Spec Ops: The Line
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a textúrák szépek, a környezet ótvar, átlagos, valamint 70%-ban NEM TE IRÁNYITOD.
Utolsó sorban amit te irányítasz az is 90%-ban szûk helyeken megy, és csak egyenessen kell menned.
Valamint még az effectekbõl is csak a lassításhoz kellett erõ, nézz meg egy gagyi robbanást például.
Ezzel szemben ha nem is világszépe ez a játék, de mindenképpen fullon szép, és bõven több effect, vagy bármi van a játékban amire mondhatjuk hogy megdolgoztatja a gépeket, kapásból az hogy 3-4 társaddal mész egyszerre, nem egyedül...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN ID.: Beegabor
Elhiszem.
Max akkor még 1 lehetõség elõfordulhat hogy a HIGH az nem ugyanolyan mértékû mint máshol...
Nemtudom...az tény hogy a MP kisebb gépeken is aránylag jól elfut, de KORLÁTOZOTT a gameplay! ezt ne hagy figyelmen kívül.
AC sorozat akkor biztos jobban fut ezekszerint, vagy VGA driver talán.
De nálam ugyanúgy megy maxon mint a többi.
És úgy érzem amíg az én 20k-s vGA-mon FullHD-ben max Details mellet fut, addig nem nevezném optimalizálatlannak.. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Minimális gépigény:
CPU: Intel Pentium D Processor 3.0 Ghz or AMD Athlon64 X2 4400+ 2.2Ghz
RAM: 1GB RAM (Windows XP) or 2GB RAM (Windows Vista or Windows 7)
VGA: 256 MB DirectX–compliant, Shader 4.0–enabled video card
DX: DirectX 9.0c
OS: Windows XP (with Service Pack 3), Windows Vista (with Service Pack 2) or Windows 7 (with Service pack 1), both 32 bit & 64 bit versions
HDD: 25GB Hard Drive Space
Hang: DirectX 9.0c compliant sound card
ODD: DVD-ROM speed 4x, dual-layer drive
MP3 azt írtam miért futhatott HIGH-on...ha egyeltalán HIGH-on ment.
Valamint az Assassin Creed, az ha futott is az sem maxon szerintem.
Ráadásul 2 címet ellenpéldának ami mimimumon lemegy DX9-ig az nem egésszen bizonyíték.
Valamint 2 játék létezik:
1. inkább processzor igényes
2. inkább VGA igényes
GR ezekszerint VGA igényes.
ez a kari LOW- - - kateria, nem bántásképpen, de ezzel a karival nem nagyon érdemes beszélni optimalizálatlanságról...
Az én 6670-esem a LOW szint, és fullon megy rajta.
Bocs hogy ezt mondom, de ez az igazság. 😊
Lehetséges hogy MP3 ment HIGH-on, de az nem használ annyi effektet mint ez, és ezért lehet szerencséd volt.
Ráadásul az támogat DX9-et.
Nem értem a teszteknl miért nem ennek megfelelõen pontozzák....
Én azt hittem legalább 3x ennyi.
Közben meg is ebédeltem úgy volt max 3.5 óra!
Next PC upgrade: 2022
1: nincs nagyon idõm
2: ha egy kicsi van is, akkor inkább a Quantum Conundrum-al nyomom. Az valahogy most jobban leköt. 😄
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Csak mivel nyomingerek ülnek a tervezõi székekben jó ötletek nem születnek!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Na egy ilyen game nem kissé ütne szerintem hiába lenne rövid!
PC-n meg már tudtam mindent honnan jönnek és egész idõ alatt 2 halál volt csak!
Eurogamer - 8
CVG - 8
OXM - 8
Destructoid - 8
IGN - 8
Gram.pl (Polish) - 7.5
Videogamer.com - 7
Polygon - 8
LazyGamer - 7.9
Godisageek - 6
Digital Spy - 4/5
Popbucket - 9
The Guardian - 3/5
Strategy Informer - 7
NowGamer - 5.9
Vet3ro - 9
TheSixthAxis - 9
GamesRadar - 8
PC-n a 3. befejezést választottam! Ebben az esetben nincs epilogus rész!

Van 5 változat:
banner 1, banner 2, banner 3 (1szavazat "mester 1987"), banner 4, banner 5 (1 szavazat "én szavazatom").
Eddig 1 szavazat van a 4.-re. Szerintem ha estig várjunk.
Ha nem változik, és 1-1 lesz akkor betesszük a 3.-at.