Elismerte riválisként a Linuxot a Microsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
idióta
Szoval most eppen maga alatt van, es ugy latszik nagyon kiutotte az igazsag...
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Fúj!!!
Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.
2 óra??? Deszar ez az Ubuntu... XP-re és Vistára, VirtualPC-n, 20 perc alatt felmegy!!
Az egyik legjobb példa az ASK.COM által telepített "Explorer Bar", mely makacsul még AKKOR IS TELEPÜL , jónéhány programmal együtt, ha kivesszük a pipát a telepítés mezõbõl (!)
Ezután néhány hónapig kussban lappang, majd újabb trójai szoftvereket telepít a Windows Visztás gépekre.
XP SP2-vel szerelt konfigokra is rá tudnak mászni.
A vírusirtók - mivel a legtöbb a lobbi körben van- NEM ismerik fel vírusként, csak némelyik és azok is leginkább heurisztikus módban, viszont ekkor már majdnem minden mozzanatra visít a vírusirtó , amely olyan idegesítõ, hogy nincs az a lúzer aki ezt a módot beaktíválná.
Azért nem a Microsoft programjai aktíválják e rendszereket, hanem minden esetben külsõ fél, hogy ne legyen ellenük bizonyíték politikai kémkedésért.
Tulajdonképpen nincsen védekezési lehetõség, csupán csökkenteni tudjuk az esélyét az efféle megfigyeléseknek azáltal, hogy:
- semmi esetre sem vásárolunk a SAJÁT NEVÜNKRE Windows-t, hanem letorrentezünk egy kalóz verziót,
- semmi esetre sem vásárolunk a SAJÁT NEVÜNKRE semmilyen Windowssal , de különösen nem Visztával és újabb Windowssal ellátott notebookot,
- semmilyen vírusirtót NEM telepítünk, de fõleg nem a Microsoft által támogatott és javasolt vírusítrókat NEM,
- alaposan körbenézünk a futó folyamatok és szolgáltatások között, és csípõbõl letiltjuk a következõket:
- Windows Automatic Updates,
- Background Intelligent Transfer,
- Windows Messenger,
- Error Reporting Service,
- Security Center,
- wdfmgr.exe,
- elvesszük az összes jogot, a szülõkönyvtártól kezdve a következõ programoktól:
- Internet Explorer,
- Windows Media Player,
- Windows Messenger,
- Windows Live Messenger,
- Netmeeting,
- semmilyen formában nem írjuk be SOHA a saját nevünket, címünket SEHOVA a számítógépbe, miközben bármely Windows operációs rendszer fut,
- nem a saját internet elõfizetésünket használjuk, vagy nem saját névre, vagy a szomszéddal kötünk egyességet és elosszuk egy routerral a netet,
Asszem bebizonyítottam!!! <#idiota>#idiota>
(Jól van, most megyek és beveszem a gyógyszerem. <#banplz>#banplz>) <#alien>#alien><#vigyor>#vigyor>
Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!
geci cionista zsidók vagytok mind! <#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
(de tényleg nehéz így fogalmazni és vantuloknak meg egybõl :D)

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Ubuntu Netbook Remix-re váltottam sok évi XP használat után, és bátran mondhatom, hogy nincs semmi, egyetlen olyan dolog sem, amiben bármilyen Windows jobb lenne a játékoktól, a felhasználóbarátságon keresztül, a sebességen át, a gépigényig, MINDENBEN JOBB, nem egy dologban pedig fényévekkel lekörözi, nem beszélve hogy a hekk programok túlnyomó része KIZÁRÓLAG linuxon fut. <#eplus2>#eplus2>
Összegyûlt annyi bizonyíték ellenük, hogy ez már csordultig elég, és politikai kémkedésért meg fognak fizetni a bíróságon, de nagyon csúnyán. Ugyhogy ennyi. <#eplus2>#eplus2>
Na ez elég kacifántos volt? <#banplz>#banplz>
(Már tényleg nem vagyok magamnál! De jól szórakozom!! <#idiota>#idiota>)
https://twitter.com/foodlfg
<#hehe>#hehe>
https://twitter.com/foodlfg
Építész vagyok, kérlek benneteket ajánljatok már építész tervezõ szoftvert(Minimum Archicad tudásszintû) Linux alá.
Köszönöm!
Hiányzik az "aranyom", délelõtt nevettem utoljára. <#eplus2>#eplus2>
De szerintem VirtualBoxban nyomja a Win7-et...azt a trójai Win7-et!! <#mf1>#mf1>
Megfigyelnek minket emberek!! A MájKrémSzaft!!! <#banplz>#banplz>
(Jajj már megint elgurult az a fránya gyógyszer <#idiota>#idiota>)
Otthoni használatnál a Win a megszokott. Persze ez változhat, de ehez a Linuxnak is fejlõdnie kell még. Még manapság is elõfordul, hogy a Linux nem tudja megkülönböztetni a fejlesztõt a felhasználótól...
Üzleti szegmensben meg szinte a hatékonyság az egyedüli mérce, abban meg egy Windowsos környezet is erõs. Az hogy ingyenes a Linux nem feltétlenül nyom annyit a latba. Ráadásul üzleti környezetben a Linux sincs ingyen. Pl supportot igényel a cég.
A Linux inkább a piac bizonyos szegmenseiben használható hatékonyan. Olcsó webszerver, beágyazott rendszerek stb. Olyan helyen ahol kevésbé változik a környezet.
Az hogy mi lesz késõbb az majd kiderül. A Linuxnak jót tenne, ha nem ezer disztribúció lenne, hanem a hétköznapi ember csak egyet látna és azt jól megtámogatnák.
Miért nem lehet a témáról mondjuk ilyen színvonalon vitatkozni??????????
Köszöntem.
csak arra reagáltam, ahogy hozzá áltál.. te akartál ms vs linux bunyót...
Ha veszek egy tv elvárom hogy jó legyen ,ha egy autót akkor dettó , nem folytatom. Csupán azt nem értem miért alakult ki a számítástechnikában hogy a pénzért "vett" szoftver lehet szar is. és miért kell egy free dolgot hasonlítani egy pénzesre ,de tudom hogy azzal a pénzes szemétheggyel több gond lesz mint nekem itt a free-vel.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
www..KALOZOK.com
nha most?
Ubuntut 15perc alatt feldobom a gépre használható állapotban ,mindent felismer ami a gépben van és amit eddig rákötöttem, legyen az telefon ,vagy kamera.
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedõ idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petõfi Sándor/
ami érthetõ, hiszen csili vili mac os minek? amikor a windowsra sokkal több minden van, gyakorlatban ingyen beszerezhetõ
linux meg sajnos nagyon gyenge hardver felismerés szinten és számos fontos program egyszerûen nincs rá, plusz nem lehet egy kattintással drivert feltelepíteni, ha valamelyik gyártó mégis csinált hozzá, ami manapság minimális elvárás lenne szerintem
Szóval a rohadt tetves trójai erõd Winfos Win7/Viszta, ami tele van beépített spyware trójaiakkal, hogy azok a globálcionisták mindig bármikor megfigyelés alatt tarthassanak. Szar az egész. Ki nem szarja le a Winfos 7-et?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Tényleg vajon kiki indulatkitörésére vagyok már kiváncsi :D Hogy bezzeg õõõõ húú de nagyon megmondta már nagyon régen :D Persze mindezt csupa nagybetûvel, és lezáratlan tag-ekkel, és természetesen minimum 24 szmájlival :DD
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
<#eplus2>#eplus2>