1582
  • jhetedikj
    Hát én még egy lilát sem láttam ajajj. Most Pesten nézegetek, de itt minden kék már.
  • VRSDM
    a kéket vették meg jaja
    ha nézel egy utcát. nyomd rá a buy street-re alul (pénz)
    akkor kiadja hogy mik vannak az adott részen lévő utcákat.
    ott ami lila színű kiskártyával van az megvehető.
    ami kékkel azt már megvették.
  • jhetedikj
    Bejött,hurrá!!!:)

Na már csak azt kéne tudni,mit hogy lehet megvenni. A kék amit megvettek már??
  • VRSDM
    lehet nekem a suligigabit miatt megy :)
    de jó mert van 6óra cad-em gép előtt ;)
    amúgy ami eddig nem szimpi, hogy hiába van benne az egész térkép
    sok utca nem elérhető
    pesten vásárolok, mert fóton hiába nézem az utcámat és nyomom rá a " search streets in this area " lófaszt se talál :(
  • jhetedikj
    Úgy látom ez még mindig nem javult meg,a loading jön be semmi más...:/
  • triplet
    Hát ez nagyon érdekesen hangzik, majd kipróbálom amikor hajlandó lesz betölteni ez a sz*r! Az Apache oldal bejön, de több nem.
  • VRSDM
    na suliba vagyok és tök jól bejön
    gyakran lefagy. de működik
    megvettem a lehel utat. raktam rá 2panelt egy irodaházat meg egy vár romot :D
    nagyon fless.
    ekor néven vagyok
  • Carloska
    Csak hogy legyen már két kép is mert senki nem rakott

• VRSDM
    nincs ezen mit elfelejteni.
    ez csak egy promóciós reklám ez a 4hónapos móka.
  • 1st3nf4sz4tm444
    jó is lenne :(

am onnan már egyből leeshet, hogy azok azért csak minőségi szolgáltatást adnak ki a kezük közül :D
  • 1st3nf4sz4tm444
    ja és igen: az internetes reklám a mostani módszerekkel: CSŐD. Ez már tény, már rég keresnek jobb alternatívát
  • MerlinW
    Ez esetben meg sem szólaltam:)

Google:
    Neked, nekem ingyenes. Erről beszéltem, hogy eddig is megoldotta a cég kispolgári pénzbegyűjtés nélkül, ezután is meg fogja:)
  • 1st3nf4sz4tm444
    a háttérben kemény pénzeket kapnak bizonyos mellékes szolgáltatásért, szóval a kereső se olyan ingyenes mint ahogy azt te gondolod
  • 1st3nf4sz4tm444
    ezt nem a google csinálta -.-
  • MerlinW
    Gmail-nek és GoogleDoc-nak napi 2-3 milliárd lekérdezése van... A keresőről még nem is beszéltünk. Ugyanmár:)
  • MerlinW
    Szerintem megmarad az ingyenes is... Nem jellemző Google-ra a fizetős szolgáltatás. Sokkal komolyabb projekteket oldottak meg nélküle, nem hiszem hogy pont ezen a kis sz@ron múlna a világhatalmuk:)
  • 1st3nf4sz4tm444
    mellékesen megjegyezném neked, hogy ha ilyen kurvasokan leszünk és fagyni fog minden, akkor már csak korlátozás miatt is meg fogja nekik érni, hogy fizetős legyen, így legalább nem leszünk annyian mint az oroszok :C
  • Palinko
    remélem a fizetős dolgot nagyon gyorsan elfelejtik (én most hallottam először) és inkább tegyenek ki reklámot vagy amit akarnak, más úton is kaphatnak pénzt...
  • MerlinW
    Begyűjtöttem a Gellérthegy utcát és két kis másikat:)
  • 1st3nf4sz4tm444
    :((((888
  • 1st3nf4sz4tm444
    fizetős + 3d? lol

milyen 3d am? google earth alapú? :D
  • VRSDM
    azt még nem említette innen senki, nem kedvet akarok lombozni csak közölni a tényeket hogy csak 4hónapig lesz ingyenes :)
    2010januárjában leáll és jön a fizetős 3d-s játék.
  • jhetedikj
    Remélem reggelre már összeraknak valamit vagy legalább a sok amcsi már alszik addigra,majd akkor próbálkozok megint.:)

Byebye
  • VRSDM
    sima router restart.
    kapok új ip-t törlöm a cookie-kat és meg nem mondja semmien oldal hogy jártam-e már ott ;)
  • 1st3nf4sz4tm444
    proxyn keresztül simántán nem veszik észre, hogy multireg vagy (másikkal proxyn mennél pl)
  • 1st3nf4sz4tm444
    akkor semmi :D

inkább azt csináld, hogy bagóért adod el az eredeti regednek a nagy utcákat

am meg server restart lesz valszeg :( kurva jó és tuti akkor mikor nem tudok itt lenni
  • LasDen #36
    gondolom kivágnak :D
  • VRSDM
    elrakom magam reggelre :)
    a saját utcámról úgyse maradok le
    haverokéról szintén. szóval megveszem nekik is szólok, látják foglalt, és eladom nekik jó summáért :D
    amúgymeg többször regelek és magamnak eladom 3milláért a senkiházi szar utcákat akkor mivan? :D
  • 1st3nf4sz4tm444
    itt meg megy, de már 20 perce nem tudok se venni se semmi
  • VRSDM
    van egy szavazás a blogon hogy legyen-e restart. amint helyreállt és stabil a rendszer. és erős az igen-ek száma.
    továbbá azt sem tartom elképzelhetetlennek hogy reg alapján időben több világ is létezne.
    így a korai reges mamutvállalatok ugye nem élveznének örök monopóliumot.
    de ez picit csalás is lenne az egész veszítené el a varázsát.
  • LasDen #32
    énis azzal próbálkook :D
  • VRSDM
    krómmal nekem órák óta csak apacs van :(
  • LasDen #30
    az a gáz ezzel, hogy mire bereggelek elviszik a jó uccákat :D
  • jhetedikj
    Nekem most jött be Opera Turbó mód behozta, csak úgy tűnik egyből le is fagyott.:D

Lett egy fekete képernyő, utána egy animáció behozta a játék logóját meg zene is ment,ezután elkezdett betölteni egy térképet amit félig kiadott, piros LOADING... felirat és már így áll 10 perce.
  • LasDen #28
    nekem még mindig nem jön be....
  • Palinko
    nem tudom mi lehet, de nekem még nem jön be, aki ért a weboldalakhoz lehet okosabbat tudna mondani. én arra gondolok hogy ip címenként később kapcsolják be az embereket, hogy ne terheljék le a hálózatot, vagy más módszer alapján kontrollálják a rohamot és figyelhetik közben a szervereket, hogy ne üssük ki őket.
  • 1st3nf4sz4tm444
    kálvária sgt Szeged MADAFAKAZ
  • VRSDM
    apache...
    gugli meg szerver túlterhelés? akkor itt nagyon nagy rohamnak kellett lennie :D
  • 1st3nf4sz4tm444
    ja meg van, elég trükkös :C
  • ByB
    Regisztrálni majd akkor tudsz ha megvetted az első területedet.