Minden idők legdrágább filmje az Avatar?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Szerintem egyszerûen csak 500 milliót kellene hoznia, hogy sikeresnek titulálhassuk, bár anno a Titanic-ra is ugyanez volt a jellemzõ.
Aki meg megváltást vár az Avatartól az menjen templomba, minõségi popcorn-mozi lesz, ahogy az eddigi összes Cameron-film (talán a Titanicot kivéve, ott már lépett egy szintet Cameron)
Szóval az év filmje lesz, remek szórakozás, remek látvány, remek sztori (könyvben rengeteg ilyen van de filmben még nem láttam hasonlót)
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
"Fura" a cikk. Aggodik a történet eredetisége miatt? Mintha James Cameron eddig spanyolviasz filmeket rendezett volna. A filmeinek nagyrésze vagy folytatás, vagy remake ... vagy egy remake folytatása. Mégis remek filmei vannak eddig. Majd kiderül ez milyen lesz, de a költségek jelentõs része k+f volt, ergo más filmekben is gyümölcsözõ lehet ahogy a LoTR miatt kifejlesztett technológiák más filmekben is sok pénzt hoznak a WETA-nak.
Trailer alapján egyébként szerintem nagyot üthet majd a film, de a technika fõleg a 3D mozikban lesz áll keresõs. Úgyhogy mindenki keressen egy közeli 3D mozit.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szvsz olyan lesz mint a 2012...fasza latvany olyan 20 percben,a maradek ido maga a hanyinger es tomeny unalom...
Cameron nem rendez sokat,viszont amit csinál az egytõl-egyig fasza film...mind technikailag,mind mélységben,mondanivalóban....
Perpill az Aliens után 20-22 évvel sem tudtak mindenféle CGI támogatással olyan filmet forgatni a témában mint õ(AVP 1-2)....A mostani Terminátorokat nem is említem,mert egykalapszar az összes...
Mondanám,hogy Bay hasonló,de õ rendre elkomolytalankodja a filmjeit...technikailag ott van,csak kicsit több bennük a felesleges buta poénkodás mint kéne,ezáltal kevésbé hitelesek a filmjei....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.
Én még egyetlen 3D-s filmet sem láttam, ezért ezt ott szeretném megnézni, de el tudom képzelni, hogy milyen sorok lesznek a moziban, mert van talán két ilyen terem az egséz fõvárosban...
En vmi giga fantasy eposzra szamitottam sci-fi kontosben, ami (ha minosegi), akkor erdekel is..
de ha maga sztori langyi, akkor kihagyom.
Engem mar nem erdekelnek a demok.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Basszák meg...
Ne csak a régi emlékek alapján beszélj, mert a film nagyon jó volt, nekem is egyik kedvencem. De vedd már elõ és nézd meg a mai CGI-k mellé téve mozgásban...
Aki ilyet ír és el is hiszi azt, az nyilván kicsit sem elfogult és pontosan tudja, hogy a közönségnek milyen az elvárása. LOLLER.
Cameron eddig nem hibázott, remélem most sem fog. De egyszer minden sorozat megszakad, szóval aggódom.
\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
Amikor elõször megláttam a YouTube-on a elsõ trélert, csak legyintettem, hogy oké szép meg minden, de nem nagy vaszisz! Aztán ugyanazt a trélert megláttam Real3D-ben a moziban (ami még közel sem IMAX), és az alatt a másfél perc alatt durván megváltozott a véleményem! Manapság vadászom a második trélert 3D-ben, de perpill nem nagyon van olyan film a legközelebbi 3D-s moziban, ami elé beraknák az elõzetest...
IMAXos megnézõs lesz az tuti!
Úristen...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez mondjuk igaz. Én a duna plázában láttam annak idején, és soha nem fogom elfelejteni. Hatalmass élmény volt az a film, fõleg az eleje.
Eddigi képek, trailerek alapján az Avatar SZERINTEM egy gyönyörûen kidolgozott, kitalált világ, semmi több, semmi korszakalkotó, de majd meglátjuk ...
Viszont a 2D vetítés elég kockázatos moziban. Trailereknél is megosztottak voltak az emberek, akik látták a 3D változatot, azok jóval pozitívabban értékelték. Valószínû a filmnél is ez lesz. Csak 3D-ben kéne nyomniuk, viszont így kevesen tudnák megnézni itthon. Kíváncsian várom, mi lesz az eredmény.
Ahogy öregszünk, egyre többet látunk-tapasztalunk úgy lesz egyre kevesebb az, amit megismerhetünk. Fõleg, ha történetekrõl beszélünk. Alapo, melyen pedig nyugszik egy-egy mese/történet pedig annál is kevesebb van.
Az aki képes úgy felnõni, hogy meg is jön az esze, megérik tisztában van ezzel és nem hoz fel ilyen marhaságokat negatívumnak, hogy a történet, akonfliktus stb. alapja nem õj dolog.
Számomra már olyan mindegy mi az, a lényeg az hogy miként oldják meg a bemutatását, miként bontakozik ki az, hogy játszák el a színészek, mennyire karakteresek és milyen a hangulata. Tehát az összkép és nem az hogy esetleg egy újabb Rómeó és Júlia által már régen felvázolt szerelmi történet lesz sci-fi Pocahontasként bemutatva.
Nexus6: Ugye nem vagy gyengénlátó? 😊
Ez nem valami pénzmosásos biznisz!?
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Helyesen:
Márpedig - mint azt jól tudjuk - a filmkészítõk leginkább a remake-ekre és a sokadik részekre vevõk, inkább a biztosra mennek, mintsem belevágjanak az ismeretlenbe.
..ugyhogy en mindenkeppen csak a film megjelenese utan par honappal dobtam volna piacra a jatekot
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3