõl is csak a lassításhoz kellett erõ, nézz meg egy gagyi robbanást például.

Ezzel szemben ha nem is világszépe ez a játék, de mindenképpen fullon szép, és bõven több effect, vagy bármi van a játékban amire mondhatjuk hogy megdolgoztatja a gépeket, kapásból az hogy 3-4 társaddal mész egyszerre, nem egyedül...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Palinko
nem tudom a max paynel mit csináltak, de hogy az optimalizáció is tökéletes, nem csak a játék az már biztos.
Palinko
végét nem értem, miért nyírtuk az amcsikat?
Prince23
Prince23
Én is végigvittem, korrekt játék lett. 8.5/10 kb

Seth
Na én is végigvittem. Tényleg elég rövidke volt, nade micsoda sztorit,karaktereket kerítettek mögé. Már csak azért is érdemes végigvinni

PSN ID.: Beegabor

Az nem valami sok...😄
DarkSector
Jah értem.
Elhiszem.

Max akkor még 1 lehetõség elõfordulhat hogy a HIGH az nem ugyanolyan mértékû mint máshol...
Nemtudom...az tény hogy a MP kisebb gépeken is aránylag jól elfut, de KORLÁTOZOTT a gameplay! ezt ne hagy figyelmen kívül.

AC sorozat akkor biztos jobban fut ezekszerint, vagy VGA driver talán.
De nálam ugyanúgy megy maxon mint a többi.
És úgy érzem amíg az én 20k-s vGA-mon FullHD-ben max Details mellet fut, addig nem nevezném optimalizálatlannak.. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

max payne dx10-ben ment, ac nem tudom, alapból high értékeket állított be magának felbontás tekintetében is, én csak azt vettem le 1680x1050-re, mást nem állítottam egyiknél sem.
DarkSector
Amúgy érdekes...ez a leirás szerint mennie kéne DX9-be XP-n is...szóval nem vágom miért nem indult el nálatok:

Minimális gépigény:
CPU: Intel Pentium D Processor 3.0 Ghz or AMD Athlon64 X2 4400+ 2.2Ghz
RAM: 1GB RAM (Windows XP) or 2GB RAM (Windows Vista or Windows 7)
VGA: 256 MB DirectX–compliant, Shader 4.0–enabled video card
DX: DirectX 9.0c
OS: Windows XP (with Service Pack 3), Windows Vista (with Service Pack 2) or Windows 7 (with Service pack 1), both 32 bit & 64 bit versions
HDD: 25GB Hard Drive Space
Hang: DirectX 9.0c compliant sound card
ODD: DVD-ROM speed 4x, dual-layer drive

DarkSector
Ha van ellenpélda.
MP3 azt írtam miért futhatott HIGH-on...ha egyeltalán HIGH-on ment.

Valamint az Assassin Creed, az ha futott is az sem maxon szerintem.

Ráadásul 2 címet ellenpéldának ami mimimumon lemegy DX9-ig az nem egésszen bizonyíték.

Valamint 2 játék létezik:

1. inkább processzor igényes
2. inkább VGA igényes

GR ezekszerint VGA igényes.

ezzel tisztában vagyok, nem para, csak ha vannak ellenpéldák, akkor szerintem valamennyire lehet errõl beszélni. és azok a példák általában szebbek is, mint az ue3-s játékok.
DarkSector
HD6550.
ez a kari LOW- - - kateria, nem bántásképpen, de ezzel a karival nem nagyon érdemes beszélni optimalizálatlanságról...

Az én 6670-esem a LOW szint, és fullon megy rajta.
Bocs hogy ezt mondom, de ez az igazság. 😊

Lehetséges hogy MP3 ment HIGH-on, de az nem használ annyi effektet mint ez, és ezért lehet szerencséd volt.
Ráadásul az támogat DX9-et.

grebber
Van benne multi! És nemsokára jön az ingyenes kiegként a coop is!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Huh az kurva kevés ahoz képest hogy nincs többjátékos mód...ez elég durva dolog.
Nem értem a teszteknl miért nem ennek megfelelõen pontozzák....

Én azt hittem legalább 3x ennyi.

hát az enyém elég átlag, annál egy kicsit rosszabb is, sima quad core, 4 gb rammal meg egy hd6550d-vel, ellenben mondjuk a max payne 3-at pl. vitte highon hd-ban is, assa creedeket is pl, de az ue3-s játékoknál meg általában tényleg olyan megkötéseket kell tennem, mint mondjuk a crysis 2-nél vagy bf3-nál.
grebber
Xboxon toltam végig elsõre! PC-n már tudtam mi hol merre ami nagy segitség!
Közben meg is ebédeltem úgy volt max 3.5 óra!

Maxtreme
pedig egy mai átlag gépen az ue3-s játékok tényleg nagyon jól futnak.

DarkSector
Ez a 3.5 óra tuti?

amúgy az ue3 engine-es játékok csak nálam futnak a legrosszabbul? splinter cellek, borderlands, alice, ez, sorolhatnám, mindegyiket csak komoly megkötésekkel tudom normálisan futtatni, ezért nem is értem, hogy miért mondja mindenki, hogy azok jól optimalizáltak, meg hogy kicsi a gépigényük. kvázi már elére rettegek, ha valami ezzel a motorral jön ki, mert akkor biztos, hogy csak alacsonyabb felbontásban, speckóbb effekteket kikapcsolva tudom jászani, és még úgy sem biztos...
Maxtreme
ez esetben meg fogom állni, mivel:
1: nincs nagyon idõm
2: ha egy kicsi van is, akkor inkább a Quantum Conundrum-al nyomom. Az valahogy most jobban leköt. 😄

A demo-nál még szöveg fileok voltak az ini fileok (SRGame/config mappa), amikkel pár dolgot át lehet állitani, de itt valami bináris vagy tömörített file-ok vannak. Nektek is?

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Shep
90 perc játék ahol kb 30 perc akció van a többi beszélgetés, és a játék abból állna, hogy abban a 30 percben lelõhetsz mondjuk 5 embert, meg 2-t megverhetsz. Hát ebben én nem sok fantáziát látok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Ha jól lenne összerakva akkor granatált a siker pláne ha az adott film is kasszasiker volt!
Csak mivel nyomingerek ülnek a tervezõi székekben jó ötletek nem születnek!

Shep
Hát gyanítom nem lenne túl nagy siker egy ilyen alkotás.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát az ár az nem sokat jelent, és pláne nincs semmi köze a játékidõhöz.

grebber
Simán lehetnének olyanok mondjuk kõ kemény filmadaptációk amik csutkára a film történéseit követik persze igame is azt kell csinálni mint a filmben!
Na egy ilyen game nem kissé ütne szerintem hiába lenne rövid!

Palinko
😄D de ahogy nézem az ára nem 5 ezer, hanem 9 a spec opsnak.
Shep
Battle LA 45 perc volt 😊

Palinko
eddig 5 órás játékok voltak, most 2,5, jön még az 1 és a fél órás is? :S
grebber
Ennyire bizony. Konzolon tovább tartott mert ott nehezebb szinten nyomtam és kegyetlen sokszor meghaltam!

PC-n meg már tudtam mindent honnan jönnek és egész idõ alatt 2 halál volt csak!

Shep
A prok már csak így nyomják. 😊

Palinko
lol, ennyire rövid? 😮
Shep
Nem is rossz.

grebber
Értékelések:

Eurogamer - 8
CVG - 8
OXM - 8
Destructoid - 8
IGN - 8
Gram.pl (Polish) - 7.5
Videogamer.com - 7
Polygon - 8
LazyGamer - 7.9
Godisageek - 6
Digital Spy - 4/5
Popbucket - 9
The Guardian - 3/5
Strategy Informer - 7
NowGamer - 5.9
Vet3ro - 9
TheSixthAxis - 9
GamesRadar - 8

grebber
Nos a PC-s végére is értem! ~ 3,5 óra volt a game (itt is 2óra 22 percet írt) Nem tudom az mit mér!
PC-n a 3. befejezést választottam! Ebben az esetben nincs epilogus rész!

Palinko
az nvtt.dll hiányolja és nem indul. van megoldás?
grebber
Legyen bármennyire is jól optimalizálva az esetek 98%-ában az UE3 de könyörgöm 2012-ben legyen már élsimitás benne!

Mind1, ki tudom venni más ENB módból is...de én az UE3-ban kerestem, mert ott is be lehet ált. kapcsolni, de nem szarakodom ennyire vele, ha nem voltak képesek beletenni...
Post Process Injector 2.1 az jó nem?
Solid Snake
Úgyse tudod megállni, jöhetnek a sajátok<#taps>
Maxtreme
neten <#vigyor3>

thx
Solid Snake
Hol vannak már a képek? <#nezze><#law>
Maxtreme
fxaa injector..

Próbáltam élsimítást varázsolni rá, de a config fájlt nem tudom átlátni, szóval marad a kicsit recésebb megoldás. Bár Full HD-ben nem érezhetõ ez a hiány 😛
Jaja, így is kell ezt (Y)
Solid Snake
+1 szavazat a 3.ra
DarkSector
Banner-ra lehetne szavazni.

Van 5 változat:

banner 1, banner 2, banner 3 (1szavazat "mester 1987"), banner 4, banner 5 (1 szavazat "én szavazatom").

Eddig 1 szavazat van a 4.-re. Szerintem ha estig várjunk.
Ha nem változik, és 1-1 lesz akkor betesszük a 3.-at.

DarkSector
Ami azt illetni aktívak az emberek, vagy mifasz mert rögtön van DVD5 is... 😊