1582
  • tenkenorman
    itt is gyors
  • deer hunterezo
    Cs a haverom gépem rohadt gyors a játék nm tom hogy mindenhol megjavult e serever de ott kifejezetten gyors.
  • Bexter
    Értem köszi infot :)
  • 1st3nf4sz4tm444
    nem egyértelmú a leírás a gaming rulesban, de úgy vettem ki a szavukból, hogy amíg nem vonja vissza az emberke a licitálást, vagy nem fogadja el egy embernek, addig külön csücsülnek valahol ezek a pénzek és amint valami lesz a licitálással, addig ott is maradnak
  • Bexter
    Üdv.
    Tettem egy ajánlatott egy utcára ami tulajdonban volt, ahogy nézem rálicitáltak de pénzem nem kaptam vissza. Vissza lehet vonni a licitálást valahogy?
  • 1st3nf4sz4tm444
    bírom, elismerték meg megoldották a csalásokat a monopolisok, de a toplistát nem resetelték........ mondjuk ok hogy is lehetne, nem vonhatják le a pontjaikat a csalóknak
  • 1st3nf4sz4tm444
    naugye :D
  • tenkenorman
    de tényleg nagyon gyors:d
  • 1st3nf4sz4tm444
    háhá eladtam 2 utcát és lett annyi pénz, hogy most míg építettem kaptam bonus kártyát és mostmá nem bánthatják a rohadt utcámat :)
  • 1st3nf4sz4tm444
    ok nem minden, de a menük nagy része
  • 1st3nf4sz4tm444
    nálam most kurvagyors a game :O
  • jhetedikj
    Dél-Korában láttam még millás utcát is, ja meg Pesten volt egy 900k-ér szóval lehet találni. ;-)
  • tenkenorman
    hogy tudodm megnjézni hogy emik az én utcán, mert a profilban csak annyit ír cask hogy hány utcám van meg egy piros kártyát de nem tudok semmire sem rámenni.
  • tenkenorman
    nah most már listázza őket. azért akarok tbányán mert ott lakom és sokkal nagyobb poén lenne ha a haverjaimmal egymást szivathatnánk. ha ők is beregelnék a saját utcáikat
  • vass17
    Hawaii-on is van még elég sok.
  • tenkenorman
    amiket én akartam venni? mert szegeden tucatjával talál. Tatabányán még azt sem írta ki hogy melyik utca van már megvéve.
  • tenkenorman
    nem lehet hogy túl picit azok az utcák?
  • tenkenorman
    amíg töltött megvette valaki más
  • deer hunterezo
    aki nm tud utcát venni nézze meg szekszárdot belgiumot egyiptomot kínát...stb
  • tenkenorman
    már találtam de nem akarok ott venni utcát ahol körülöttem már mindenki vett.
  • Mighty
    Mivel a minimum ára egy utcának egyenesen arányosan növekszik az oda épített házak számával, eléggé nehéz kivitelezni.

A végtelenségig nem lehet csalni, mert elfogynak az utcák, amit el lehet passzolni egy újregnek. Ha meg csereberélni akarsz minimum ár/maximum ár kombóval, annak akadályt szab a naponta 10x ajánlattétel lehetőség.
  • Gabor1990
    Nekem is most jött be újra, de már kék színű. Keressél külföldön is, pl Amerikában
  • tenkenorman
    csekkolom. de egyszerűen nem. loadingot ír és fél óra után : uh, oh there is no blablabla. néha pedig a sárga servers down felirat jön be.
  • Gabor1990
    Szeged Vásárhelyi Pál utca, az előbb még megvehető volt.
  • 1st3nf4sz4tm444
    ez is sztem a napokban változott akkor, mert gyanúsak a 250 milliós vagyonúak
  • Zetorg
    " Valakinek a tulajdonát maximum 1.5-szörös pénzért tudod megvenni."

FAIL
  • 1st3nf4sz4tm444
    akkor már inkább ez lenne a jó:
    álreggel bazi nagy utca megvétele,telerakni épületekkel és eladni magadnak, de ez már kivitelezhetetlen :D
  • 1st3nf4sz4tm444
    nem kell mail cím se
  • a.carkey
    131ezres utca, megveszed, álreg, az megveszi tőled 3 milláért, és kerestél rajta 2869000 dollárt. Ezt ismétled addig, amennyi e-mail címed csak van ...
  • 1st3nf4sz4tm444
    kapsz még párat meglátod :D
  • tenkenorman
    alföldi kis falvakban sem talál, tatabányán sem talál, tatán sem talál, pesten sem talál, kisharsányban sem talál.
  • Zetorg
    akkor is fasság :D
    kiváncsi vagyok, hogy tényleg fizetős lesz-e. hátha akkor változna pár dolog...
  • a.carkey
    Elvileg visszakapjuk másnap reggel. Kiváncsi leszek. (Fórumon olvastam ...)
  • Mighty
    Nézd meg Hűvösvölgyet. Ott még volt egy csomó utca. Igaz, csak rövidek illetve közép hosszúak.
  • Zetorg
    keress a xx. kerületben, itt még biztos van
  • tenkenorman
    egyszerűen sehol nem talál megvehető utcát. és nem tudok regelni. nemtom mit csináljak :((((
  • Gabor1990
    Én építettem a gyárat
  • Mighty
    Mondjuk az is kérdéses, hogy tudnál valakinek csak úgy pénzt adni... Valakinek a tulajdonát maximum 1.5-szörös pénzért tudod megvenni. Szóval kellene egy 2000000-t érő utca, amit te 3000000-ért vennél meg.
  • 1st3nf4sz4tm444
    kérdés:

ha eladok a banknak egy utcát, ledózerol mindetn rajta? Csak mert annyit ér egyik utcám az épületekkel, hogy ha nullás lesz aztán, a bevételből meg tudom venni újra és legalább hazard mentes lesz. Csak nem meremkipróbálni :D
  • 1st3nf4sz4tm444
    talán azért, hogy nehogy az legyen, hogy valaki csinál egy álreget és eladja magának 1 dollárért :D