299
-
#16 Arról szól, hogy az embereknek kell egy új bolygót, szóval az őslakosokat ki kell baszni onnan a francba. Plusz a főszereplő személyiségét átültetik egy bennszülött testébe, hogy legyen egy ilyen kísérleti alternatíva is ami a bolygó megszokásának vagy az elfoglalásának a stratégiájába tartozhat. A főszereplők érzelgős kislány lesz ettől. oszt majd sír, hogy ne nyírják ki a bennszülötteket, béke legyen meg minden. Meg persze akciózik is egy kicsit. -
#15 Én néztem imax filmet felirattal és semmi probléma nem volt vele -
#14 A bemutatók alapján kihagyom, legalább is a mozis nézést. 2012-t sem akartam megnézni moziban, de becsaltak, nem is érte meg. Látvány van, amúgy egy nulla. Félek ez sem lesz különb, sztori eleve nem jön be, már amit eddig hallottam/olvastam róla. Majd letöltöm, aztán ha tényleg akkora über-brutál jó film, majd megveszem dvd-n. -
#13 "Amúgy biztos lessz eredeti verzió(én is utálom a szinkront) egy két helyen, de az is tulajdonképpen csak a nálunk lévő/élő külföldiek számára."
Úristen...
-
Csak77 #12 "1997-es Starship Troopers óta nem nagyon láttam olyan hihetetlen technológiai ugrást a számítógépes grafikában"
Ez mondjuk igaz. Én a duna plázában láttam annak idején, és soha nem fogom elfelejteni. Hatalmass élmény volt az a film, főleg az eleje. -
#11 Nincs mit mondani: sok gyengénlátó van itt :) -
tyuklepes #10 Bele akartam kötni, hogy 'No és a Mátrix az lófax?' de aztán rájöttem, hogy igazad van (/lehet), mert az fényképezés/operatőri munka szempontjából volt forradalmi, szerintem ez nehezen vitatható ... Az volt szerintem az utolsó, igazi forradalmi újítás, jelenleg nem tudom elképzelni, mi überelhetné azt.
Eddigi képek, trailerek alapján az Avatar SZERINTEM egy gyönyörűen kidolgozott, kitalált világ, semmi több, semmi korszakalkotó, de majd meglátjuk ... -
#9 Teljesen igaz. Igazi baromság, amit Viktor barátunk ír. Mint legtöbbször. -
#8 Látatlanban nem kéne elkönyvelni a filmet. Max. a trailerről lehet véleményt alkotni jelenleg.
Viszont a 2D vetítés elég kockázatos moziban. Trailereknél is megosztottak voltak az emberek, akik látták a 3D változatot, azok jóval pozitívabban értékelték. Valószínű a filmnél is ez lesz. Csak 3D-ben kéne nyomniuk, viszont így kevesen tudnák megnézni itthon. Kíváncsian várom, mi lesz az eredmény. -
#7 Amit én nem értek meg soha, hogy mi az istennek mondja egy már 16-18 év feletti ember, hogy a történet nem fog újat mutatni. Könyörgöm nem ismerős a mondás? Újszülöttnek minden vicc új?
Ahogy öregszünk, egyre többet látunk-tapasztalunk úgy lesz egyre kevesebb az, amit megismerhetünk. Főleg, ha történetekről beszélünk. Alapo, melyen pedig nyugszik egy-egy mese/történet pedig annál is kevesebb van.
Az aki képes úgy felnőni, hogy meg is jön az esze, megérik tisztában van ezzel és nem hoz fel ilyen marhaságokat negatívumnak, hogy a történet, akonfliktus stb. alapja nem őj dolog.
Számomra már olyan mindegy mi az, a lényeg az hogy miként oldják meg a bemutatását, miként bontakozik ki az, hogy játszák el a színészek, mennyire karakteresek és milyen a hangulata. Tehát az összkép és nem az hogy esetleg egy újabb Rómeó és Júlia által már régen felvázolt szerelmi történet lesz sci-fi Pocahontasként bemutatva.
Nexus6: Ugye nem vagy gyengénlátó? :)
-
#6 Háát nem tudom. Megmondom őszintén én az 1997-es Starship Troopers óta nem nagyon láttam olyan hihetetlen technológiai ugrást a számítógépes grafikában, ami indokolna ekkora hírverést, vagy költségvetést, vagy akármit.
Ez nem valami pénzmosásos biznisz!?
-
calen #5 "Márpedig - mint azt jól tudjuk - a közönség leginkább a remake-ekre és a sokadik részekre vevő, inkább a biztosra megy, mintsem belevágjon az ismeretlenbe."
Helyesen:
Márpedig - mint azt jól tudjuk - a filmkészítők leginkább a remake-ekre és a sokadik részekre vevők, inkább a biztosra mennek, mintsem belevágjanak az ismeretlenbe. -
Csak77 #4 Nem tudom elképzelni milyen lenne felirattal imax-ban szemüvegen keresztül 166 percen keresztül, de szerintem szar, és te sem gondolod komolyan. Amúgy biztos lessz eredeti verzió(én is utálom a szinkront) egy két helyen, de az is tulajdonképpen csak a nálunk lévő/élő külföldiek számára. -
#3 En is kivancsi vagyk mirol szol, lovesem sincs es, az atlagemberek koze tartozom.... -
nohea #2 "Természetesen, mivel sikergyanús, ezért szinkronizált lesz" - elég gáz, hogy azért szinkronizálják, mert sikergyanús. Legalább a harmadát tönkre fogja baszni a magyar hang, legalább IMAX ill. digitális kópiákból kéne hagyni eredeti angol nyelvet, felirattal... -
Gascan #1 kivancsi vagyok.. mert jatekban szerintem nem lesz nagy durranas.. es filmben jobb ilyen stilust elkezdeni, mint jatekban...
..ugyhogy en mindenkeppen csak a film megjelenese utan par honappal dobtam volna piacra a jatekot