1582
  • neB
    hogy lehet regisztrálni? valaki rájött már meg utcákat sem tudok venni remélem gyorsan rendbe teszik
  • 1st3nf4sz4tm444
    azok a bónuszok az ellenfelek utcáit roontják amúgy
  • 1st3nf4sz4tm444
    ha kapsz chance kártyát, akkor használd ki
  • a.carkey
    Azt nem tudja valaki - pár helyen már láttam -, hogy bonusz épületeket ill. ipari létesítményeket hogyan lehet kiválasztani/felépíteni?
  • Zetorg
    vársz eleget?
    nekem kb fél óra volt két utcát megvenni...

ha alul nyomsz a buy streets-re, akkor kiadja az utcákat, amit meg tudsz venni a környéken. ott is várni kell jópár percet mire össze szedi magát
  • jhetedikj
    Előbb töröltem a cookie-kat,újra betöltöttem az egészet és végre láttam a lila utcákat! Mire beléptem nem ad ki semmit és a kereső sem működik így nem tudom megvenni se, nice...
  • Láma!
    +fav

próbálok utcát venni :D
  • Zetorg
    Q - How long can people play the game online?

A - Monopoly City Streets will be live and open for your Monopoly real estate dreams until January 31, 2010 EST.

:S
  • Zetorg
    jaja, azóta megy.
    minden eseményre perceket kell várni.

sikerült megvennem egy utcát itt a környéken meg építettem rá egy házat.
  • Zomil
    nah nagynehezen meg sikerült venni a saját utcánkat :D
    bár ez igy elég felejtös mert 5percet kellett várni mire reagált a vásárlásra :)
    remélem lesz reset, mert már kb. egész budapest kék és jelenleg a rendszer használhatatlanul lassu :)
  • a.carkey
    Többször kell próbálkozni. Ez van. Kiváncsi vagyok, hogy lesz-e reset.

Más.

Szóval ha megvette az ember az utcát, akkor az övé, felhúz rá egy házat - vagy valami más épületet - és aztán várja a másnapot, hogy a bérleti díj bejöjjön a kasszájába, majd vesz újabb és újabb telkeket? Kb?
  • Zetorg
    így tényleg bejön, de nyelv választás után lehal
  • VRSDM
    most már suli gigabit sem segít. csak apacs van.
    fogadok felkeltek az amcsik :D
  • Palinko
    sajna mást nem bírunk tenni, nekem reggel bejött de már a play gombra nem tudtam rákattolni addigra leállt a dolog :D
  • a.carkey
    Ah, ok. Kipróbálom!
  • a.carkey
    A "Sign in" szerintem nem a regelés. Az nekem csak a bejelentkezést dobta fel ...
  • jhetedikj
    jaja bökj rá valamelyik utcára, trükkös:)
  • K3rnel
    Nekem amúgy már 4 chance kártya jött, de még nem gonoszkodom :)
  • 1st3nf4sz4tm444
    FAQ , meg ide is írták a topikba már én is meg más is:

keresel egy utcát, aztán venni akarsz, kiadja a listát, kiválasztasz egy szabad utcát, megveszed és kiadja a regelős képernyőt
  • K3rnel
    Választanod kell egy utcát elsőre, aztán utána adja fel a reglapot, legalábbis nálam így volt.

• a.carkey
    Egy trükkel jött be nekem is:

Kitettem iconban desktopra a linket, majd google, ott rákerestem az "Monopoly City Streets" szövegre, kidobta az oldalt meg a blogot, akkor tárolt változat az oldalon, nem a blogon, és onnan a legfelső "http://www.monopolycitystreets.com/" szövegre kattintva bejötta térkép. IE és FFen is csak így működött. De a registrationt sehol sem lelem ...
  • Mersant
    ott jelentkezz be, az egyben a reg. is
  • a.carkey
    Be tudná írni ide vki a linket, ami a regelésre vonatkozik?
  • a.carkey
    Hol kell ebben regelni, mert csak sign in van, de registration sehol (legalábbis én nem látom ...).
  • digi7
    Ez van….
    Akkor próbálgatjuk tovább türelmesen.
  • Zomil
    én ff-el ie7-el és safari4-el is néztem és csak az apache-os oldal jött be :D
  • jhetedikj
    A baj az,hogy a kék is csak ott jön be meg Győrben,de ha máshova megyek akkor csak a Google Maps térképet látom.

A tegnapihoz képest már ez is haladás.:D
  • digi7
    Sziasztok.

Nekem csak egy fekete képernyő, és némi zene jön be.
    Milyen böngészővel játszotok? Nekem IE8 van.
  • 1st3nf4sz4tm444
    Nem Pesten kell akkor nézelődni :D
  • Zomil
    nekem tegnap este óta csak az apache oldal jön be :(
  • jhetedikj
    Valaki mutasson már egy lila utcát,egyszerűen találok semmit amit meg tudok venni. Van még egyáltalán??
  • 1st3nf4sz4tm444
    lol látom nem csak én csináltam... :_D
  • LasDen #70
    itthon mégmindig nem akar bejönni.....
  • 1st3nf4sz4tm444
    így nem kap semennyi pénzt az utcában levő épületektől
  • 1st3nf4sz4tm444
    fú nem került pénzbe :DDDD egyből építettem is baszakodást :D
  • 1st3nf4sz4tm444
    Chance kártyákkal lehet szívatni. Néha kiad a gép egy lehetőséget, hogy NA MOST. Előbb pl. a magyar első helyezettet néztem, rakhattam volna le gyárat az utcájára, hogy kevesebbet érjen neki. Lehet megpróbálom majd megint, van még valamennyi zseton. Kereskedni úgy lehet, hogy vagy te adod el az utcádat, vagy keresel egy utcát, amit venni akarsz és make an offert nyomsz rá, ha kikérted a listából.
  • Zetorg
    nekem tegnap óta nem sikerült megnyitni :(
  • VRSDM
    nem tudod hogyan lehet kereskedni?
    szivatni másokat stb.?
  • 1st3nf4sz4tm444
    á inkább nem, másra kéne pénz
  • 1st3nf4sz4tm444
    Megyek jól kibaszok az első helyezett magyarral :D