304
Retrokonzol-emulátor
  • dickhead
    Én már kettőt is rendeltem másnak,azok tökéletesen működtek,az enyém jövő hét elején fog megjönni.A kijelzője pont akkora mint a gameboy advance-é,a fényerő tökéletes,nem rikít mint DS lite,de nem is tompa mint a sima Ds.Így hosszú játék után sem kezd könnyezni a szemed. A külső megjelenése modern,a játékok közül a 3D-s játékokat próbáltam,ezek alapján elképzelhető hogy egy viszonylag jól működő psx emulátort is írhatnak majd rá.A tv-re kötést nem tudtam kipróbálni mert újként árultam,így nem bontottam meg az originált csomagolást.Az akksi több felhasználó véleménye szerint jól bírják. A videókat tökéletesen viszi.
  • koryne
    És megérkezett már? Írhatnál róla picit elsőkézből :)
  • dickhead
    Én 17500 forintért rendeltem az enyémet,nem tudom hogy adhatja ennyiért,vatera jutalék levonása utám nem marad semmi haszna.
  • n3whous3
    sztem még kékfog se
  • Benny04
    wifi nincs rajta? :D
  • F1re
    ez a tv-s ötlet joh moka de akkor mar inkabb veszek vmi más tvre köthető szart :D am meg maradok a psp-nél :) ennek legalább optimális a kijelzője
  • koryne
    Nekem a GB micro után fel sem fog tűnni :)
    Egyébként épphogy picit kisebb, mint egy DS-é.
    Szerk.: mellesleg otthon akár a tv-re is ki lehet kötni.
  • F1re
    tul kicsi a kijelzoje :S
  • koryne
    Superufo-tól nekem azt írták, hogy jövő héten lesz nekik.
  • rumkola
    Egy hónapja várok rá, jelen pillanatban hiánycikk...
    :S
  • koryne
    Fat nekem pl nem kéne.
  • tom235
    Ennyiért nem érdemesebb venni inkább egy használt fat psp-t?
  • koryne
    Nem most mééég :) Még nincs itt.
    Vaterás srác hogy tudja ilyen olcsón adni? Mi 3-at rendeltünk, így jön ki 18000-re 1 db és 99%, hogy nem ússzuk meg a vámot
    Hopp, ebben a pillanatban jött egy mail, hogy ahonnan rendeltem, ott is out of stock, remek -.- Többi helyen is mindenhol az... Kivéve egy angol boltot, ahol meg sokkal drágább.
  • karajjj
    jóféle
  • geo91
    tetszik ez a minimáldizájn!
  • DJ RX7
    tessék csak tessék

egyébként jó kis cucc. lehet nálam is beszerzésre fog kerülni majd egy, ezért is +fav.
  • Lammer
    ..amit szepen at is hozol es jol megmutatol (+folytatni kene a trine co-opot amit elkezdtunk -.-) :p

joak kiZS gep lesz, 40" s-pva "monitoromon" mar megneznem-e!?

ofkorsz /fav
  • n3whous3
    "bejövős"
  • Banyapapa
    elöbb kérdeztem egy sráctol,eléggé bejön neki a gép,kijelzöje szebb mint psp-é,akksi is jól birja,igaz csak GBA játékokat játszik rajta.
    csak tv-n nem is nézte még meg,arra leszek kiváncsi hogyan fest azon:)
  • koryne
    18-20k körül mozgolódik Kínából, már ha épp van raktáron :/
  • ldavid
    eléggé hasonlít a GameBoy Microra
    nem lehet rossz amúgy, ahogy nézem, még az ára sem vészes
  • BB7
    Ár?
  • koryne
    Ha minden jól megy, hamarosan ráteszem a mancsom egy ilyenre, már nagyon kíváncsi vagyok :)
  • koryne
    A Dingoo A320 egy kis kézikonzol, amit leginkább a homebrew játékokra és retró konzolok emulálására találtak ki.

Méret, a viszonyítás végett:

Hozzá adott, "hivatalos" emulátorok:

* GBA
    * NES
    * NeoGeo
    * SNES
    * CPS1/CPS2
    * Sega Mega Drive/Genesis

Más gépek emulációján fanok dolgoznak jelenleg. Egy fejlesztői interjú szerint nem is lesz több hivatalos emu, de folyamatosan dolgoznak a meglévők fejlesztésén.
    Létezik már linux (Dingux) a kis gépre, aminek segítségével további emulátorok várhatóak.
    Letölthető a hivatalos SDK, ha esetleg valakinek kedve támadna beszállni a fejlesztésbe :)

Vannak hivatalos játékok is a gépre, ezekből egyelőre kettőt említenék meg:

7 days salvation (horror):

Hell Striker (akció):

A hivatalos csapatban 30 ember dolgozik további 3D játékok fejlesztésén, tehát lehetnek itt még újabbak is. Ezek egyébként ingyenesen letölthetőek.

Amik miatt még érdekes lehet ez a zsebkonzol, azok a multimédia-képességei: lejátszik MP3-at, WMA-t, FLAC-ot, illetve pár videoformátuomot: RMVB, RM, AVI, WMV, FLV, MPEG, MP4, ASF, MOV (codec-ek: WMV1, WMV3, WMV7, WMV8.1, WMV9, MP42, mp4v, DIV3, DiVX5, XViD, MJPG, MPEG1, MPEG2)
    Rendelkezik továbbá beépített FM rádióval, képnézegetővel, e-book olvasóval (sajnos csak txt, mellesleg ennek nem tudom, mennyi értelme van ekkora kijelzőn...) és -felolvasóval, hangrögzítővel és flash 6 lejátszóval.

Végezetül a specifikációk:
    * CPU: Ingenic JZ4732 @ 400MHz (MIPS architektúra)
    * RAM: 32MB
    * Belső tároló: 4GB
    * Bővíthető tároló: MiniSD/SDHC (MicroSD/SDHC-t adapterrel lehet használni)
    * Irányítás: D-Pad, 2 shoulder, 4 gomb, Start & Select, mikrofon.
    * Kimenetek: Stereo hangszórók, fülhallgató jack & TV-out (kábel jár hozzá)
    * Kijelző: 2.8" LCD, 320x240 felbontás, 16M szín
    * Akksi: 3.7V 1700mAH (6.29WH) Li-Ion, kb 7 óra üzemidő
    * Video lejátszás: RM, MP4, 3GP, AVI, ASF, MOV, FLV, MPEG
    * Audio lejátszás: MP3, WMA, APE, FLAC, RA
    * Rádio: Digitális FM Tuner
    * Digitális hangrögzítés: mikrofonról vagy rádióból
    * Szoftver támogatás: ingyenes devkit, fansite-ok, hivatalos fejlesztések
    * Méretek: 4.92in x 2.17in x 0.59in
    * Súly: 110g