304
Retrokonzol-emulátor
-
rumkola #184 Fekete gép eladó, kb. 2 hónapos, firmware frissítve, fólia még a képernyőn.
Ár: 17.000.- -
#183 Lehet választani:
- az eredeti firmware-ben nincs témakészítési lehetőség
- a cfw meg haragban van a javított megadrive emuval :)
Egyéni ízlés kérdése. -
Peetair #182 SZiasztok! Nekem is alapból 1.1 van rajta. Akkor azt nem érdemes lecserélni? -
RobertK #181 Szerintem 1000 forintos kenyér hamarabb lesz.
Egyébként felraktam az 1.1-es firm-et, azzal nem fagy le a gép az új MD emu-val.
-
#180 Lehetetlen kapni szinte bármilyet, nemhogy 8 gigásat :( Egy átalakítót + microsd-t javaslok. -
#179 Már csak miniSD-t kell vegyek hozzá... :(
Nem tud valaki olyan helyet, ahol lehet 8 gigásat kapni? Nem baj, ha "kici-occó-ejedeti" -
#178 És Anubys megtalálta a RESET gombot... :) -
#177 Reset gombot az oldalán fogpiszkálóval vagy gemkapoccsal benyomni ;) És elfogadni, hogy néhány emu nem teljesen tökéletes még... Sztem dingux alatt menni fog egyébként. -
#176 sikerült valahogy szétfagyasszam a gépet. Elindítottam egy Super Turrican 2-t SNES emuval, és azóta semmire sem reagál. A háttérvilágítás megy, de kikapcsolni nem tudom. Ötletek? -
#175 Gyorskeresés eredménye: javítottak a koreai fonton, több különbség nincs...
Ejj, az emukon javítanának inkább :)
Anubys: mi is csak a 2-t találtuk meg, az első részt mintha a föld nyelte volna el -.- -
#174 Wikipedia-n találtam, ezek szerint is van 1.11 -es FW. -
#173 igen, az about-ban van a 1.11
Köszi a válaszokat. Még annyi, hogy nincs valahol egy oldal, ahol egyszerre MINDEN official játék fent van letölthetően (pl az első Hell Striker-t sehol sem találom, mindenhol csak a 2 van) -
#172 Az érdekes, ha van új fw, amivel esetleg az újabb példányokat szerelik, de ameglévő tulajoknak nem elérhető:( -
#171 1. Hol láttad az 1.11-est kiírva? About-ban? Mert én még nem találkoztam ilyennel, de attól még nincs kizárva, hogy létezik.
2. Kell neki a minisd, onnan tölti be a rootfs-t is.
3. Igen, tölt. Azt nem tudom, hogy usb módban is tölt-e (ilyenkor nem jelzi semmi), de ha leválasztod, de a kábelt bedugva hagyod, akkor mutatja is, hogy tölti.
Egyébként grat a kutyához! :) -
#170 Na, akkor most jönnek a kérdések:
1. "Elvileg" 1.11-es firmware van rajta, de a neten 1.1-ig találtam, melyik a legújabb?
2. Dingux-nak mindenképpen kell MiniSD kártya?
3. Ha rá van kötve USB-kábellel gépre, onnan is tud tölteni? (lévén, hogy a töltője egy 200-> USB átalakító, ezért gondolom)
-
#169 Akkor tampont fel !!! -
#168 Megjött!!! :D -
rumkola #167 majd lesz :) -
RobertK #166 Mia különbség a legújabb erdeti és a legújabb custom FW között?
-
RobertK #165 Én soha sem állítok le USB eszközt, csak szimplán kihúzom.
Még soha sem volt probléma ebből kifolyólag. -
#164 Eredeti firmmel tényleg nem fagy a megadrive emu. -
#163 A CFW-t lefagyasztja, elvileg az eredetivel okés (nem próbáltam még). Egyébként sokat javít rajta, így már játszható
rumkola: ha leválasztja, akkor is lefagy. -
rumkola #162 nem csak szimplán kihúzgálni kell, hanem, winfosban elöször leállítani az usb meghajtót.... -
#161 Olvastam valami ilyesmit, hogy lehet gond ezzel a "javított" megadrive emuval :C Ha csak akkor fagy le, miután lehúzod, akkor, dugd rá usb-re, reseteld, rakd vissza a régi md.sim-et és várunk tovább egy tényleg működőre... De majd délután én is megpróbálom, ha hazajöttem. -
RobertK #160 Miután felraktam a Dingoo-ra ezt az új md.sim fájlt, kihúztam az usb kábelt belőle, és lefagyott. Azóta akárhányszor rádugom a gépemre,
miután kihúzom a kábelt lefagy a Dingoo.
Nem tudom mi van vele, és hogy csináljam vissza. -
RobertK #159 Helló! Találtam egy kis okosságot Megadrive emu-hoz.
Megszünteti a csíkozódást a játékokban.
(pl.:Sonic,Alien Storm,stb. amelyikben volt)
Az MD.SIM file-t kell lecserélni + van egy mappa is fájlokkal, a mappa is ugyanott legyen mint az MD.SIM fájl. Itt a link.
http://rapidshare.com/files/280091564/mdfix.rar.html
Üdv.
Robert -
#158 Állat a c64 emu
Néha kicsit beakad ugyan, de biztosan lesz ez még jobb is.
Duke Nukem 3D majdnem tökéletes így kb fél óra játék után.
Reméljük, hogy nem állnak le a srácok és egyre több jó cuccot látunk majd a kutyusra :) Főleg a fejlődés üteme a szimpatikus. -
#157 Egyre több Dingoo tulaj lesz, hajrá:D -
#156 Én tegnap rendeltem meg... :p -
#155 AAAAAAAAAAAAAAAAA!444
majd probald ki, jol! ettol fog fuggeni, hogy veszek-e ilyen gepet-e!4?,,, -
#154 Juhééééj, c64 emu!!!4!
Még nem próbáltam, de majd igen :) -
roland66 #153 engem leginkább az ékezetes betük zavarnak..nem tudok ebook-olni :(
ezt mindenképp belekell tenniük!! nekem kellenek :D -
#152 Én azt vettem észre, hogy avi-k esetében akkor van akadozás, ha mozgalmas a jelenet, illetve film elején az első két-három percben.
Ha belépek pl. a 3D game könyvtárba, az egész mappastruktúrán vissza kell mászni a B gombbal, ha az Interestingbe szeretnék eljutni, de igaz ez az összes többire is. Ezt az egészet érdemes lenne valahogy átszervezni, pl. PSP-n nincs ilyen problémám.
Ékezetes karakterek valóban jól jönnének.
Meg van pár logikai bukfenc még a menükben, itt-ott, majd amikor összefutok velük jelzem, fejből nem megy még:). De ez a könyvtáras dolog nagyon idegesítő... -
#151 Nemcsak újraindítás, de minden alkalmazás-indítás után:( És mivel ez a funkció nincs is benne hivatalosan, ezért emiatt nem igazán tudunk reklamálni. Csak abban reménykedhetünk, hogy majd a progi elkövetője fejleszti :) -
rumkola #150 minden újraindítás után húzni kell a cpu-t? Na ez lehetne valami automatikus. :D -
#149 Alap esetben nálam is, ha felhúzom a procit, akkor jó.
Még valami eszembe jutott erről: felirat támogatás a filmekhez.
Szerk.: ja, meg hogy lehessen használni ékezetes karaktereket... Az egyik hivatalos firmben van orosz nyelv is, tehát a cirill betűket már belerakták, ennyi erővel a mi 9 db ékezetes betűnk is elfér a karaktertáblában. -
rumkola #148 AVI lejátszás kb. 10másodpercenként megakad 1másodpercre.
Más is tapasztalta? -
#147 Szerintem gyűjtsük össze, hogy mit hiányolunk vagy min változtatnánk, aztán megírom a dingoo digitalnak, hátha lesz foganatja. Ha én csinálnék gépet, örülnék mindenféle ötletnek / javaslatnak / feedback-nek, gondolom megsértődni nem fognak :)
Tehát ami így nagyon hirtelen eszembe jut:
1. Az mp3 lejátszásnál hiányzik a számok elejéről az első másodperc. Elvileg szoftveres hiba, dinguxon nincs ilyen
2. A híres-neves "Y-B probléma" a SNES emunál. Ha nyomod a B-t és közben megnyomod az Y-t, úgy veszi, mintha elengedted volna a B-t. Engem személy szerint nem zavar, mert az én kedvenc játékaimat nem érinti, de sokakat igen. Dinguxon szintén nem jelentkezik. -
#146 Köszi, királyság:)! Bár szerintem nem updatelek, jó nekem angolul is, de sokan örülni fognak neki szerintem:).
Én egy új fw-nek tudnék örülni, amiben azt a rengeteg ostobaságot kijavítják...:/ -
#145 Sikerült végre megtudnom a saját ftp-nk jelszavát, szóval innen lekapható a magyar firm.