304
Retrokonzol-emulátor
-
#144 Embörök, megvan a magyar firm, csak még tárolóhelyet kunyerbálok :) Holnap fent lesz valahol, adok linket.
Ha bárki bármi hibát lát (akár helyesírási, akár fordítási) vagy esetleg javaslata van, jelezze plz!
Az ebook-olvasó részét nem teljesen ferdítettem le, mert az a része amúgy is használhatatlan az ékezetes karakterek teljes hiánya miatt :( De egyébként minden megvan (legalábbis asszem). -
RobertK #143 Üdv!
Postai Utánvéttel érdekelne a Dingoo Konzol.
Előre nem fizetek.
Postaköltséget is állom, ha kell.
Ha van eladó, küldj Privátot vagy Gmail-t.
Üdv!
Robert -
roland66 #142 egyre jobban tetszik :) este kicseréltem a töltés jelzőt :D (kék aku és homér fejében az agy növekszik ahogy az aku töltése :D)
majd ma este közzé teszem ha valakit érdekel. csak most nincs rá időm.
meg csináltam szebb usb képet (amikor feldugod usb-re) meg a real playert lecseréltem dvix-esre :D mer az menőbb xD -
roland66 #141 igen én is meglepődtem, hogy már itt van :D
én olyan szerda-csütörtökre számoltam a dolgot. :) -
#140 Sziv ;) És köszi a feedback-et :)
Mellesleg jó dolog ez az elsőbbségi posta, tegnap du. 3-kor adtam fel. -
roland66 #139 ma végre nekem is megérkezett a dingoo! köszönöm koryne-nek :)
ajánlom mindenkinek aki vásárlása adja a fejét. gyors és korrekt eladó (húh mintha vaterán adnék értékelést xDD) szóval hajrá ;)
-
#138 Itt található mindenféle jóság a géphez. Ha esetleg valaki nem ismerné :) -
#137 Amennyit eddig kipróbáltam: a doom-ok tökéletesnek tűnnek (heretic, hexen szintén), duke-ot még nem tudtam működésre bírni, quake épphogy picit beszaggatott, amikor nagy terep volt előttem, de nem játszottam addig, hogy sok ellenfél is jöjjön, szóval nemtom...
Dingux alatt kicsit jobb az overclock (sima firm alatt nekem trükköznöm kell, hogy tényleg felhúzza a procit, nem tudom, másnál ez hogy van).
Az a pakk, amit én letöltöttem dinguxból, kissé instabil. Erre egy csomó minden előre fel van rakva, lehet, h inkább megpróbálkozom saját magam telepítgetni mindent.
Mindenki: egyébként van nálam néhány fekete dingoo, 24-ért vihetőek. Épek, szépek, pixelhibamentesek. Azért ennyi, mert sajnos elkapták őket a vámon :(
Előny, ha nálam veszed, hogy nem kell rá várnod és előre utalás esetén állom az elsőbbségi, ajánlott postát + adok hozzá egy EU-s dugaszt a töltőhöz. -
#136 Jól összerakottnak tűnik valóban, bár az alsó képen a bal felső sarokban a fekete és piros kábelek forraszpontjai hagynak némi kívánnivalót maguk után:D -
roland66 #135 szia,
kedves koryne-nél érdeklődj :)
egyébként tényleg nem érdemes külföldről rendelni. nekem 2 hete meglett rendelve de még csak a napokba postázták...szóval bő 1 hónap mire az ember kezébe jut...:/ -
funti #134 Hello!
Nem tudjátok,hogy hol tudok rendelni mert külföldről nem szeretnék de Magyarországon nem találok sehol:(Tudnátok segíteni?
(Még nem biztos,hogy veszek mert a pénz még nincs meg de ha minden igaz az is meglesz 1 hónapon belül:) ) -
rumkola #133 milyen sebességgel? -
#132 Kis érdekesség:
Terensz dingooja kártyaolvasójának elhajlott az egyik érintkezője, ezért folyton lefagyasztotta a gépet (a pc-t, ha rádugtuk). Mivel épp dinguxot akartunk rakni az övére is, ezért nem hagytuk annyiban, így született meg a "szivacsmoddolt" dingoo :)
A szivacs:
Ez pedig a teljes alaplap:
Egyébként nagyon egyszerű szétszedni, ha valakinek esetleg hasonló gondja akadna, ne ijedjen nagyon meg :) -
#131 Nekem csak a silány minőségű microSD -> miniSD átalakító miatt kellett szenvednem egy kicsit. Én is azt mondom, h megérte. Doom, Quake, Duke Nukem, scummvm, plusz emuk, stb. -
#130 Nerkem ráment fél napom a dinguxra, de megérte:D -
#129 Dedede, nekem pl nagyon bejött :) És a férjem is imádja a sajátját.
BTW megy végre a dingux-om. Még a Quake 1 is megy rajta :) -
rumkola #128 kell a pénz, amúgy semmi gondom vele -
#127 Rajtam kívül senkinek nem jött be a kis masina? :( -
rumkola #126 Eladó egy hónapos fekete gép, fólia még rajta van.
:)
Ár: 17000.- -
rumkola #125 sure! -
roland66 #124 lenne :) max nem ékezettel hanem anélkül irod meg ;) az is több a semminél nem? -
#123 Emberek, kérdés: lenne-e igény egy menü-magyarításra úgy, hogy a dingoo hadilábon áll minden ékezetes karakterrel? Mert ha igen, megcsinálom. -
#122 Nem volt egyszerű menet, de megy a dingux is:D -
#121 jó neked, én még kicsit várok egy minisd adapterre :( -
#120 problem solved:D -
#119 nah, találtam megoldást:D legfeljebb a DS-be is nagyobb kártya kerül:D -
#118 gondolom kulon nem lehet felhajtani... -
dickhead #117 Mini sd adapter kell. -
#116 Na ez kircsi...hany fele SD kartya van? Mert ez az adapter nem megy bele, masmilyennel meg nem lattam... -
roland66 #115 biztos direkt ilyen, hogy elmondhaCssák h ez még a Zagyadat is fejleszCSe :D -
#114 Jópofa kis szerkezet, mondjuk nem árt, ha serénykednek a firmwarrel, mert van benne nem kevés logikátlanság. Délután megpróbálom felimádkozni rá a linuxot:D -
roland66 #113 dejó neked :) nekem még mindig nincs....ma lesz megrendelve ha minden igaz :P -
#112 SDHC is jó, 16 GB-ig. -
#111 Dickhead jóvoltábol lett egy Dingoo-m:). Egy kérdésem lenne, aki használ hozzá memóriakártyát, csak a sima SD jó, vagy jó az SDHC is? -
dickhead #110 A Dingoo már elkelt. -
dickhead #109 Nem,csak kell a lé.
Amúgy eladó még egy 80 gb-os Ps3 is,és ps3 játékok. -
#108 Eddig tartott az öröm ?? XD -
dickhead #107 Eladó egy másfél hetes fehér színű Dingoo,minden tartozékával,rajta emuk,játékok.Gyakorlatilag új állapotban van.
Beszerzési áron adom 17000 forintért.
Érdeklődni a [email protected] címen,vagy privátban. -
#106 Nekem a dual-boot-ot sikerült megoldani, de a micro sd kártyáim nem szeretik a mini sd adaptert :( Tehát bootolható lenne a dingux, de mivel nem tudja beolvasni a fájlokat a micro sd-ről, kifagy bootolásnál.
Egyébként egy puppy linux live cd segítségével raktam fel, win alól nekem sem sikerült. -
dickhead #105 Valakinek sikerült a Dingux-ot felrakni, én csak szopok vele pedig elég sok játék és alkalmazás használja,és a jövőben is erre fognak játékokat,emukat írni.