1582
  • Zetorg
    tiszta szar hogy fél óra alatt elköltöm a pénzt és nem tudok mit csinálni :D

mi lesz, ha gyors lesz majd...5 perc alatt lerendezem
  • jhetedikj
    Igen fél áron, eladtam a gyáras utcámat.:)
  • n3whous3
    hm
  • Láma!
    jaja fél ár, énis vettem egyet, és gondoltam inkább eladom, de féláron nem éri meg...
  • Zetorg
    ha rányomok a sell street-re, kiír egy szöveget kis ablakban. én úgy értelmezem, hogy fél áron lehet eladni.
  • tenkenorman
    nem hiszem hogy ellenne az ady endre utca adva mivel. google earthben mióta megy én vagyok az egyetlen ember aki töltött fel geotag-es képet...
  • tenkenorman
    tatabányán nem találok egy városrészben sem.
  • Mighty
    Nézz ki magadnak egy kisvárost, biztos van még sok szabad utca. Kisebb faluk nem hiszem, hogy jók. Próbáltam nagymamám faluját, de egy utcát sem lehet megvenni.
  • tenkenorman
    Sehol sem talál szabad utcát.
  • tenkenorman
    most pedig azt írja hogy nem vehetek azon a területen utcát. na jó nézek mást de annál sem tudom hogy jó lesz e.
  • Mighty
    Most nem tudom kipróbálni. :(

Ha veszek egy olcsó utcát (mondjuk 300000-ért), akkor mennyiért tudom eladni? Nem másik játékosnak, hanem csak úgy. Illetve az ilyen vásárlás után is kaphatok chance card-ot?
  • tenkenorman
    Nah eírtam, és having a look for avalible streets. eddig is ezt csináltam és fél óráig semmi nincs csak néha megjelenik egy ablak hogy: Uhmm servers down vagy mi...
  • Strangereister
    gyerekek, beszerezési áron eladóak frekventált :) belvárosi utcák, Jókai tér!, Petőfi Sándor utca, Szervita tér, Állatkerti körút egy kis parkkal védve!!!, aki a legjobb ajánlatot teszi ma éjfélig az megkaphatja, feltéve ha még maradt pénzetek... (persze újraregelni mindig lehet...)

köszi
  • Zetorg
    jahogy még nem regisztráltál?

most kiléptem és úgy próbálom. beírod a keresőbe az utca nevét. akkor oda ugrik. nyomsz egy nagyítást és kiadja hogy mit tudsz megvenni.
  • tenkenorman
    fekete. nem engedi megnyitni.
  • Zetorg
    kattints lent a köteg pénzre és várj. akkor kiírja, hogy melyik utcákat tudod megvenni.
  • tenkenorman
    belépek monopoliba. beírok egy utcanevet. már többet is próbáltam. kikeresi és utána? várok. írja fent hogy loading de semmi nem történik.
  • 1st3nf4sz4tm444
    komolyan van még 71k-m veszek valami kis fika utcákatm csak hogy kapjak kártyát :D ki kell azzal a majommal baszni
  • Zetorg
    csak akkor kapsz kártyát, ha veszel/építessz
    várhatsz így egy darabig :D
  • Láma!
    ejjha:)

szép!
    én még csak közel 4,5 millás vagyonnal vagyok, de kis utcákat vettem eddig.
  • tenkenorman
    ugyan ez...
  • mumpic
    Hát bakker. Én játszani még mindig nem tudok.

Um... Our servers are down. We're trying to find out if the building with them has been demolished. Best give us some time and come back a bit later.

Ilyen szövegű sárga buborékot lök nekem néha. A loading csík így is mindig cska 3/4-ig megy el, közben ha kattingatok a feketeségbe, akkor bejön ilyen utcakereső vagy, mi, de az is bugos, regisztrálni nem tudok, nem is értem az egészet.
  • tenkenorman
    nah most akk mivan. Feå oàa´ja va´rok de semmi nem to´´ rtenik csak egy google mapot latok meg a menut. Nem jelennek meg a ka´rtyak..

• deer hunterezo
    Én úgy kezdtem hogy vettem egy utcát építgettem épületeket és kaptam egy rombolós kártyát rá negyed órára kb aztán utána meg egy olyan kártyát hogy kaptam 250 ezer zsetont aztán egy másikat egy picivel többet de kiderült hogy romboltak :D úgy hogy szííííívás.Ámen...
  • Zetorg
    be írtam a faq-ba...

hetedik: makker... :P
  • 1st3nf4sz4tm444
    enyém a Kálvária sgt. és a Rókusi krt. Szegeden, azok ilyenek pl.
  • jhetedikj
    Én visszakaptam a Batthyány utcát, mert a tulaj most az én egyik utcámba rakott gyárat.

Reggel kaptam egy olyan kártyát, hogy nyertem 500000-t!:))
  • Láma!
    mindegyiket 1-1 lépés után

te én tegnap egyet se kaptam
  • Láma!
    lol!

hol van ilyen utca? :o
  • 1st3nf4sz4tm444
    én tegnap egész este meg ma is most hagytam a gépet és nem dob semmit, talán mert am is egy laggolós fos :S Valamilyen lépés után kaptál, vagy csak úgy álltál és beadta?
  • 1st3nf4sz4tm444
    egy milliós utcában 50k-s épület fizet 50k-t :)
  • Láma!
    na 10 percen belül 2 chance kártyát kaptam:D
  • tenkenorman
    nah megpróbálok venni valamit már végre. reggel nem jött össze.
  • Mighty
    Rövid utcát nem érdemes venni, viszont hosszú utcát nem tudsz hamar beépíteni, így a rosszakarók építhetnek az utcádba gyárat, börtönt.
    Én pl egy közepes hosszúságú utcát beépítettem és a közben kapott szerencsekártyával kaptam egy iskolát. Egy másik böngészőben megvettem egy hosszú utcát és arra építettem az iskolát. Így az védve van a buldózertől és az ártó épületektől. Ebbe az utcába már csak nagy értékű ingatlanokat érdemes tenni, mivel bontani nem tudsz csak buldózeres szerencsekártyával, ami ugye lutri, hogy mikor kapsz.
  • Zetorg
    jaja, de ez eddig fel sem tűnt :)

nekem is van egy kis utcám, ott a green house 29.000-t fizet a kurva hosszúban meg 49.000-t
  • vass17
    Az lehet, hogy a vételi árat befolyásolja, de akkor minden hosszabb utcában magasabb az egy épületre jutó bérleti díj is?
  • Zetorg
    szerintem csak a hossza számít, semmi más.
  • vass17
    Csak meglepődtem, mert elég drágán vettem az utcát, de azt hittem, hogy azért, mert baromi sok hely van rajta, de ezek szerint még értékes is:D
  • Zetorg
    szar a tömegközlekedés :D
  • vass17
    Hát gondoltam befolyásolják az értékét a szomszédok is, pontosabban, hogy ha pl van a környéken egy stadion, de ezek szerint nincs rá hatással.