Spec Ops: The Line

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok van egy kis problémám a játékkal amikor játszom a képen mindenhol olyan piros foltok vannak a segítséget elõre is köszönöm.
Sziasztok!

Ha szeretnétek Spec Ops: The Line végigjátszást nézni, itt van egy ízelítõ rész. 😊

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Érdekes nekem ilyen problémám nem volt. Sõt maga a futás is egész jól lett megoldva, tehát ha futsz akkor tudsz jobbra-balra is menni, nem csak csõben. Engem egyedül az zavart, hogy az utóbbi 5 éveben a "fedezékbevonuló gomb"-ra legalább 3-4 billentyût találtak ki, emiatt néha fedezék helyett gránátot dobtam...

Shep
Igen, volt pár jó jelenet, meg a történet igazából nem rossz és azért el is lehet rajta gondolkodni, ami lássuk be nem túl gyakori játékok esetében csak hát a többi tényleg középszerû darálda de legalább ügyesen csinálták és nem fullad unalomba.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ryder62
Cod újratermelõdõ katonáiból sincs hiány. Kilövöm a géppuska mögül az ellent, ott terem egy másik, azt is leszedem, és megint jön egy.

Az imént vittem végig. Hát, elég B kat. játék. Általában minden játékban van egyedi vonás, ami más játékban nincs. Nos, itt a homok lett volna de össze visz 5-6 helyen lehet a homokkal pusztítani. Szóval szinte csak monoton darálás, béna fegyver hangokkal, undorító textúrákkal. Összeségében jó játék volt, néha volt egy egy epic jelenet.

Egyszer végig lehet vinni. Viszont hónapokkal késõbb az ember nem is emlékszik majd rá.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Shep
Á ne is mond, hardon csomószor azért haltam meg, mert a fedezékbe húzódás egy szar, van hogy fut és megáll a fedezéknél, persze ilyenkor szarrá lövik. Másik kedvencem, mikor két fedezék között behúzódik szemben az ellenséges tûzzel, szintén halál a vége. És persze mikor L alakú fedezékben kell elmozogni akkor a saroknál természetesen 5-bõl 3x kilép a fedezékbõl => halál. Nem nagyon találkoztam ettõl szarabbul megvalósított fedezékmozgással és irányítással egy játékban sem. Na és ez a mindenkibe fél tár kell móka aminek a következménye az, hogy a játék 1/3-a lõszer guberálásból és fegyverek váltogatásából áll. Értem én, hogy Dubai, meg nem 6 repülõnyi lõszer volt kiszórva de miért van minden katonánál más fegyver és miért nem volt egyiknél sem tartalék tár? Persze mikor ránk tüzeltek akkor volt náluk végtelen mennyiség. Na mindegy azért nem rossz játék csak van benne pár idegesítõ dolog.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ryder62
Az odáig rendben van de pc-n még sose találkoztam olyan kombóval mint itt. Mint írtam állandóan más csinál a karakter mint amit akarok hisz az a két képesség, cselekvés egyazon idõben mûködhet és mindkettõ egy gombra van téve. Más játékokban okosabban oldják meg ha már egy gombon több minden van.

Fpocok
Mert konzolon csak 2 gomb van kb, ezért egy gombra többet kell bindelni. Ratyi konzol port tulajdonság.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ryder62
Idióta irányítása van ennek a játéknak. Nincs külön gomb. Ugyan azzal futsz amivel fedezékbe vonulsz vagy használsz tárgyakat (pl géppuska, kötél stb)

Ráadásul tetézik még azzal hogy nem kell folyamatosan nyomni a gombot futásnál, elég csak megnyomni egyszer azt halad elõre mint a gép. Volt is anyázás mikor fél méterre a faltól megnomom és nemhogy fedezékbe húzódna hanem elkezd futni. Sz*r konzolport. Mindent egy gombra tesznek.

Sziasztok segitenétek van a 6.chapter mikor jön a helikopter és futni kéne de nem találom azt a gombot a billentyüzeten amitöl futna az emberem.Megmomdaná valaki hogy mit nyomjak hogy fusson az emberke.Elöre is köszi
Shep
Hát én nem értem az egészet, ill értem csak nem teljesen állnak össze az események egy kerek egésszé.

Shep
14., nem 13.

Shep
Hát aki ezt 2 óra alatt végigvitte az tutira nem hardon játszott vele. A 13. fejezet ráadásul hihetetlenül nehéz, vagy csak bug nem tudom de miután a mortart kilövöm esélytelen vagyok, mindig újratermelõdnek a népek lõszer meg sec perc elfogy, mert ezek nyelik a golyót, mint más a cukorkát. Mondjuk továbbra sem értem miért lesz valakibõl terminátor ha kést adnak a kezébe, na és, hogy miért van minden hadseregben legalább 3 tucat 250 magas Hulk Hogan akik agyonpáncélban a fejlövést sem érzik meg, na mondjuk ebben a játékban annyira nem meglepõ, hiszen az egész ezred jól bírja.

Seth
Egy maflást kell adni a pattogó ürgének 😊

PSN ID.: Beegabor

grebber

Hm ez érdekes én nem tudtam elmenni anélkül hogy lõttem volna!

Next PC upgrade: 2022

Seth
Közben eszembe jutott még1 morális választás:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mikor Lugo-t felakasztották a civilek, ott is lehetett dönteni hogy elmegyünk vérontás nélkül, vagy bosszúból tüzet nyitunk rájuk

Seth
a néger csávóval mi is lett? már elfelejtettem, hogy õ meghalt e vagy elmenekült

Shep
Riggs az ok de azt hittem volt elõtte is, pl hogy nem foszforozok szarrá mindenkit, mert akartam de nem hagyta aztán emiatt ugye Lugo húzza is a száját.

Seth
Akkor,abban a pillantban Walker szemével láttunk(bár jó volt látni a két társad reakcióját ,mikor a végén mutatták 😄). Egyik egy civil volt ami lopott valamit hogy mentse a családját, és így pár embert halálra ítélt, éhen haltak, vagy szomjan ,nemtom már. A másik meg egy katona,aki elkapta, viszont kivégezte cserébe az illetõ családját.Szóval itt döntened kell, hogy szerinted kinek is kellene meghalnia, ki követett el nagyobb bûnt.

grebber
Ott viszont nem értettem mi az értelme választani hogy melyiket lövöm le mivel a végén a visszatekintésbe kiderül ami kiderült 😄

Seth
meg volt mégegy, mikor 2 fellógatott ember közül kellett választani

grebber
Hirtelen ennyi jut eszembe:
Pl a kocsi alá beszorult faszi kéri nyírjuk ki vagy megölöd vagy otthagyod hogy megégjen.A végén kinyírod magad vagy a másikat ölöd meg.Az epilogusban megadod magad vagy kinyírsz mindenkit

Shep
Na engem az érdekelne, hogy volt itt ugye szó morális döntésekrõl, meg hasonlókról. Na ezek mikor vannak ,mert volt ugyan részek ahol lehetett volna ilyesmirõl szó de hát nem igazán tudtam csak 1 féle dolgot tenni.

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Prince23
Ryder62
Hát, én is egyhuzamban letoltam az 5. chapter feléig. Odáig nagyon élveztem. Utána már kicsit felemás lett, néha unalmas lõdözések néha meg jó zenékkel megtarkított csaták és jó jelenetek. Most a 11. chapterben vagyok. Összeségében jó játék, de sajnos ez tipikusan az egyszer végigjátszós gém. Sajnos sokkal kevesebb lehetõség van a homokkal babrálni mint számítottam. Eddig ha 4-5 helyen kellett úgymond a homokkal pusztítani. Ráadásul ezek nagyrésze a továbbjutáshoz kell ezért a hatalmas üvegtáblára rárak egy bazi nagy piros ikont hogy "hülye gyerek hát ide lõjé!" Egyszóval nincs olyan rész hogy hatalmas harc és megpillantok egy repedt üvegtáblát a sarokban, megvárom hogy közelében legyenek az ellenfelek aztán szétlövöm, ezzel megkönnyítve a dolgomat.

Szóval tömören a játék a homokos dolgaival (<#vigyor>) kellett volna hogy kitûnjön a tömegbõl de mivel az interakció a világgal kevés, sajnos ez egy átlagos shooter lett. <#shakehead>

Bár mondom nem vittem még végig de nem hiszem hogy a maradék 4 chapterben fog megváltozni a véleményem.

bakkerman
nekem nagyon bejön a játék,a hangulata nagyon jó,szépen vannak kidolgozva a helyszínek,a tûzharcok is jók,és ebbena játékban végre a társak is szedik az ellent,nem rám hagyatkoznak! (Y) 1 óra alatt eljutottam a 6. chapterig,szóval elég rövidke játék,de nekem nagyon bejövõs

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DarkSector
Taníts mester. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

saját készítésû videó 😄
DarkSector
Nekem alapon ilyen. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

FXAA-val már döfibb 😊
Evin
Lehet, hogy az egész anyag a videóban volt, de a legtöbb átvezetõben csak a háttérhangok vannak, a különféle szinkronok meg máshonnan kerülnek rá.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

DarkSector
Naná hogy nem, de nem is kell visszatartani, amíg a képek a topik tárgyával kapcsolatossak nem gáz.
Csak erre például van egy korrektebb megoldás is, a spoilerbe rejtés.

Solid Snake
#217 <#pias><#taps>
DarkSector
az elég. 😊
2-3 nagy képpel még nincs gáz.
Illetve azzal sem ha valami télleg extrát mutatnak, de hogy sima képek, amit más játék közben ugyanúgy látnak....és érdektelennek tünhet nekik...😄

Ha nem veszed sértésnek, ajánlom az én megoldásomat.
És ez másnak is szól.
Tegyétek Spoiler-be...ugyanugy szépen megjelenik annak akit érdekel és rákattint, akit nem érdekel nem lassítja be a netezést, illetve nem kell LEGÖRGETNI oldalakat a hsz-okig. 😊
THX.

Maxtreme
na ne bassz már. Nincs 7mb összesen az egész. 😊

DarkSector
Hogy basz...ná meg ezzel a sok nagyfelbontású képpel...😄
Bazd alig tudtam legörgetni a 15 megás nettel.

Maxtreme
fasza. Akkor gondolom ezt majd patch formájában javítják.

Nálam is némák, bár az elsõ pár fejezetben még valamiért volt hang.

Maxtreme
Mivel hiányolta valaki (és a jó kiscserkész ott segít ahol tud <#idiota> ) pár kép tõlem:

Az élsimítást az FXAA injector támogatta. <#idiota>

Amúgy érdekes dolog, de nálam az átvezetõk alatt (nem a realtime hanem a bik-es) nincs valamiért beszédhang. minden más van, de az emberek némák.

grebber
Felesleges várni szerintem.Ez nem az a game ahol kéne is a társakat használni.

DarkSector
Nah fájó kézzel is de megnéztem.
a FULL játékban is szar nálam a kijelzõ!!!
Ez nekem negatívum...megvárom a pöccsölést.

DarkSector
Amúgy még annyit hogy a célzást kijavították már?
Mert a demoban mikor a csapattagodnak adsz kijelölést nem fogja be rendessen az ellenséget a kis piros 3szög....

grebber
3 befejezés van legalábbis ennyit láttam!

1. Amikor lelövöd a csókát akkor lesz epilógus ott kinyírod az amcsikat akik jönnek érted. 2 szintén kinyírod a csókát és az epilógusban nem ölöd meg az amcsika hanem elmész velük. A 3. pedig hogy nem a csókát ölöd meg hanem magadat

Palinko
valamennyire tudok, de azért be kell valljam összezavart a játék. 2 befejezés van csak nem? lelövöm vagy se?
grebber
Látom nem csak én nem tudok angolul.

De én olyasmit vettem ki:

Megzakkant az emberünk hiszen halucinál magában beszél stb,de ezeket mutatja is a végén a videó

Érdemes megnézni mind a 3 befejezést! Bár aki nem tud angolul annak tökmindegy csak következtetni tud.Remélem lesz majd magyarítás és akkor tisztázodnak a dolgok!

DarkSector
Bocs erre majd ha végigjátszottam akkor tudok válaszolni. 😊

Palinko
ez igaz, de tudsz válaszolni arra, hogy miért az amcsikat nyírtuk a végén? azok kimenteni jöttek nem? mert ez a hülye irányította a 33 akat azt értettem.
Ryder62
Ez tipikusan az a gém amit majd 40 fokban fogok végigjátszani hogy "átjöjjön" a játék 😄