304
Retrokonzol-emulátor
-
RobertK #224 1.20-as firmware megjelent. Y+B gomb balhé ki van javítva,
más érdekesség nem hiszem hogy van benne.
http://dingoo-digital.com/ -
Csuzi1 #223 Szia! Igen sajnos a szaggatás már az emulátor hibájából adódik. Ezzel már mi nem tudunk semmit tenni. Csupán imádkozni hogy frissítsék már végre a meglévő emulátorokat! -
Tommy27 #222 Szia!Oksi,köszönöm szépen:)..a Metal slug 3 így is szaggat:)! -
Csuzi1 #221 Szia! Csak rakd a fájlokat a 3D game mappába ahol a .APP játékok is vannak! Majd ezután válaszd ki valamelyiket, és nyomj "A"-t. Látszólag nem fog történni semmi, de most lépj vissza a főmenübe, majd lépj be az Interesting game menübe, ahol értelemszerűen a játékaid vannak. És válassz egy játékot, ha minden igaz, most már azon az órajelen fut a játék amit választottál! Ha esetleg mégsem működne alaphelyzetben a művelet, nekem van egy trükköm amivel biztos reagál majd! Ilyenkor csak szimplán csatlakoztatom a Dingoo-t a Pc-vel, persze a Pc ki van kapcsolva és így tölteni akarja magát a Dingoo. Ez természetes. Ezt követően válaszd ki újra a kívánt órajel fájlt azután a játékot, és ha elindítottad a játékot, utána lehúzhatod az usb-t a Pc-ről! De csak ha már fut a játék! Ez fontos! Ez kissé fárasztó lehet, de garantáltan működik! -
Tommy27 #220 Jajj...és pontosan hová kell másolni és hogyan?:(mert láttom a fájlokat,de nem reagál semmit,ha rányomok...:( -
Tommy27 #219 Szió!Nagyon köszi!:)Aranyos vagy.. -
#218 Szia!
Ezt. -
Tommy27 #217 Szió!Nekem nincs a menüben az alkalmazások közt semmi ,amivel a procit tudnám húzni:(!Segítsetek please,mit töltsek le,hogy (nem dinguxon) felhúzzam a procit?:( -
Csuzi1 #216 ATARI LYNX-native emulator!!! Töltsétek le!!! -
#215 Pedig PocketPC-n még ott a WinCE is közben... Ha ott ment, itt is van rá esély. Reméljük a legjobbakat. -
#214 Én egy dolog miatt remélem, hogy jó lesz ez a psx4all: anno PocketPC-re írt valaki hasonló emut, és ott pl. az Oddworld 2 hibátlan sebességgel futott. Pedig az ARM proci, a sebesség pedig ugyanaz, 3D gyorsítás egyikben sincs. Szóval várjuk a folytatást, ez a verzió használhatatlan. -
#213 Mortal 4 megy, csak lassú (frameskip és 1-es scanline gyorsít rajta)
Wargods megy, csak lassú + graf hiba
Diablo megy, de a videók lassúak, nem lehet őket ugratni, ezért elég kínszenvedés. Ajánlott nagyobb frameskip-et beállítani
Nekem tetszik a cucc -
#212 Közben tesztelgettem, van még mit fejleszteni rajta... Nagyban hátráltatja a dolgot, hogy a dingoo-ban nincs semmilyen grafikus chip, így annak a helyét is a főprocesszornak kéne átvennie, az meg úgy már elég szűkös. Reméljük, lesz valami okos ember, aki kitalál valami jó kis algoritmust erre a problémára :) Talán kicsit segít, hogy mindegyik proci MIPS architektúra.
Eddig 3 játékot teszteltünk: Castlevania: SoTN, Oddworld 1 és Final Fantasy 6. A Castle és az Oddworld eljutnak a játékig, de az első képernyőváltásnál elszállnak, Final már a menü előtt kifagy, még csak vissza sem rak a dingux menüjébe... Érdemes több Psx BIOS-szal is tesztelgetni a játékokat, mert különböző eredményeket kaphatunk. -
#211 hoppá -
#210 Mellékesen kijött egy dingoo-ra optimalizált prboom. Így végre nem kínszenvedés az oldalazás, tök használható lett. Eddig elég szar volt és állítani sem nagyon lehetett. Asszem újrajátszom, amiket már játszottam, amiket meg eddig nem, azokat végigtolom először (tnt, plutonia, final) :) Innen tölthető egyébként, csak felül kell írni a meglévő emufájlokat. -
#209 ZOMFG!!!44!! (sry, ez volt az első reakcióm :))
Psx4all dinguxra -
Tommy27 #208 sziasztok!Segítség kellene!!:(a [email protected] msncímemen valaki vegyen fel,vagy ugyanerre a címre írjon egy mailt,tegnap óta van egy dingoo-m,:)és egy két apróságban jól jönne a konzultáció:)előre is köszi,ha valaki lesz szíves
Kornye,te kaptál egy privi e-mailt is..mert naon kened ezt a dolgot ,ahogy látom:)!Csáó -
Csuzi1 #207 Észrevétel! Ha viszont előzőleg, 1.1-es firmware-en raktuk eleve fel a .GB, .GBC romokat, azután már vissza lehet rakni az 1.11-es firmware-t! Nem fognak eltűnni a romok! -
Csuzi1 #206 Más téma! Már tölthető a Gnuboy-Game Boy, Game Boy Color native os emulator Dingoo-ra! Akinek esetleg az 1.11-es firmware van a gépén annak nem fogja látni a .GB,.GBC fájlokat az emu. Legalábbis én ezt tapasztaltam, így vissza raktam az 1.1-es firmware-t. Így azonnal láthatóvá váltak a romok! Szerintem ez fontos lehet. -
Csuzi1 #205 Én is csatlakozom Koryne észrevételéhez, valóban csak fekete háttérnél lehet látni ha valaki szándékosan keresgéli a pixelhibákat! Nekem is volt PSP-men is nagyon pici pixelhiba, de egyáltalán nem zavart. Dehát pixelhibapontok előfordulhatnak mindenfajta LCD-kijelzőn! -
handheldgamer #204 Nappali fénynél engem sem zavar, de este, sötét hátterű játéknál vagy filmnél ront az élményből a stuck/dead pixel. Az én PSP-m kijelzőjén kb 10db ilyen van. Csak sötét tónusú screen-en látszanak és akkor fehér pöttyökként jelentkeznek. Engem zavar. Elvonja a figyelmem a lényegről. -
#203 Ezeket a pixelhibákat úgy kell elképzelni, hogy először én is hibátlannak néztem, de ha nagyon mereszted a szemed a teljesen fekete háttéren, akkor ESETLEG felfedezheted :) Pedig én ezekre nagyon érzékeny vagyok, rögtön meg szoktam látni. -
handheldgamer #202 Köszi. Nem túl jó hír. A PSP-men zavar egy kicsit. Persze annak nagyobb a kijelzője. Neten tudnék rendelni 76 USD-ért+száll ktg. de hajlandó lennék többet áldozni egy tökéletes darabért. Szerintem van rá esély. -
#201 "sub/badpixeles" sub/badpixel-mentes akart lenni... -
#200 Hali!
Nem árt tudnod: eddig 8 db Dingoo-t rendeltünk összesen, ebből 8 db volt subpixeles, az enyém a legdurvábban, mivel ott 2-3 pixel rossz egymás mellett. Ez amúgy játék közben egyáltalán nem zavaró (azaz: nem látszik), mindegyik hiba tiszta fekete háttérnél jött csak elő.
De azért sok sikert a sub/badpixeles Dingoohoz. -
#199 Volt nálam pár darab, de már mind elvitték. -
handheldgamer #198 Már elkelt. Te nem foglalkozol ilyesmivel? -
#197 Rumkola fórumtársnak volt itt egy eladó, nem tudom, elkelt-e már. -
handheldgamer #196 Sziasztok!
Fekete Dingoo-t vennék budapesti átvétellel. Új és/vagy karcmentes kijelzőjű legyen és pixelhiba mentes. Ha hibás a kijelző, nincs üzlet.
Ajánlatokat: [email protected] vagy itt, a fórumon.
Köszi és bocs, hogy "idepiszkítottam", de nagyon be vagyok indulva a tappancsosra! -
Csuzi1 #195 Szerintem viszont érdemes letölteni a kimondottan a Dingoo-hoz ajánlott konvertálót a Dingoo Korea-ról, hiszen itt alapból 320x240-re van beállítva a felbontás. Ami nem véletlen, mivel a kis gép max. felbontása mégis csak ennyi. És ha ezen a felbontáson hagyjuk, akkor már a képkockasebességet(FPS) és az átviteli sebességet(Kbps) sem kell lecsökkenteni, hanem minden állítható a legmagasabb minőségre. És nem kell többé aggódni, hogy mikor fog esetleg megakadni a film. -
RobertK #194 Én próbáltam 640x272 -es felbontásúakat, és nem akadt, tökéletesen
működött. Tehát nem hiszem hogy a felbontás a probléma.
Talán túl magas a képkockasebesség(FPS) vagy az átviteli sebesség(Kbps). -
Csuzi1 #193 Igen az lesz az! -
#192 thx
nekem itt vmi 3GPconverter_3.zip-et szedett le, remélem ez lesz az. -
Csuzi1 #191 http://www.ibs-play.com/index.php Ezt követően a downloads menüre kattintva lesz elérhető a progi letöltése. Sajnos csak koreai nyelvű az oldal, de a letölthetö fájlokból az első a converter! Abból fogod tudni, hogy az MP4-bele van szőve a koreai betűk közé. De szerintem nem lehet eltéveszteni! Üdv. -
#190 Egy pontos linket tudnál adni ehhez a konvertáló progihoz? thx. -
Csuzi1 #189 Igen ez igaz, de VGA-felbontásban sajnos minden formátum akad. Tehát muszáj a képernyőfelbontást 320x240-re állítani. -
#188 Pont ez volt a lényege, hogy ne kelljen konvertálgatni :/ -
Csuzi1 #187 Sziasztok! Ha valakinek gondja van még az AVI-formátumú filmek lejátszásával Dingoo-n, akkor ajánlanám a Dingoo-Korea oldalt, ahonnan letölthető egy nagyszerű MP4-Video Converter, melyben konvertálás előtt, csak a képernyőfelbontást kell hagyni 320x240 QVGA-án, a többi beállítás állítható a legmagasabb minőségre! És természetesen .AVI-n hagyjuk a film formátumot! Ez után már nem 640x480-VGA lesz amin ugye akad a lejátszás, hanem 320x240-QVGA ami ugyan olyan minőségű marad a kis képernyőn, és nem akad többé a lejátszás! Remélem segítettem. -
rumkola #186 már megvan természetesen :) -
#185 Szerintem próbáld meg vaterán, esetleg prohardveren. Ide többnyire úgyis csak mi járunk, nekünk meg már van :)