357
Spec Ops: The Line
-
Brina0077 #317 ok nem tudtam -
#316 te kajak azt hiszed facebookról lehet képet berakni ? :D töltsd fel pl kepkezelo.com ra és azt linkeld be -
Brina0077 #315 Sziasztok itt a probléma amiről beszéltem
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=462375173787055&set=a.462374710453768.107915.100000437301654&type=3&theater
aki tud segíteni annak előre is kössz -
Brina0077 #314 -
Brina0077 #313 Ez a problémám a játékkal aki tud segíteni előre is kössz
-
#312 Én is végigvittem, hát fogalmazzunk úgy, hogy a végkifejletek jobban lenyűgöztek mint a mass effect 3 ban :D A tény, hogy nem egy Game of the Year játék, de szerintem maga a történet és a cselekmény, főleg a végével együtt sztem egész ütőssé tette. -
#311 köszi! -
#310 Vagy ez egyszerűbb http://forum.skystar-2.com/spec-ops-the-line-save-game-t-5965.html -
#309 http://www.nextgenupdate.com/forums/playstation-3-trophy-exploits-hacks-guides/562954-spec-ops-line-fubar-save.html -
#308 Nekem is lenne egy problémám, nemtom hogy itt is lehet e mentéseket átadni, de ha lehet, akkor valaki segítsen már ki. Az Aqua Parkban vagy mi az, van egy pont amit ha elérek becsíkozódik a képernyő és resetelni kell a gépet. Mindegy hogy honnan kezdem előtte a játékot akkor is kivág így nemtok előre jutni. Szóval ha valaki kitudna segíteni egy 2. nehézségi mentéssel azt igen megköszönném.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Chapter 10 ben van a rész, ami nekem kell, amikor bemegyünk ebbe a parkba még a legelején le kell pár mesterlövészt lövöldözni, utána ahogy haladsz jobbra, be kell menni egy kis lejtőn egy zártabb folyosóra (itt van egy mentés amikor lemész a lejtőn) és itt ennek a folyosónak a végén vág ki. Szóval ha lehet specifukis mentést kérni valakitől, akkor az ez utána mentéspont lenne a legjobb, mert így hagyok ki a legkevesebbet a játékból. -
Brina0077 #307 Sziasztok van egy kis problémám a játékkal amikor játszom a képen mindenhol olyan piros foltok vannak a segítséget előre is köszönöm. -
EpicDD #306 Sziasztok!
Ha szeretnétek Spec Ops: The Line végigjátszást nézni, itt van egy ízelítő rész. :)
-
-
Reg5 #304 Érdekes nekem ilyen problémám nem volt. Sőt maga a futás is egész jól lett megoldva, tehát ha futsz akkor tudsz jobbra-balra is menni, nem csak csőben. Engem egyedül az zavart, hogy az utóbbi 5 éveben a "fedezékbevonuló gomb"-ra legalább 3-4 billentyűt találtak ki, emiatt néha fedezék helyett gránátot dobtam... -
#303 Igen, volt pár jó jelenet, meg a történet igazából nem rossz és azért el is lehet rajta gondolkodni, ami lássuk be nem túl gyakori játékok esetében csak hát a többi tényleg középszerű darálda de legalább ügyesen csinálták és nem fullad unalomba. -
#302 Cod újratermelődő katonáiból sincs hiány. Kilövöm a géppuska mögül az ellent, ott terem egy másik, azt is leszedem, és megint jön egy.
Az imént vittem végig. Hát, elég B kat. játék. Általában minden játékban van egyedi vonás, ami más játékban nincs. Nos, itt a homok lett volna de össze visz 5-6 helyen lehet a homokkal pusztítani. Szóval szinte csak monoton darálás, béna fegyver hangokkal, undorító textúrákkal. Összeségében jó játék volt, néha volt egy egy epic jelenet.
Egyszer végig lehet vinni. Viszont hónapokkal később az ember nem is emlékszik majd rá. -
#301 Á ne is mond, hardon csomószor azért haltam meg, mert a fedezékbe húzódás egy szar, van hogy fut és megáll a fedezéknél, persze ilyenkor szarrá lövik. Másik kedvencem, mikor két fedezék között behúzódik szemben az ellenséges tűzzel, szintén halál a vége. És persze mikor L alakú fedezékben kell elmozogni akkor a saroknál természetesen 5-ből 3x kilép a fedezékből => halál. Nem nagyon találkoztam ettől szarabbul megvalósított fedezékmozgással és irányítással egy játékban sem. Na és ez a mindenkibe fél tár kell móka aminek a következménye az, hogy a játék 1/3-a lőszer guberálásból és fegyverek váltogatásából áll. Értem én, hogy Dubai, meg nem 6 repülőnyi lőszer volt kiszórva de miért van minden katonánál más fegyver és miért nem volt egyiknél sem tartalék tár? Persze mikor ránk tüzeltek akkor volt náluk végtelen mennyiség. Na mindegy azért nem rossz játék csak van benne pár idegesítő dolog. -
#300 Az odáig rendben van de pc-n még sose találkoztam olyan kombóval mint itt. Mint írtam állandóan más csinál a karakter mint amit akarok hisz az a két képesség, cselekvés egyazon időben működhet és mindkettő egy gombra van téve. Más játékokban okosabban oldják meg ha már egy gombon több minden van. -
#299 Mert konzolon csak 2 gomb van kb, ezért egy gombra többet kell bindelni. Ratyi konzol port tulajdonság. -
#298 Idióta irányítása van ennek a játéknak. Nincs külön gomb. Ugyan azzal futsz amivel fedezékbe vonulsz vagy használsz tárgyakat (pl géppuska, kötél stb)
Ráadásul tetézik még azzal hogy nem kell folyamatosan nyomni a gombot futásnál, elég csak megnyomni egyszer azt halad előre mint a gép. Volt is anyázás mikor fél méterre a faltól megnomom és nemhogy fedezékbe húzódna hanem elkezd futni. Sz*r konzolport. Mindent egy gombra tesznek. -
MORO67 #297 Sziasztok segitenétek van a 6.chapter mikor jön a helikopter és futni kéne de nem találom azt a gombot a billentyüzeten amitöl futna az emberem.Megmomdaná valaki hogy mit nyomjak hogy fusson az emberke.Elöre is köszi -
#296 Hát én nem értem az egészet, ill értem csak nem teljesen állnak össze az események egy kerek egésszé. -
#295 14., nem 13. -
#294 Hát aki ezt 2 óra alatt végigvitte az tutira nem hardon játszott vele. A 13. fejezet ráadásul hihetetlenül nehéz, vagy csak bug nem tudom de miután a mortart kilövöm esélytelen vagyok, mindig újratermelődnek a népek lőszer meg sec perc elfogy, mert ezek nyelik a golyót, mint más a cukorkát. Mondjuk továbbra sem értem miért lesz valakiből terminátor ha kést adnak a kezébe, na és, hogy miért van minden hadseregben legalább 3 tucat 250 magas Hulk Hogan akik agyonpáncélban a fejlövést sem érzik meg, na mondjuk ebben a játékban annyira nem meglepő, hiszen az egész ezred jól bírja. -
#293 Egy maflást kell adni a pattogó ürgének :) -
Hm ez érdekes én nem tudtam elmenni anélkül hogy lőttem volna! -
#291 Közben eszembe jutott még1 morális választás:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikor Lugo-t felakasztották a civilek, ott is lehetett dönteni hogy elmegyünk vérontás nélkül, vagy bosszúból tüzet nyitunk rájuk -
#290 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a néger csávóval mi is lett? már elfelejtettem, hogy ő meghalt e vagy elmenekült -
#289 Riggs az ok de azt hittem volt előtte is, pl hogy nem foszforozok szarrá mindenkit, mert akartam de nem hagyta aztán emiatt ugye Lugo húzza is a száját. -
#288 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor,abban a pillantban Walker szemével láttunk(bár jó volt látni a két társad reakcióját ,mikor a végén mutatták :D). Egyik egy civil volt ami lopott valamit hogy mentse a családját, és így pár embert halálra ítélt, éhen haltak, vagy szomjan ,nemtom már. A másik meg egy katona,aki elkapta, viszont kivégezte cserébe az illető családját.Szóval itt döntened kell, hogy szerinted kinek is kellene meghalnia, ki követett el nagyobb bűnt. -
#287 Ott viszont nem értettem mi az értelme választani hogy melyiket lövöm le mivel a végén a visszatekintésbe kiderül ami kiderült :D -
#286 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!meg volt mégegy, mikor 2 fellógatott ember közül kellett választani -
#285 Hirtelen ennyi jut eszembe:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pl a kocsi alá beszorult faszi kéri nyírjuk ki vagy megölöd vagy otthagyod hogy megégjen.A végén kinyírod magad vagy a másikat ölöd meg.Az epilogusban megadod magad vagy kinyírsz mindenkit -
#284 Na engem az érdekelne, hogy volt itt ugye szó morális döntésekről, meg hasonlókról. Na ezek mikor vannak ,mert volt ugyan részek ahol lehetett volna ilyesmiről szó de hát nem igazán tudtam csak 1 féle dolgot tenni. -
-
#282 HG teszt 8/10 -
#281 Hát, én is egyhuzamban letoltam az 5. chapter feléig. Odáig nagyon élveztem. Utána már kicsit felemás lett, néha unalmas lődözések néha meg jó zenékkel megtarkított csaták és jó jelenetek. Most a 11. chapterben vagyok. Összeségében jó játék, de sajnos ez tipikusan az egyszer végigjátszós gém. Sajnos sokkal kevesebb lehetőség van a homokkal babrálni mint számítottam. Eddig ha 4-5 helyen kellett úgymond a homokkal pusztítani. Ráadásul ezek nagyrésze a továbbjutáshoz kell ezért a hatalmas üvegtáblára rárak egy bazi nagy piros ikont hogy "hülye gyerek hát ide lőjé!" Egyszóval nincs olyan rész hogy hatalmas harc és megpillantok egy repedt üvegtáblát a sarokban, megvárom hogy közelében legyenek az ellenfelek aztán szétlövöm, ezzel megkönnyítve a dolgomat.
Szóval tömören a játék a homokos dolgaival () kellett volna hogy kitűnjön a tömegből de mivel az interakció a világgal kevés, sajnos ez egy átlagos shooter lett.
Bár mondom nem vittem még végig de nem hiszem hogy a maradék 4 chapterben fog megváltozni a véleményem. -
#280 nekem nagyon bejön a játék,a hangulata nagyon jó,szépen vannak kidolgozva a helyszínek,a tűzharcok is jók,és ebbena játékban végre a társak is szedik az ellent,nem rám hagyatkoznak! (Y) 1 óra alatt eljutottam a 6. chapterig,szóval elég rövidke játék,de nekem nagyon bejövős -
#279 Taníts mester. :D -
fearfan #278 saját készítésű videó :D