304
Retrokonzol-emulátor
-
dickhead #24 Én már kettőt is rendeltem másnak,azok tökéletesen működtek,az enyém jövő hét elején fog megjönni.A kijelzője pont akkora mint a gameboy advance-é,a fényerő tökéletes,nem rikít mint DS lite,de nem is tompa mint a sima Ds.Így hosszú játék után sem kezd könnyezni a szemed. A külső megjelenése modern,a játékok közül a 3D-s játékokat próbáltam,ezek alapján elképzelhető hogy egy viszonylag jól működő psx emulátort is írhatnak majd rá.A tv-re kötést nem tudtam kipróbálni mert újként árultam,így nem bontottam meg az originált csomagolást.Az akksi több felhasználó véleménye szerint jól bírják. A videókat tökéletesen viszi. -
#23 És megérkezett már? Írhatnál róla picit elsőkézből :) -
dickhead #22 Én 17500 forintért rendeltem az enyémet,nem tudom hogy adhatja ennyiért,vatera jutalék levonása utám nem marad semmi haszna. -
n3whous3 #21 sztem még kékfog se -
#20 wifi nincs rajta? :D -
F1re #19 ez a tv-s ötlet joh moka de akkor mar inkabb veszek vmi más tvre köthető szart :D am meg maradok a psp-nél :) ennek legalább optimális a kijelzője -
#18 Nekem a GB micro után fel sem fog tűnni :)
Egyébként épphogy picit kisebb, mint egy DS-é.
Szerk.: mellesleg otthon akár a tv-re is ki lehet kötni. -
F1re #17 tul kicsi a kijelzoje :S -
#16 Superufo-tól nekem azt írták, hogy jövő héten lesz nekik. -
rumkola #15 Egy hónapja várok rá, jelen pillanatban hiánycikk...
:S -
#14 Fat nekem pl nem kéne. -
tom235 #13 Ennyiért nem érdemesebb venni inkább egy használt fat psp-t? -
#12 Nem most mééég :) Még nincs itt.
Vaterás srác hogy tudja ilyen olcsón adni? Mi 3-at rendeltünk, így jön ki 18000-re 1 db és 99%, hogy nem ússzuk meg a vámot
Hopp, ebben a pillanatban jött egy mail, hogy ahonnan rendeltem, ott is out of stock, remek -.- Többi helyen is mindenhol az... Kivéve egy angol boltot, ahol meg sokkal drágább. -
karajjj #11 jóféle -
geo91 #10 tetszik ez a minimáldizájn! -
#9 tessék csak tessék
egyébként jó kis cucc. lehet nálam is beszerzésre fog kerülni majd egy, ezért is +fav. -
#8 ..amit szepen at is hozol es jol megmutatol (+folytatni kene a trine co-opot amit elkezdtunk -.-) :p
joak kiZS gep lesz, 40" s-pva "monitoromon" mar megneznem-e!?
ofkorsz /fav -
n3whous3 #7 "bejövős" -
#6 elöbb kérdeztem egy sráctol,eléggé bejön neki a gép,kijelzöje szebb mint psp-é,akksi is jól birja,igaz csak GBA játékokat játszik rajta.
csak tv-n nem is nézte még meg,arra leszek kiváncsi hogyan fest azon:) -
#5 18-20k körül mozgolódik Kínából, már ha épp van raktáron :/ -
ldavid #4 eléggé hasonlít a GameBoy Microra
nem lehet rossz amúgy, ahogy nézem, még az ára sem vészes -
#3 Ár? -
#2 Ha minden jól megy, hamarosan ráteszem a mancsom egy ilyenre, már nagyon kíváncsi vagyok :) -
#1 A Dingoo A320 egy kis kézikonzol, amit leginkább a homebrew játékokra és retró konzolok emulálására találtak ki.
Méret, a viszonyítás végett:
Hozzá adott, "hivatalos" emulátorok:
* GBA
* NES
* NeoGeo
* SNES
* CPS1/CPS2
* Sega Mega Drive/Genesis
Más gépek emulációján fanok dolgoznak jelenleg. Egy fejlesztői interjú szerint nem is lesz több hivatalos emu, de folyamatosan dolgoznak a meglévők fejlesztésén.
Létezik már linux (Dingux) a kis gépre, aminek segítségével további emulátorok várhatóak.
Letölthető a hivatalos SDK, ha esetleg valakinek kedve támadna beszállni a fejlesztésbe :)
Vannak hivatalos játékok is a gépre, ezekből egyelőre kettőt említenék meg:
7 days salvation (horror):
Hell Striker (akció):
A hivatalos csapatban 30 ember dolgozik további 3D játékok fejlesztésén, tehát lehetnek itt még újabbak is. Ezek egyébként ingyenesen letölthetőek.
Amik miatt még érdekes lehet ez a zsebkonzol, azok a multimédia-képességei: lejátszik MP3-at, WMA-t, FLAC-ot, illetve pár videoformátuomot: RMVB, RM, AVI, WMV, FLV, MPEG, MP4, ASF, MOV (codec-ek: WMV1, WMV3, WMV7, WMV8.1, WMV9, MP42, mp4v, DIV3, DiVX5, XViD, MJPG, MPEG1, MPEG2)
Rendelkezik továbbá beépített FM rádióval, képnézegetővel, e-book olvasóval (sajnos csak txt, mellesleg ennek nem tudom, mennyi értelme van ekkora kijelzőn...) és -felolvasóval, hangrögzítővel és flash 6 lejátszóval.
Végezetül a specifikációk:
* CPU: Ingenic JZ4732 @ 400MHz (MIPS architektúra)
* RAM: 32MB
* Belső tároló: 4GB
* Bővíthető tároló: MiniSD/SDHC (MicroSD/SDHC-t adapterrel lehet használni)
* Irányítás: D-Pad, 2 shoulder, 4 gomb, Start & Select, mikrofon.
* Kimenetek: Stereo hangszórók, fülhallgató jack & TV-out (kábel jár hozzá)
* Kijelző: 2.8" LCD, 320x240 felbontás, 16M szín
* Akksi: 3.7V 1700mAH (6.29WH) Li-Ion, kb 7 óra üzemidő
* Video lejátszás: RM, MP4, 3GP, AVI, ASF, MOV, FLV, MPEG
* Audio lejátszás: MP3, WMA, APE, FLAC, RA
* Rádio: Digitális FM Tuner
* Digitális hangrögzítés: mikrofonról vagy rádióból
* Szoftver támogatás: ingyenes devkit, fansite-ok, hivatalos fejlesztések
* Méretek: 4.92in x 2.17in x 0.59in
* Súly: 110g