1582
  • triplet
    Nem. Be vagyok jelentkezve:)
  • jhetedikj
    Nem léptél ki véletlenül?
  • triplet
    Hmm... megint megkaptam a stadiont, és amikor kiválasztom az egyik utcám ahova akarom építeni, kijön ez:

Mint ha nem is lenne az enyém az a utca. Ez miért van?
  • jhetedikj
    Csáó!

Pontosan 1 millával kaptam többet most reggel,mint amire számítottam 1304000! Már tegnap este ilyen gyors volt, meggyógyult úgylátszik.:):)

Szerintetek épületeket éri meg jobban venni vagy vegyek még pár utcát?
  • tenkenorman
    ez remélem nem lessz mindig ilyen lassú...
  • VRSDM
    nekem most reggel kifejezetten gecigyors.
    2-3mp-ig van csak loadig felirat és be is hozza amit kell.
    amit nem értek hogy az elejétől fogva, ha ráynomom a saját utcáimnál a lehel utca névre.
    akkor miért rak a keletihez? :D
  • Palinko
    ezt valóban nem vettem figyelembe, meg azt sem tudom a pontot mi alapján kapja, minden dollárra kap egy pontot?
  • Zetorg
    kurva unalmas várni a pénzre :D
  • 1st3nf4sz4tm444
    helló helló, a toplistát csak naponta frissítik, ki is van írva ezt vedd figyelembe
  • 1st3nf4sz4tm444
    hát jah
  • a.carkey
    Egy nap alatt? Szerintem kamuregekkel hoztak pénzt: megvettek 100kért kis utcákat, majd a kamuregjeiknek eladták 3 milláért, és így tovább. Egy napja megy, lehet valaki atom ügyes, de ez EGY NAP ALATT nagyon sok.
  • Palinko
    globalban THEDOG nak érdekes hogy csak 1 kis uccája vlt amiben csak 1 gyár állt mégis ő az első :D és ami még érdekesebb most 1 utcája sincs és mégis ő az első :D
  • 1st3nf4sz4tm444
    27 millióra gondolsz? Simán, ha ügyesen vásároltak, de akár lehet, hogy egy kamu regisztrációval mgé rá is segítettek. De ha optimális mennyiségű területet veszel és megveszed a legjobb ár-bér arányú házakat, akkor tuti jó
  • triplet
    Érdekes. Megvettem a beverly streetet, és kaptam kártyát hogy építhetek stadiont. Meg akarom építeni, kiválasztom a beverly streetet, erre ilyen rózsaszín, és ott van hogy: buy. De miért, amikor már megvettem?:D
  • jhetedikj
    Mindegyik a google gyermeke, akár ez is közbejátszhat.:)

Viszont akik most a topban vannak azok el nem tudom képzelni,hogy hogyan jutottak ennyi pénzhez, épp most számoltam ki és holnap $304000 fogok kapni.
  • 1st3nf4sz4tm444
    nos kétségkívül egy fokkal jobb, talán el van baszva valamelyik része a programnak, flash vagy javascript vagy nemtom, bár nem tudom elképzelni
  • jhetedikj
    Most 10-20 másodperc és betölti. Kár, hogy már elfogyott a pénzem és nem tudok mit csinálni.
  • 1st3nf4sz4tm444
    mennyire megy? nálam ff-en pl várni kell vagy 1 percet néha mire bejön egy vásárlás ablak
  • jhetedikj
    Megnéztem és nekem valamiért a chrome megy a többin meg akadozik nagyon, én se tudom miért.

Van már összesen 11 utcám:
    - 8 Győrben
    - 2 kis utca Budapesten
    - 1 meg nem tevezett titkos helyen, amit én fogok felvásárolni hamarosan:DDD
  • 1st3nf4sz4tm444
    én kicsit elrontottam, mert vettem nagy utcákat és keveset tudtam építeni, de holnapra már lesz tőke :)) Most a mai top 10 eredményét nézve magyarok közt ott vagyok valahol az első 20-ban. Bár lehet nem is sokkal többen játszanak még vele... :D
  • jhetedikj
    Jól van aztán lehet, hogy nem de nekem pont akkor indult be amikor átváltottam. Akkor nekem csak szerencsém volt, de most csak úgy száguld semmit nem kell várnom szinte. Mindjárt visszaváltok a másik böngészére ha igazad van ott is jónak kell lennie csak most még elköltöm az összes pénzem.:)
  • deer hunterezo
    :( vkinek má bonusa is van :@
  • 1st3nf4sz4tm444
    az már mellékes, hogy esetleg fos a flash valamelyik böngésző alatt (ie meg többi alá asszem külön van). De az, hogy bejön az oldal és egyiken lassú másikon gyors, hát azt nem hinném
  • Palinko
    én még kártyát sem kaptam eddig a levélre rákattintok látom valaki az egyik utcámba betelepedett, most kéne egy hogy kiűzzem de csak nem jön :( a másik utcát teleépítettem ajánlom nektek is ezt. igaz később kevés utcád lesz, de legalább nem lesz tele gyárakkal :D
  • deer hunterezo
    sztem nm mer explorelel nm megy na jó nm fogok ezzel szenvedni hogy hogyan írjam le...
  • 1st3nf4sz4tm444
    értelmes gondolatok amúgy, tehát a másik oldalon levő szerver működését és a netsebességet úgy hiszitek, hogy a böngésző befolyásolja
  • deer hunterezo
    :D ez a méreg nm az ópium ...Hogy lehet a kapot kártyákat használni ha egyszer eldobtukmert akor nm kellet ??
  • neB
    nekem csak a Loading... feliratot hozza üres képernyő előtt Chromon :(
  • deer hunterezo
    és hogy lehet a megkapott kártyákat használni ??
  • jhetedikj
    Most váltottam át Chrome-ra,tudtam is venne egyből egy második utcát, nem tuti de próbáld ki hátha.
  • deer hunterezo
    hello ti pesten merre vagytok ?? netán vki ady utca valamelyikénél ha igen ... folytatása következik bruhahahhahaha
  • triplet
    Nálam frissül(Büszke)
  • Palinko
    jah valóban rosszak, jobb lenne egy nagyító keret amit bejelölsz azt kihozná teljes képernyőre és így zoomolgatnánk. sztem azért 3 lépcsős a dolog, hogy kevesebbet dolgozzon a szerver. így is eléggé haldoklik :D
  • neB
    Nem tudjátok hogy miért nem frissül a saját utcáim felirat? mert ez így elég idegesítő már töröltem cookikat meg mindent + kibe lépegettem de semmi ugyanúgy 1 utcám van pedig már 4-et is vettem azóta
  • Láma!
    rátehetnénk a bannerra a linket hogy ne kelljen keresgetni, vagy valahova kitenni a linket:)
  • triplet
    Ja és: Megvettem a Beverly Streetet:)
  • triplet
    Rájöttem: naponta kapsz pénzt az épületekért:D
  • Rainbow15
    Győrben? Én is ott telepedtem meg, de a szomszédos utcák full üresek voltak.
  • deer hunterezo
    ott ahol dobogón álnak -,-
  • jhetedikj
    Azt hol nézitek meg a ranglistában ki hogy áll? Vagyis hol van a ranglista?:)