1582
  • 1st3nf4sz4tm444
    BASSZA MEG HOL LEHET REGISZTRÁLNI
  • jhetedikj
    Csinálj már egy Print screen-t! Én már nyomogatom 8 óta de semmi nem jön be.
  • karajjj
    bejött az oldal, de hol lehet reggelni? :D meg miért nem lehet megvenni a saját utcámat?
  • MerlinW
    Eeez okos ötlet:) Remélem viszik már az új szervereket:)
  • jhetedikj
    Én tudom szerkezteni az üzeneteket utólag is egy ideig.:D

Én azért a google-től többet vártam volna...

Az Apache 2 Test Server már nekem is bejött.
  • Palinko
    ezt benéztem te is kitetted a teljes cikket, az előbb nem vettem észre :) na de inkább 2szer mint egyszer sem :D

LasDen:
    gratt, nekem még a fekete sem jött be :D
  • LasDen #16
    végre egyszer bejött a fekete háttér :D
  • Palinko
    "Szerdán elindult a keresőórás és a Hasbro online társasjátéka, a Monopoly City Streets, melyben színes kartonpapír helyett a Google térképe szolgáltatja a játékteret. A szerverek egyelőre nem tudnak megbirkózni a felhasználók rohamával, így a játék még igen döcögősen működik."

a teljes cikk
  • jhetedikj
    Origón is van kint róla egy cikk, úgyhogy már megy a játék, de nekem nem tölt be semmit...

A cikk.
  • Palinko
    sajna nem jön be, lehet sokan bombázzák akkor gondolkodik a server és semmi nem jön be :D valamikor meg nekem is az Apachos Cent OS jön be. Szerintem addig ez lesz még nem lesz előregisztráció aztán lassan elindul. bár a googleról beszélgetünk lehet egy csapásra fog menni. a cikkben úgy írják ma kéne, de ahogy olvastam talán a napokban a pontosabb. remélem már a hétvégén kipróbálhatjuk :)
  • LasDen #12
    The registration is slow due to the overwhelming response. Our servers are on fire! Thanks for everyone’s interest and patience - please keep trying.

sokáig fog tartani míg odaérünk, hogy reggeljünk :D
  • Vaxi
    nekem bejött a keret. :D
  • Willi Betz
    Érdekesen hangzik,bár nem tölt be az oldal:D
  • Kicsikiraly
    ellopták az ötletem :S
  • mumpic
    nekem bejött az hogy Apache 2 Test Page, powered by CentOS. :))
  • 1st3nf4sz4tm444
    bazmeg ez tiszta ETR :-|
  • 1st3nf4sz4tm444
    bejött a menü 1 percre
  • 1st3nf4sz4tm444
    nem tölt be ez a szar :(
  • fodorpetii
    Jól hangzik:D
  • 1st3nf4sz4tm444
    lol na ezt megnézem majd :d:D:D:D:D
  • greg benz
    Érdekesen hangzik,tuti ötlet!
  • Palinko
    Érdekes új, közös játékot indít a Google és a Hasbro, melynek keretében a Google Maps révén az egész világot játéktáblává változtatják, Monopoly City Streets néven. A játék a jelek szerint valamikor a mai nap folyamán fog indulni, így minden leendő birtokmágnás izzíthatja az egerét, hogy időben ráugorjon, még mielőtt elhappolják előle az összes jó utcát.

Alapelvét tekintve a játék meglehetősen egyszerű, akárcsak az eredeti Monopoly: induláskor minden játékos kap 3 millió dollárt, amiből a világ bármely utcáját megvásárolhatja és építhet rá házakat, stadionokat, vagy akár felhőkarcolókat is, hogy aztán minél több bérleti díjat gyűjthessen be belőlük - amiből aztán természetesen újabb utcák és épületek kerülhetnek, és így tovább.

A tétek nem kicsik: egy-egy ingatlan 50.000-től akár 100.000.000 dollárig terjedő bevételt is hozhat napi szinten). És hogy mi a cél? Természetesen a névadó monopólium, mindennek a felvásárlása és az, hogy a világ leggazdagabb birtokmágnásává váljunk.

Az egyes utcák ára is igencsak eltérő lehet; a Fehér Háznak otthont adó Pennsylvania Avenue a jelek szerint 2.000.000 dollár, míg a londoni kabinet Downing Street-je mindössze 231.000. Minden adott tehát a valóban hatalmas és élvezetes játszmához - most már csak az indulás pillanatát kell kivárni, lecsapni, majd mindent beleadni.

A cikket az Iponról másoltam, mert a lényeg benne van. Remélem legalább olyan érdekes lesz a játék mint amilyen izgalmasnak hangzik :)
    Sajnos még nem jelent meg ha jól láttam itt a blog akinek van kedve olvasni az többet megtudhat:
    blog

Vagy akit érdekel ezen a webhelyen kéne majd betöltsön:
    link