357
Spec Ops: The Line
-
#77 Én is tudom ,hogy értetted :) -
#76 Ja. Amúgy értem mire gondoltál.
És merem állítani hogy aki a demo-t nem vitte végig, csak 1-2 screenshot-ból soha nem fogja megtudni hogy valójában milyen jó kis gém.
Nekem marhára tetszett pl a csapattagoknak az irányítása, hogy ki kell jelölni nekik hogy kire öszpontosítsanak lehetőleg.
Nem új találmány, de a használata nem túl fusztráló, éa könnyen kezelhető.
Valamint ott van pl mikot az elején nem ölni kell hanem kilövöd a busz ablakát és a nagy homok zuhatag beteríti az ellenséget. :) -
#75 Jó hát ilyen alapon minden játék sci-fi. Nekem utolsó ami eszembe jut a Vegasok de lehet volt még azóta valami csak nem ugrik be így elsőre. -
#74 Saját pontozás:
Max Payne nem értem miért nagy szám.
Idióta bullettime lövölde.
Tudod miben több ettől a MP? A grafikában, csakhogy nehéz összemérni, mert tudtommal a Max Payne nem annyira nyílt helyszínekkel operál mint ez.
Összességében igen is ezt én jobban élveztem pl.
Nálam 9.5/10-et megérdemel simán.
Max Payne-től nem fogok beszarni csak mert az arcán látszódnak az erek, meg a szőrszálak. Sorry.
Agyonhájpolt a játék szerintem.
Persze majd kideül lehet végigviszem és változni fog a helyzet, de nekem a MP3 nagyon nem akkora játék mint azt sokan beállítják. -
#73 Ghost Recon Future Soldier is ilyen lesz, bár igaz abban lesz kis high-tech.
De a környezet ebben is sci-fi, hiszen a valóságban nem lepte el a várost a homok...:D
De igen, én se nagyon láttam mostanában ilyen úgymond földhözragadt megvalósítást. -
#72 Értem én hogy mindenkinek más az ízlése,de erre rámondani hogy 95%-os.
Akkor a Max Payne 3 kb a világ legjobb játéka 250%-al!
Szerintem ez olyan 68-84% között fog átlag pontozást kapni sok review összesítése után!
-
#71 Végre valami kommandós fedezékbe húzódós lövöldözős, mostanában csak ezeket a hülye skifi vackokat nyomatják. -
#70 Lehet x-re is szebbet vannak is szebb Unreal-os játékok.
Csak ez ugye tudtommal nem egy profi fejlesztőcsapat munkája, és nem lehet minden játék ugyanolyan kiváló, de amúgy szerintem piszok jól fest összességében, és nem is recés nagyon. -
#69 Na kipróbáltam a demót.
Ez kurvajó játék.
Kicsit az elején még furcsa a sárgás látványvilág, meg a karakterek picit szerintem lehettek volna szebbek, de nemgáz a fél órás demó alatt annyira megtetszett a játék, hogy nagyon.
A látvány is valszeg azért lett erős közepes mert nagy terület van és kint a szabadban kell jórészt mászkálni.
Külön számomra kedves hogy végre egy modernkori sivatagos játék, ahol ha nem is mehetek bármeddig el, de valóban azt érzem hogy egy nagy sivatagban vagyok és nem kamu falak vezetnek meg az utamon, hanem valós helyzetekbe vett akadályok vannak.
Nem éreztem úgy hogy na most egy ingyombngyom objektul van előttem aminek a határvonal szerepén kívűl semmi dolga nem lenne a környezetben...
Szóval 9.5/10.
Remélem hosszú játék, és tartogatnak még meglepetéseket. -
Csokis #68 Lesz PC demó is! Elvileg. Viszont pontos dátum ugye nincs.
Yep, as Fugue mentioned there will be a PC demo. No date, but it will be available before the game releases. -
#67 Valaki gondolkodik az előrendelésen, vagy már meg is tette?
Igaz én csak videó alapján tudnék dönteni, úgy eléggé "megfogott".
Szóval nem tudom, hogy várjak-e, vagy legyek türelmetlen és 0day vétel legyen.
-
#66 Nagyon jónak tűnik a demo, számomra meglepetésszerű volt a játék minősége. Zúzós lesz, vegyes hangulattal. Egyszer olyan érzésem volt ,mintha COD-ba lennék, utána némi Conviction beütés, majd megint zúzás. Szerintem izgi lesz, a sztori sem tűnik rossznak, bár az még várat magára. A grafika nem érdekelt, de nem volt kimondottan csúnya, de annyira szép sem (mostanában az Xbox amúgy sem villog grafika tekintetében, tisztelet a nagyon kevés kivételnek és fejlesztőcsapatnak akit még érdekel a "recehegymentesítés").
Jólesz, én várom.
-
#65 Végigvittem a demót nem lesz ez rossz!
Grafika nem egy nagy szám.PC-n egy fokkal jobb lesz az biztos ott nem lesz recehegy minden.Fedezéket használni kell,mert ha nem leszednek elég hamar.
Társainknak lehet parancsot adni kit lőjenek (ki lehet jelölni valakit)
Társunk ha sérül oda kell futni gyógyítani!
Egynek jó lesz! -
#64 Aki az elején dumál, az nem Desmond Miles (AC) szinkronhangja? -
#63 Demo gameplay! Nekem nem tűnik rossznak! -
#62 Rossz a game. Unalmas :) láttam gameplayt, ez alapján mondom ezt csak -
mester1987 #61 Majd várjuk a véleményt milyen! -
#60 Xbox live gold előfizetőknek mától elérhető a demó! 15-én minden liveosnak elérhető lesz.
PC demóról semmi szó nincs.
Mondjuk nekem mindegy akkor konzolon próbálom majd ki!
-
#59 Multi Trailerek! -
#58 Szerintem jó a multija, így videó alapján. -
#57 Multiplayer Video Preview -
#56 Új Trailer! -
-
#54 Vizsgaidőszak végére kijön, pont jó az időzítés. -
#53 érdekes stratégia :)
nyáron szabadban/ vízparton vagyunk
és a kutya se játszik
deeeee hát ők tudják :) -
#52 Lehet, hogy jól döntöttek. Nyáron úgyis mindig pangás van. -
#51 Spec Ops: The Line - késik a dubai járat (2012. június 26) -
#50 Véres mókának ígérkezik a Spec Ops: The Line (ESRB 17+) -
#49 Spec Ops: The Line fronts spectacular screens, gameplay footage -
#48 Veszteséges a Take-Two, késik a Spec Ops -
#47 Dobozképek! -
-
#45 Pusztuljon dubaj! -
#44 ám'tom..
ha a játékelemeket nézem, akkor
ez ilyen (napsütéses apokalipszis) Rage környezet, Army of Two hangulat és CoD-ra hajazó játékmenet, csak sokkal lassabban, vontatottabban
a történeti szállal tudnak vmit dobni talán az egészen, ha sikerül ikonikus karaktereket alkotni, (lsd. MW: captain Price, Soap MacTavish stb.) egyébként meg 12-egy tucat játéknak tűnik
ue.-t a Splinter Cell conviction is tudja, csak ott még lopakodni is tudsz -
mester1987 #43 A 2K Games-eskbe eddig javarészt nem nagyon csalódtam -
mester1987 #42 Action Montage
Story Montage -
#41 Video Preview -
#40 Hát ebből még bármi lehet, talán még énekes halott is. -
#39 Itt nézhető a Trailer!
Egész jó lesz ez! Igaz nem sokat mutat,de az jóféle!
PCgames.de rövidke leiírása. -
#38 Elvileg holnap 14 órától lesz elérhető a cucc!