Monopoly City Streets

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Egy trükkel jött be nekem is:

Kitettem iconban desktopra a linket, majd google, ott rákerestem az "Monopoly City Streets" szövegre, kidobta az oldalt meg a blogot, akkor tárolt változat az oldalon, nem a blogon, és onnan a legfelsõ "http://www.monopolycitystreets.com/" szövegre kattintva bejötta térkép. IE és FFen is csak így mûködött. De a registrationt sehol sem lelem ...

A medve nem játék.

Mersant
ott jelentkezz be, az egyben a reg. is

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

a.carkey
Be tudná írni ide vki a linket, ami a regelésre vonatkozik?

A medve nem játék.

a.carkey
Hol kell ebben regelni, mert csak sign in van, de registration sehol (legalábbis én nem látom ...).

A medve nem játék.

Ez van….
Akkor próbálgatjuk tovább türelmesen.

MFR online baráti társaság http://autoklub.lapunk.hu/ GTR2

Zomil
én ff-el ie7-el és safari4-el is néztem és csak az apache-os oldal jött be 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

jhetedikj
A baj az,hogy a kék is csak ott jön be meg Gyõrben,de ha máshova megyek akkor csak a Google Maps térképet látom.

A tegnapihoz képest már ez is haladás.😄

anno 1987

Sziasztok.

Nekem csak egy fekete képernyõ, és némi zene jön be.
Milyen böngészõvel játszotok? Nekem IE8 van.

MFR online baráti társaság http://autoklub.lapunk.hu/ GTR2

Nem Pesten kell akkor nézelõdni 😄

Ez uram egy hazugságvizsgáló gép. Igennel vagy nemmel válaszolhat a kérdésekre. Kezdjük a vizsgálatot. Kérem válaszoljon a következő kérdésre: Otthon tudják-e, hogy ön homoszexuális?

Zomil
nekem tegnap este óta csak az apache oldal jön be 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

jhetedikj
Valaki mutasson már egy lila utcát,egyszerûen találok semmit amit meg tudok venni. Van még egyáltalán??

anno 1987

lol látom nem csak én csináltam... :_D

Ez uram egy hazugságvizsgáló gép. Igennel vagy nemmel válaszolhat a kérdésekre. Kezdjük a vizsgálatot. Kérem válaszoljon a következő kérdésre: Otthon tudják-e, hogy ön homoszexuális?

LasDen
itthon mégmindig nem akar bejönni.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

így nem kap semennyi pénzt az utcában levõ épületektõl

fú nem került pénzbe 😄DDD egybõl építettem is baszakodást 😄

Chance kártyákkal lehet szívatni. Néha kiad a gép egy lehetõséget, hogy NA MOST. Elõbb pl. a magyar elsõ helyezettet néztem, rakhattam volna le gyárat az utcájára, hogy kevesebbet érjen neki. Lehet megpróbálom majd megint, van még valamennyi zseton. Kereskedni úgy lehet, hogy vagy te adod el az utcádat, vagy keresel egy utcát, amit venni akarsz és make an offert nyomsz rá, ha kikérted a listából.

Zetorg
nekem tegnap óta nem sikerült megnyitni 😞

VRSDM
nem tudod hogyan lehet kereskedni?
szivatni másokat stb.?

u dont have to listen anybody else but me

á inkább nem, másra kéne pénz

Megyek jól kibaszok az elsõ helyezett magyarral 😄

jhetedikj
Hát én még egy lilát sem láttam ajajj. Most Pesten nézegetek, de itt minden kék már.

anno 1987

VRSDM
a kéket vették meg jaja
ha nézel egy utcát. nyomd rá a buy street-re alul (pénz)
akkor kiadja hogy mik vannak az adott részen lévõ utcákat.
ott ami lila színû kiskártyával van az megvehetõ.
ami kékkel azt már megvették.

jhetedikj
Bejött,hurrá!!!😊

Na már csak azt kéne tudni,mit hogy lehet megvenni. A kék amit megvettek már??

anno 1987

VRSDM
lehet nekem a suligigabit miatt megy 😊
de jó mert van 6óra cad-em gép elõtt 😉
amúgy ami eddig nem szimpi, hogy hiába van benne az egész térkép
sok utca nem elérhetõ
pesten vásárolok, mert fóton hiába nézem az utcámat és nyomom rá a " search streets in this area " lófaszt se talál 😞

jhetedikj
Úgy látom ez még mindig nem javult meg,a loading jön be semmi más...:/

anno 1987

triplet
Hát ez nagyon érdekesen hangzik, majd kipróbálom amikor hajlandó lesz betölteni ez a sz*r! Az Apache oldal bejön, de több nem.

VRSDM
na suliba vagyok és tök jól bejön
gyakran lefagy. de mûködik
megvettem a lehel utat. raktam rá 2panelt egy irodaházat meg egy vár romot 😄
nagyon fless.
ekor néven vagyok

Carloska
Csak hogy legyen már két kép is mert senki nem rakott

VRSDM
nincs ezen mit elfelejteni.
ez csak egy promóciós reklám ez a 4hónapos móka.

jó is lenne 😞

am onnan már egybõl leeshet, hogy azok azért csak minõségi szolgáltatást adnak ki a kezük közül 😄

ja és igen: az internetes reklám a mostani módszerekkel: CSÕD. Ez már tény, már rég keresnek jobb alternatívát

MerlinW
Ez esetben meg sem szólaltam😊

Google:
Neked, nekem ingyenes. Errõl beszéltem, hogy eddig is megoldotta a cég kispolgári pénzbegyûjtés nélkül, ezután is meg fogja😊

[merlinw.org]

a háttérben kemény pénzeket kapnak bizonyos mellékes szolgáltatásért, szóval a keresõ se olyan ingyenes mint ahogy azt te gondolod

ezt nem a google csinálta -.-

MerlinW
Gmail-nek és GoogleDoc-nak napi 2-3 milliárd lekérdezése van... A keresõrõl még nem is beszéltünk. Ugyanmár😊

[merlinw.org]

MerlinW
Szerintem megmarad az ingyenes is... Nem jellemzõ Google-ra a fizetõs szolgáltatás. Sokkal komolyabb projekteket oldottak meg nélküle, nem hiszem hogy pont ezen a kis sz@ron múlna a világhatalmuk😊

[merlinw.org]

mellékesen megjegyezném neked, hogy ha ilyen kurvasokan leszünk és fagyni fog minden, akkor már csak korlátozás miatt is meg fogja nekik érni, hogy fizetõs legyen, így legalább nem leszünk annyian mint az oroszok :C

Palinko
<#wilting> remélem a fizetõs dolgot nagyon gyorsan elfelejtik (én most hallottam elõször) és inkább tegyenek ki reklámot vagy amit akarnak, más úton is kaphatnak pénzt...
MerlinW
Begyûjtöttem a Gellérthegy utcát és két kis másikat😊

[merlinw.org]

😞(((888

fizetõs + 3d? lol

milyen 3d am? google earth alapú? 😄

VRSDM
azt még nem említette innen senki, nem kedvet akarok lombozni csak közölni a tényeket hogy csak 4hónapig lesz ingyenes 😊
2010januárjában leáll és jön a fizetõs 3d-s játék.

jhetedikj
Remélem reggelre már összeraknak valamit vagy legalább a sok amcsi már alszik addigra,majd akkor próbálkozok megint.😊

Byebye

anno 1987

VRSDM
sima router restart.
kapok új ip-t törlöm a cookie-kat és meg nem mondja semmien oldal hogy jártam-e már ott 😉

proxyn keresztül simántán nem veszik észre, hogy multireg vagy (másikkal proxyn mennél pl)

akkor semmi 😄

inkább azt csináld, hogy bagóért adod el az eredeti regednek a nagy utcákat

am meg server restart lesz valszeg 😞 kurva jó és tuti akkor mikor nem tudok itt lenni

LasDen
gondolom kivágnak 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

VRSDM
elrakom magam reggelre 😊
a saját utcámról úgyse maradok le
haverokéról szintén. szóval megveszem nekik is szólok, látják foglalt, és eladom nekik jó summáért 😄
amúgymeg többször regelek és magamnak eladom 3milláért a senkiházi szar utcákat akkor mivan? 😄

itt meg megy, de már 20 perce nem tudok se venni se semmi

VRSDM
van egy szavazás a blogon hogy legyen-e restart. amint helyreállt és stabil a rendszer. és erõs az igen-ek száma.
továbbá azt sem tartom elképzelhetetlennek hogy reg alapján idõben több világ is létezne.
így a korai reges mamutvállalatok ugye nem élveznének örök monopóliumot.
de ez picit csalás is lenne az egész veszítené el a varázsát.