Spec Ops: The Line

Oldal 1 / 8Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

F4T4L_3RR0R
Két napig ingyenesen elérhető a Spec Ops: The Line a Humble Bundle akciójában. Az akcióban Steam kulcsot kaptok, amit április 14-ig lehet aktiválni. Aktiválás után a játék hozzáadódik a Steam könyvtáradhoz és bármikor telepítheted.

Spec Ops: The Line beszerzése ITT

Gigabyte B760M-D3HP | Intel Core i7 14700 @5,4GHz | CM MasterAir MA612 | Gigabyte RTX4070 12GB | 32GB Fury Beast DDR5 5600MHz | 1+2TB Fury Renegade M.2 SSD | CM MWE Gold V2 850W | CM Masterbox MB400L

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

Zeller01
Játszottam most egy órát, egyenlõre nem csinálja. Ha lesz még felírom mit ír! Köszi! 😊

. : Z E L L E R : .

Evin
Tudni kellene, mit ír a kékhalál, melyik fájlnál fagy, de szerintem VGA driver.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Zeller01
Valakinek olyan, hogy "kékhalállal" kifagy a játék és újraindul a gép? Nézegettem neten volt probléma AMD prociknál, de nekem Intel Q8400 van. Tapasztaltatok ilyen problémát?

. : Z E L L E R : .

grebber
Valaki küldene egy frankón belõtt Sweet fx-et a gamehez?

Next PC upgrade: 2022

The Protector
Volt alkalmam végigjátszani a játékot.Hát ez a játék vmi félelmetesen ütõs.Ennyire jó sztorira és atmoszférára nem is számítottam.Egész egyszerûen magába szippant minden téren.Hatalmas alkotás.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Sziasztok! én most végeztem vele és az lenne a kérdésem hogy a legvégén az a figura amelyik éppen fest az kicsoda? õ egyáltalán létezõ ember vagy csak a karakterünk begolyózik a végére, mert ha csak begolyózik akkor ki adott parancsokat a 33-asoknak mert a konrad halott.

hali! németországban vásárolt eredeti bontatlan csomagolásban eladó ha valakit érdekel irjon pm-t!
DarkSector
Vagy 11x. nekem 8. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jah akkor 9x. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Szerintem a 10x szebbre gondolt, mert az lássuk be nem igaz. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Bocs az elírás.
Unreal nélkül...

"Inversion is Unreal, kb 10x szebb lett ettõl."

szeded a gyógyszereket rendesen?

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

DarkSector
Bocsika a mondat nagyon félreérthetõ volt.
Nem azt írtam hogy az Inversion Unreal-os játék, hanem csak megjegyeztem külön hogy az meglepetés lett... 😛

a "vesszõ" után egy gondolatnyi szünet akart lenni, vagyis a mondat elsõ fele nem kapcsolódik a másodikhoz...
Elnézést a kellemetlenségért.

Evin
Az Inversion sem Unreal motoros, Saber3D engine v.S4.

DarkSector
Oks csak mert magát a Spec Ops-ot vágtam hogy Unreal, csak valamiért a Ghost Recon járt a fejembe, valszeg mert elõtte azzal játszottam. 😄
Inversion is Unreal, kb 10x szebb lett ettõl.
Persze ettõl még Spec Ops is jó játék, csak mint Unreal grafika, az Inversion nagy meglepetés lett.

Ugyan már, no problem... 😊

DarkSector
Oké, csak azzal kevertem a Spec Ops-ot. 😄
És ezért Ubisoft-oztam....😄

Shep
GR meg pláne nem az, mert az YETI 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Amúgy elnézést, ezt a Unreal-Anvil motor témát kicsit összekavartam, mert én most nézem csak hogy Spec Ops, én meg elsõnek Ghost Recon FU-val kevertem, szóval ezért ugrott be az Anvil.
Csak így utólag már helyre ugrott a dolog, mert a Spec Ops-ról én is tudtam hogy Unreal-os, csak én a játékokat kevertem össze. Hogy miért azt ne kérdezd. 😄

DarkSector
Elég szomorú, mert a Sleeping Dogs elég csúnya.

Ha tippelnem kéne azt mondanám, hogy a Watch Dogs is az új AC motort használja.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Amúgy már az effektekrõl, textúrákról javarészt rá lehet jönni hogyha Unreal Engine.

Én egy egy FULL licenszelt UE 3-mal tudnám elképzelni az új Szivárvány Kommandó: Hazafiak részét, de csakis azért mert látom milyen lehetõségeket rejt a motor az eddigi UE 3-as címekben.

Írok is pár példát, mint UE3 kedvencek...

-Batman: Arkham City (a karakterek modellezése elsõsorban, amit még sose láttam ezzel a motorral ilyen szépen egy címben sem eddig)
-Stranglehold (elsõsorban a rombolható környezet miatt)
-Gears Of War (amit ugye nem kell bemutatni, mert minden grafikai téren káprázatos -kár, hogy nem jött a 2 uccsó PC-re-)

Meg ha már írtam Epic Games címet; akkor a Bulletstormot se hagyom ki, mert szerintem a játékmenetet leszámítva egész EPIC látványa lett 😊
DarkSector
Oks ez részemrõl csak kérdés volt, én nem tudtam milyen motorral megy, csak tudom hogy Assassin's Creed + PoP az más motort használ. 😄

Most már megvan a Rainbow Six következõ része lesz majd ezzel az Anvil-el...😄

"Under Anvil name
Assassin's Creed II (2009)
Prince of Persia: The Forgotten Sands (2010)
Assassin's Creed: Brotherhood (2010)
Assassin's Creed: Revelations (2011)
Tom Clancy's Rainbow 6: Patriots (2013)

Under AnvilNext name
Assassin's Creed III (2012)❤️>
Assassin's Creed III: Liberation (2012)"

Evin
Bizonyítani sem kell, a fájlokról lerí, hogy Unreal.

Bizony ez alatt az Unreal Engine 3 dolgozik...

Forrás 1.
Forrás 2.
Forrás 3.

Btw, maximumok mellett játszok, de itt-ott fõleg a távolban kissé recések a tárgyak, de CCC-ben módosítva az AA-n rögtön kisimul minden... 😊
DarkSector
Élsimítást nem fogod kritizálni ha maxon tolod fullhd-ba, mivel maxon olyan antialiasing, meg egyébb efektek vannak hogy max ha egyhelyben megállsz akkor tûnhet ki 1-2 rece, de mozgás közben nagyon durva látványt képes láttatni a játék idõnként.
Ez Unreal játék???

Csak mert tudtommal Ubisoft az Anvil motort használja.

Most hogy kipróbáltam, így az elsõ benyomások alapján szimpatikusnak ítélem a játékot. Tetszik a ez a Dubai lerombolva, apokaliptikus helyszín. Mivel még nagyon az elején vagyok a játékmenetrõl nem tudok sokat mondani, de nem rossz, nekem már most jobban tetszik a mint a Ghost Recon: Future Soldier.

Grafikailag sem panaszkodhatom, ez az UE 3még mindig szép, talán annyit hogy az AA lehetne egy kicsit szebb, de ezt AMD kártyák esetében lehet orvosolni CCC-bõl manuálisan... egyébként jól van összerakva, speciel esetemben a gép nem nagyon erõlködik, gyakorlatilag alig pörögnek a hûtõk... 😄

Összegezve... eddig tetszik. 😊
DarkSector
Van már javítás, arra a kis piros 3szög-re amivel elvileg kijelölhetsz ellenséget?
Mert nekem alapon bugos volt, nem fogta be a célpontot elsõre hanem elkezd villogni, és hol befogja , hol nem...

kössz a segítséget most már rendesen mûködik kössz <#eljen><#eljen>
AZ JO ati ra is ??
Metalmilitiakid
amilyen kártyád van, attól függõen keresd le az ati vagy az nvidia oldalán

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Szevasz.A googlebe Ird be. Driver.Genius.Professional.Edition ez kell neked.
kossz meg probalom
a directx az van rajta ami a játéknál volt a vga driver frisítést honnan szerezzek ??
Metalmilitiakid
én erõsen egy vga driver és egy directx frissítésre gondolnék, ha azok után is ilyen lesz akkor meg kell várni valami okosabb embert.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Nem tudjátok mi lehet a baj

http://kepkezelo.com/viewer.php?file=jdmy5jvdhdluaehn7eqw.jpg
ok nem tudtam
Metalmilitiakid
te kajak azt hiszed facebookról lehet képet berakni ? 😄 töltsd fel pl kepkezelo.com ra és azt linkeld be

Sziasztok itt a probléma amirõl beszéltem

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=462375173787055&set=a.462374710453768.107915.100000437301654&type=3&theater

aki tud segíteni annak elõre is kössz
Ez a problémám a játékkal aki tud segíteni elõre is kössz

Metalmilitiakid
Én is végigvittem, hát fogalmazzunk úgy, hogy a végkifejletek jobban lenyûgöztek mint a mass effect 3 ban 😄 A tény, hogy nem egy Game of the Year játék, de szerintem maga a történet és a cselekmény, fõleg a végével együtt sztem egész ütõssé tette.

Metalmilitiakid
köszi!

Shep

Shep

Metalmilitiakid
Nekem is lenne egy problémám, nemtom hogy itt is lehet e mentéseket átadni, de ha lehet, akkor valaki segítsen már ki. Az Aqua Parkban vagy mi az, van egy pont amit ha elérek becsíkozódik a képernyõ és resetelni kell a gépet. Mindegy hogy honnan kezdem elõtte a játékot akkor is kivág így nemtok elõre jutni. Szóval ha valaki kitudna segíteni egy 2. nehézségi mentéssel azt igen megköszönném.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Chapter 10 ben van a rész, ami nekem kell, amikor bemegyünk ebbe a parkba még a legelején le kell pár mesterlövészt lövöldözni, utána ahogy haladsz jobbra, be kell menni egy kis lejtõn egy zártabb folyosóra (itt van egy mentés amikor lemész a lejtõn) és itt ennek a folyosónak a végén vág ki. Szóval ha lehet specifukis mentést kérni valakitõl, akkor az ez utána mentéspont lenne a legjobb, mert így hagyok ki a legkevesebbet a játékból.

Oldal 1 / 8Következő →