1582
  • Zetorg
    ez a bizniszelés is elég furcsa.
    ha ajánlatot teszel, minimum annyinak kell lenni, amennyit ér az utca :S
    miért ne lehetne olcsóbban megvenni?
  • 1st3nf4sz4tm444
    háhá :D
  • Zetorg
    na mindegy, armbandobudapest parkját lezúztam
  • 1st3nf4sz4tm444
    lol :)

nem fog mnni ahogy hallottam, de azért kösz

most nemtom hirtelen, nem neveztem meg a nevét, de felraktam a spy listára, majd később kibaszok én vele.
  • Zetorg
    nem tudom lezúzni :(

ki rakta le?
  • Mighty
    Ha este 10 körül jó, akkor van talonban egy buldoze kártyám az egyik browser tabomon :)
  • Zetorg
    FAQ!!!!!!!

chance-bulldoze
  • deer hunterezo
    azokat nm lehet :D hahah a bátyámnak próbáltam nm sikerült mint kívül álló de úgy lehet hogy menne hogy te kapod a kártyát.
  • 1st3nf4sz4tm444
    Aki ledúrja nekem a hazardot a Kálvária sgt-ról holnap reggelig, az kap 1 millát.
  • 1st3nf4sz4tm444
    Valaki tudja, hogy a hazardokat hogy lehet eltünteni? Chance kártya ad csak esetleg valamit rá?
  • deer hunterezo
    ok neked de elfelejtettem mondani lehet alkudni
  • 1st3nf4sz4tm444
    valamelyik rohadt buzi berakott egy gyárat az utcámra :C

deer hunterezo: nekem a 2,8-as utcám hoz (NA, ha nem lenne szabotálva) 1,7-et, szóval bőven nem éri meg az ajánlatod :)
  • deer hunterezo
    (félős) bocs hogy megint írok... de mindig kimarad vmi 198 ezret hoz a kasszára.
  • deer hunterezo
    Ja bocsi hogy ennyit írok de azt elfelejtettem a nevem darkmaster és ott lehet jelentkezni meg is nézheted az utcát a neve Ferde utca :).
  • deer hunterezo
    eladó egy aránylag rövid kis utca BP-ÉN a gép 1065000 zsetonér ajánlja 4 épület és 198-at hoz a kasszára :) várom a jelentkezőket.
  • 1st3nf4sz4tm444
    A taktikám nem enged meg ilyeneket :) Ne is fárassz az ajánlatoddal :D
  • deer hunterezo
    :D Jó dolog pech részvétem s folytathatnám.Na most sztem egy kicsit nagyon idegesítő hogy ha elköltöd a pénzed akk nnm tudsz csinálni semit csak keresni és gondolkodni hogy mit csinálj következő nap.Én már regel elköltöttem mindenem szóval van még mit csiszolna a játékon :D hajrá mindenki.Ámen...
  • triplet
    Valaki lerombolta az egyik épületem a Mártírok Útján! Rohadjon meg az összes
  • triplet
    Beszarok. Valamiért kiléptetett ez a szar a játékból, és még a jelszómat sem fogadja el
  • Mighty
    Szóval, ha játszani akarsz vele, akkor eljössza, az SG-re, kattintasz a fórumra, majd játékok fóruma és kikeresed ezt a topikot, majd kattintanál a banner alatti linkre (ha lenne). Minimum 4 kattintás. Ha benne van az sg-s fórum kedvencekben, akkor is 3 kattintás. Szemben ezzel, a böngésző nyújtotta bookmark csak 1, max 2 kattintás.
  • triplet
    Tiéd a Kálvária? Na, holnap megveszem tőled jópézé ha nembaj:)
  • triplet
    Na jó, elismerem igazad van, de azért vald be sokkal kényelmesebb lenne ha a bannerba ott lenne a link.
  • 1st3nf4sz4tm444
    Nem mintha a létező böngészők egyike se támogatná ezt a funkciót........................................
  • triplet
    Nem Firefoxot használok, mivel nem akarja a winfos megnyitni.
  • deer hunterezo
    Hi az hol van megírva hogy fizetős lesz ?? Talán nm lesz az talán...
  • Láma!
    ezt énis mondtam már de a házigazdasághoz (amivel szerkeszteni lehet a bannert) 500 hozzászólás kell a topikban. szoval türelem, és spamre fel :D
  • 1st3nf4sz4tm444
    Én is arra gondoltam, hogy nem lesz fizetős, hanem addig tart a kör... :D
  • 1st3nf4sz4tm444
    megjegyezni szerintem nem olyan nehéz, elkezded beírni a monopoly szót és az az Istenverte Firefox már ki is írja :)
  • Mighty
    Bookmark/könyvjelző csodákra képes :)
  • triplet
    A bannerba a játék linkjét jó lenne kirakni, mert egy idő után kicsit idegesítő vissza lépni az első hozzászólásra:)
  • jhetedikj
    Ha tényleg fizetős lesz akkor az februártól lesz mert ez a kör jan 31-ig tart, de ezt nem tudom honnan vettétek.:)
  • Mighty
    Akkor ez a módszer felejtős a chance card-ok gyűjtésére :)
  • Láma!
    ehh...
    de mondjuk ha januártol fizus lesz, és nem tul huzos lehet énis benevezek....

meglátjuk még addig
  • 1st3nf4sz4tm444
    AZ A KURVA 1 MILLIÓM
    Még mindig ezen eszem magam, azzal az 1 millával le fogok csúszni tuti holnapra a béka segge alá és nem érem be a toppot, még a nem csalókat se. Rohadt geci bugok

Amúgy nagyon tetszik, egyre jobban, bár kár, hogy naponta 1x van fizetés, inkább szét lenne bontva 2 részre, vagy nemtom... Bár így legalább a nem nagyon hardcore arcok is tudnak előrelépni. Lehet, hogy befizetek rá, ha fizetős lesz :)
  • tenkenorman
    a játék. 2010 januárban fizetős lesz. :(
  • tenkenorman
    na jah. kiv vok mennyi lesz ennek az ára de kb évi 5000-et adnék érte. ha gyors lenne. nagyon játék ahhoz hogy többet adjak érte, habár a mai napig játszon monopolyval és hotellel :D
  • Láma!
    biztos én nem figyeltem eléggé és lusta is vagyok, de elöfizetésért mi járna?
  • Zetorg
    *sokan
  • Zetorg
    ebben a formában nem sokat fizetnének elő. gondolom megoldják, hogy jobb legyen
  • tenkenorman
    gyors lesz?