Elismerte riválisként a Linuxot a Microsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hiszem ha látom<#ravasz1>

aztmeg gondolom mennyire gyors lehet az agyon skinezett xpd ami virtual boxban fut..
megsugom 133mhz-es gépre felmegy a win7. ha meg akkora rendszergazda meg programozo vagy, mér nem tudod kikapcsolni a drm-et és azt UAC-t vistán?

idióta
A srac kiborult, mert megemlitettem neki, hogy ha valaki tor-t hasznal, akkor jo esellyel szed ossze linux alatt is mukodo kemprogramokat. A trukk az, hogy nehany tor szerver kicsereli a tenyleges forgalom egy reszet tamado kodra/adatra. A tamadas neve malicious traffic injection es altalaban csak a tor meg a regebbi proxy rendszerek hasznaloira veselyes.

Szoval most eppen maga alatt van, es ugy latszik nagyon kiutotte az igazsag...
kakateve
Az igen!!! <#wow1>

Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!

B0nFire
hottold alias Vantulok, alias vajon kiki, alias arrakistor, Matula Lukaski, Ordas Farkas, SCene, ziip és még vagy ezer nick, amiket nem is oly rég elfogyasztott.

A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

Egy kis nosztalgia, de jól esik. Megint jót röhögtem<#idiota>
dilofekete
Én ha olyan zsidó lennék amit mondtál, akkor operációs rendszer lennék.
Fúj!!!

Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.

kakateve
Ki az a hottod??

2 óra??? Deszar ez az Ubuntu... XP-re és Vistára, VirtualPC-n, 20 perc alatt felmegy!!

kakateve
Már párszor bebizonyítottam, de a kedvedért mégegyszer leírom: a Windows-okban, Visztától kezdve installkor is bekapcsolt állapotban lévõ rendszer figyeli a harmadik felek által telepített programokat, melyek közül néhány népszerûbb, mint pl. RealPlayer, Quicktime stb.. aktíválja a trójai megfigyelõrendszert.

Az egyik legjobb példa az ASK.COM által telepített "Explorer Bar", mely makacsul még AKKOR IS TELEPÜL , jónéhány programmal együtt, ha kivesszük a pipát a telepítés mezõbõl (!)
Ezután néhány hónapig kussban lappang, majd újabb trójai szoftvereket telepít a Windows Visztás gépekre.

XP SP2-vel szerelt konfigokra is rá tudnak mászni.

A vírusirtók - mivel a legtöbb a lobbi körben van- NEM ismerik fel vírusként, csak némelyik és azok is leginkább heurisztikus módban, viszont ekkor már majdnem minden mozzanatra visít a vírusirtó , amely olyan idegesítõ, hogy nincs az a lúzer aki ezt a módot beaktíválná.

Azért nem a Microsoft programjai aktíválják e rendszereket, hanem minden esetben külsõ fél, hogy ne legyen ellenük bizonyíték politikai kémkedésért.

Tulajdonképpen nincsen védekezési lehetõség, csupán csökkenteni tudjuk az esélyét az efféle megfigyeléseknek azáltal, hogy:

- semmi esetre sem vásárolunk a SAJÁT NEVÜNKRE Windows-t, hanem letorrentezünk egy kalóz verziót,
- semmi esetre sem vásárolunk a SAJÁT NEVÜNKRE semmilyen Windowssal , de különösen nem Visztával és újabb Windowssal ellátott notebookot,
- semmilyen vírusirtót NEM telepítünk, de fõleg nem a Microsoft által támogatott és javasolt vírusítrókat NEM,
- alaposan körbenézünk a futó folyamatok és szolgáltatások között, és csípõbõl letiltjuk a következõket:

- Windows Automatic Updates,
- Background Intelligent Transfer,
- Windows Messenger,
- Error Reporting Service,
- Security Center,
- wdfmgr.exe,

- elvesszük az összes jogot, a szülõkönyvtártól kezdve a következõ programoktól:

- Internet Explorer,
- Windows Media Player,
- Windows Messenger,
- Windows Live Messenger,
- Netmeeting,

- semmilyen formában nem írjuk be SOHA a saját nevünket, címünket SEHOVA a számítógépbe, miközben bármely Windows operációs rendszer fut,
- nem a saját internet elõfizetésünket használjuk, vagy nem saját névre, vagy a szomszéddal kötünk egyességet és elosszuk egy routerral a netet,

Asszem bebizonyítottam!!! <#idiota>
(Jól van, most megyek és beveszem a gyógyszerem. <#banplz>) <#alien><#vigyor>

mi a fene van itt? soksok vantulok? hát ez kész!
geci cionista zsidók vagytok mind! <#violent><#violent><#violent>

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Palinko
azér mer bekapcsolt az ubuntu speciális kémprogram felismerõ rendszere és észrevette a falovat már a vistánál is aztán a mégnagyobbat a win7 nél is és csak lassan tudták magukat a cionisták behekkelni a gépedre. ééértem?

(de tényleg nehéz így fogalmazni és vantuloknak meg egybõl :D)
passatgt
Ubuntun Windows xp-vel vistát futtatva a windows 7 telepítése 2!!! órába tellik, ez egy ótvar fos trójai operációs rendszer!<#gun><#gun><#eplus2><#eplus2><#eljen><#violent><#violent><#banplz><#mf1><#mf1>

Palinko
nagy nap ez a mai :D
mflex
lol

What about the forests?

mousee
Mondasz nekem egy pár ilyen "hekk" programot?

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

kakateve
Konkurenciára sincs szükség ahhoz, hogy egyenesen a csõdbe menjenek, hiszen egy bukott és gusztustalan trójaival teleültetett Viszta után,most egy ráépülõ továbbfejlesztett trójai erõdítményt akarnak minél több felhasználó számítógépére tûzzel-vassal ráerõszakolni.<#violent>

Ubuntu Netbook Remix-re váltottam sok évi XP használat után, és bátran mondhatom, hogy nincs semmi, egyetlen olyan dolog sem, amiben bármilyen Windows jobb lenne a játékoktól, a felhasználóbarátságon keresztül, a sebességen át, a gépigényig, MINDENBEN JOBB, nem egy dologban pedig fényévekkel lekörözi, nem beszélve hogy a hekk programok túlnyomó része KIZÁRÓLAG linuxon fut. <#eplus2>

Összegyûlt annyi bizonyíték ellenük, hogy ez már csordultig elég, és politikai kémkedésért meg fognak fizetni a bíróságon, de nagyon csúnyán. Ugyhogy ennyi. <#eplus2>

Na ez elég kacifántos volt? <#banplz>
(Már tényleg nem vagyok magamnál! De jól szórakozom!! <#idiota>)

Ez még nem jó. Nem elég kacifántosak a jelzõs szerkezeteid.

https://twitter.com/foodlfg

Azaz, jól mondjátok. :DD
<#hehe>

https://twitter.com/foodlfg

passatgt
vantulok=ziipp :)

dilofekete
és szerintem ennyiben ki is merült a win haszon nagy része

Tisztelt Linux ismerõk!
Építész vagyok, kérlek benneteket ajánljatok már építész tervezõ szoftvert(Minimum Archicad tudásszintû) Linux alá.
Köszönöm!
dilofekete
Linuxon miért nem tudok a gta 4-el multit játszani a win live miatt? Övék az egész internet? Akkor tulajdonképpen õket utálom a sok geci vírus miatt!

kakateve
4 óra és VanTulok "kollegina" sehol?? <#wow1>
Hiányzik az "aranyom", délelõtt nevettem utoljára. <#eplus2>
De szerintem VirtualBoxban nyomja a Win7-et...azt a trójai Win7-et!! <#mf1>
Megfigyelnek minket emberek!! A MájKrémSzaft!!! <#banplz>

(Jajj már megint elgurult az a fránya gyógyszer <#idiota>)

Mondjuk riválisnak túlzás emlegetni, inkább látszik már a térképen a Linux is. De hogy ebbõl mi lesz azt nem lehet megmondani.

Otthoni használatnál a Win a megszokott. Persze ez változhat, de ehez a Linuxnak is fejlõdnie kell még. Még manapság is elõfordul, hogy a Linux nem tudja megkülönböztetni a fejlesztõt a felhasználótól...

Üzleti szegmensben meg szinte a hatékonyság az egyedüli mérce, abban meg egy Windowsos környezet is erõs. Az hogy ingyenes a Linux nem feltétlenül nyom annyit a latba. Ráadásul üzleti környezetben a Linux sincs ingyen. Pl supportot igényel a cég.

A Linux inkább a piac bizonyos szegmenseiben használható hatékonyan. Olcsó webszerver, beágyazott rendszerek stb. Olyan helyen ahol kevésbé változik a környezet.

Az hogy mi lesz késõbb az majd kiderül. A Linuxnak jót tenne, ha nem ezer disztribúció lenne, hanem a hétköznapi ember csak egyet látna és azt jól megtámogatnák.
http://windows-linux.hu/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1

Miért nem lehet a témáról mondjuk ilyen színvonalon vitatkozni??????????
passatgt

és ne személyeskedj légyszives, amig én sem teszem
http://xkcd.com/619/
Köszöntem.

nem tudom, hol irtam volna, hogy a linux szar lenne..

csak arra reagáltam, ahogy hozzá áltál.. te akartál ms vs linux bunyót...
nha most tudom hogy kishazánkban mindenki lelopja ,de 1 et nem kéne elfelejteni hogy az m$ kökemény pénz és ezért én ELVÁRHATOM hogy JÓ legyen , érted ? tudom hogy nem.
Ha veszek egy tv elvárom hogy jó legyen ,ha egy autót akkor dettó , nem folytatom. Csupán azt nem értem miért alakult ki a számítástechnikában hogy a pénzért "vett" szoftver lehet szar is. és miért kell egy free dolgot hasonlítani egy pénzesre ,de tudom hogy azzal a pénzes szemétheggyel több gond lesz mint nekem itt a free-vel.
BCS pixel
nálam nem, pedig márkás, elterjedt hardverek vannak a gépben

Sanyix
De kell valamit csinálni nvidia driver telepítésnél :D a felbukkanó buborék üzenet után megjelenõ oldalon kell nyomni egy pipát meg egy ok-ot.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

finaltrekker
Csak a cím miatt kattintottam ide az rss listában, kíváncsi voltam a kommentekre. A hülyeséget itt a hozzászólásokban úgy összegyûjtitek mint a csatorna a szennyvizet lol. Kösz nektek, lehet rajtatok nevetni egy jót, legalább még jó valamire ez az SG.

www..KALOZOK.com

win7et 15perc alatt feldobom a gépre használható állapotban ,mindent felismer ami a gépben van és amit eddig rákötöttem, legyen az telefon ,vagy kamera.

nha most?
Ez egy jó téma lesz és szerencsére elindilt az m$ linux bunyó <#violent>
Ubuntut 15perc alatt feldobom a gépre használható állapotban ,mindent felismer ami a gépben van és amit eddig rákötöttem, legyen az telefon ,vagy kamera.
Linuxon a driverek már a kernelben vannak. Ha nincsenek, akkor automatikus a telepítés, pl. Ubuntunál az NVidia driver, még csak next-next-finish sincs. Már rég hallottam róla, hogy valaminek ne lett volna drivere, ezek az idõk elmúltak (pont ezért lett a Windows konkurense). A szoftverválaszték pedig ízlés dolga. Ha feladathoz keresel szofvert, akkor teljesértékû a kínálat. Ha szoftverhez keresel feladatot, akkor az éremnek két oldala van, Linuxos szoftvertõl is ugyanúgy függésbe lehet kerülni, én is kerültem ilyen helyzetbe.

Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedõ idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petõfi Sándor/

BCS pixel
a világban az emberek több mint 90%-a windows használ

ami érthetõ, hiszen csili vili mac os minek? amikor a windowsra sokkal több minden van, gyakorlatban ingyen beszerezhetõ

linux meg sajnos nagyon gyenge hardver felismerés szinten és számos fontos program egyszerûen nincs rá, plusz nem lehet egy kattintással drivert feltelepíteni, ha valamelyik gyártó mégis csinált hozzá, ami manapság minimális elvárás lenne szerintem

szerintem tegyünk neki egy szívességet, és írjunk le mindent, amit õ úgyis mindjárt be fog írni, hogy neki már ne kelljen. :D Ha nem jön, elkezdjük nélküle :D

Szóval a rohadt tetves trójai erõd Winfos Win7/Viszta, ami tele van beépített spyware trójaiakkal, hogy azok a globálcionisták mindig bármikor megfigyelés alatt tarthassanak. Szar az egész. Ki nem szarja le a Winfos 7-et?

Sanyix
még van az a zászlós is, amin valami olvashatatlan szöveg van, aztán leesik a koponya a másiktól, és tátog úgy 50%-os lassítással.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

mousee
Ja és természetesen ki ne maradjon a halálcsillagos win7es kép, meg a virtualboxban futó xp :)

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

mousee
Mókás :DD

Tényleg vajon kiki indulatkitörésére vagyok már kiváncsi :D Hogy bezzeg õõõõ húú de nagyon megmondta már nagyon régen :D Persze mindezt csupa nagybetûvel, és lezáratlan tag-ekkel, és természetesen minimum 24 szmájlival :DD

Sanyix
csög. csapjon le rád TOR kalapácsa!

a linuksz egy kszar

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Vogel
Ebbõl terror lesz :D

Hegi90
a nagytestvért kihagytad <#ravasz1>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Sanyix
na ha már senki akkor kezdem. a vindóz szar, és niggerek vagytok mind ti kis kommunista nyilasok! :D

5*(csillagos)

<#eplus2>