304
Retrokonzol-emulátor
  • rumkola
    Fekete gép eladó, kb. 2 hónapos, firmware frissítve, fólia még a képernyőn.
    Ár: 17.000.-
  • koryne
    Lehet választani:
    - az eredeti firmware-ben nincs témakészítési lehetőség
    - a cfw meg haragban van a javított megadrive emuval :)
    Egyéni ízlés kérdése.
  • Peetair
    SZiasztok! Nekem is alapból 1.1 van rajta. Akkor azt nem érdemes lecserélni?
  • RobertK
    Szerintem 1000 forintos kenyér hamarabb lesz.
    Egyébként felraktam az 1.1-es firm-et, azzal nem fagy le a gép az új MD emu-val.

• koryne
    Lehetetlen kapni szinte bármilyet, nemhogy 8 gigásat :( Egy átalakítót + microsd-t javaslok.
  • Anubys
    Már csak miniSD-t kell vegyek hozzá... :(
    Nem tud valaki olyan helyet, ahol lehet 8 gigásat kapni? Nem baj, ha "kici-occó-ejedeti"
  • Anubys
    És Anubys megtalálta a RESET gombot... :)
  • koryne
    Reset gombot az oldalán fogpiszkálóval vagy gemkapoccsal benyomni ;) És elfogadni, hogy néhány emu nem teljesen tökéletes még... Sztem dingux alatt menni fog egyébként.
  • Anubys
    sikerült valahogy szétfagyasszam a gépet. Elindítottam egy Super Turrican 2-t SNES emuval, és azóta semmire sem reagál. A háttérvilágítás megy, de kikapcsolni nem tudom. Ötletek?
  • koryne
    Gyorskeresés eredménye: javítottak a koreai fonton, több különbség nincs...
    Ejj, az emukon javítanának inkább :)
    Anubys: mi is csak a 2-t találtuk meg, az első részt mintha a föld nyelte volna el -.-
  • Anubys
    Wikipedia-n találtam, ezek szerint is van 1.11 -es FW.
  • Anubys
    igen, az about-ban van a 1.11
    Köszi a válaszokat. Még annyi, hogy nincs valahol egy oldal, ahol egyszerre MINDEN official játék fent van letölthetően (pl az első Hell Striker-t sehol sem találom, mindenhol csak a 2 van)
  • WiZZaRD
    Az érdekes, ha van új fw, amivel esetleg az újabb példányokat szerelik, de ameglévő tulajoknak nem elérhető:(
  • koryne
    1. Hol láttad az 1.11-est kiírva? About-ban? Mert én még nem találkoztam ilyennel, de attól még nincs kizárva, hogy létezik.
    2. Kell neki a minisd, onnan tölti be a rootfs-t is.
    3. Igen, tölt. Azt nem tudom, hogy usb módban is tölt-e (ilyenkor nem jelzi semmi), de ha leválasztod, de a kábelt bedugva hagyod, akkor mutatja is, hogy tölti.

Egyébként grat a kutyához! :)
  • Anubys
    Na, akkor most jönnek a kérdések:

1. "Elvileg" 1.11-es firmware van rajta, de a neten 1.1-ig találtam, melyik a legújabb?

2. Dingux-nak mindenképpen kell MiniSD kártya?

3. Ha rá van kötve USB-kábellel gépre, onnan is tud tölteni? (lévén, hogy a töltője egy 200-> USB átalakító, ezért gondolom)
  • Seth
    Akkor tampont fel !!!
  • Anubys
    Megjött!!! :D
  • rumkola
    majd lesz :)
  • RobertK
    Mia különbség a legújabb erdeti és a legújabb custom FW között?
  • RobertK
    Én soha sem állítok le USB eszközt, csak szimplán kihúzom.
    Még soha sem volt probléma ebből kifolyólag.
  • koryne
    Eredeti firmmel tényleg nem fagy a megadrive emu.
  • koryne
    A CFW-t lefagyasztja, elvileg az eredetivel okés (nem próbáltam még). Egyébként sokat javít rajta, így már játszható
    rumkola: ha leválasztja, akkor is lefagy.
  • rumkola
    nem csak szimplán kihúzgálni kell, hanem, winfosban elöször leállítani az usb meghajtót....
  • koryne
    Olvastam valami ilyesmit, hogy lehet gond ezzel a "javított" megadrive emuval :C Ha csak akkor fagy le, miután lehúzod, akkor, dugd rá usb-re, reseteld, rakd vissza a régi md.sim-et és várunk tovább egy tényleg működőre... De majd délután én is megpróbálom, ha hazajöttem.
  • RobertK
    Miután felraktam a Dingoo-ra ezt az új md.sim fájlt, kihúztam az usb kábelt belőle, és lefagyott. Azóta akárhányszor rádugom a gépemre,
    miután kihúzom a kábelt lefagy a Dingoo.
    Nem tudom mi van vele, és hogy csináljam vissza.
  • RobertK
    Helló! Találtam egy kis okosságot Megadrive emu-hoz.
    Megszünteti a csíkozódást a játékokban.
    (pl.:Sonic,Alien Storm,stb. amelyikben volt)
    Az MD.SIM file-t kell lecserélni + van egy mappa is fájlokkal, a mappa is ugyanott legyen mint az MD.SIM fájl. Itt a link.

http://rapidshare.com/files/280091564/mdfix.rar.html

Üdv.
    Robert
  • koryne
    Állat a c64 emu
    Néha kicsit beakad ugyan, de biztosan lesz ez még jobb is.
    Duke Nukem 3D majdnem tökéletes így kb fél óra játék után.
    Reméljük, hogy nem állnak le a srácok és egyre több jó cuccot látunk majd a kutyusra :) Főleg a fejlődés üteme a szimpatikus.
  • WiZZaRD
    Egyre több Dingoo tulaj lesz, hajrá:D
  • Anubys
    Én tegnap rendeltem meg... :p
  • Lammer
    AAAAAAAAAAAAAAAAA!444

majd probald ki, jol! ettol fog fuggeni, hogy veszek-e ilyen gepet-e!4?,,,
  • koryne
    Juhééééj, c64 emu!!!4!
    Még nem próbáltam, de majd igen :)
  • roland66
    engem leginkább az ékezetes betük zavarnak..nem tudok ebook-olni :(
    ezt mindenképp belekell tenniük!! nekem kellenek :D
  • WiZZaRD
    Én azt vettem észre, hogy avi-k esetében akkor van akadozás, ha mozgalmas a jelenet, illetve film elején az első két-három percben.
    Ha belépek pl. a 3D game könyvtárba, az egész mappastruktúrán vissza kell mászni a B gombbal, ha az Interestingbe szeretnék eljutni, de igaz ez az összes többire is. Ezt az egészet érdemes lenne valahogy átszervezni, pl. PSP-n nincs ilyen problémám.
    Ékezetes karakterek valóban jól jönnének.
    Meg van pár logikai bukfenc még a menükben, itt-ott, majd amikor összefutok velük jelzem, fejből nem megy még:). De ez a könyvtáras dolog nagyon idegesítő...
  • koryne
    Nemcsak újraindítás, de minden alkalmazás-indítás után:( És mivel ez a funkció nincs is benne hivatalosan, ezért emiatt nem igazán tudunk reklamálni. Csak abban reménykedhetünk, hogy majd a progi elkövetője fejleszti :)
  • rumkola
    minden újraindítás után húzni kell a cpu-t? Na ez lehetne valami automatikus. :D
  • koryne
    Alap esetben nálam is, ha felhúzom a procit, akkor jó.
    Még valami eszembe jutott erről: felirat támogatás a filmekhez.
    Szerk.: ja, meg hogy lehessen használni ékezetes karaktereket... Az egyik hivatalos firmben van orosz nyelv is, tehát a cirill betűket már belerakták, ennyi erővel a mi 9 db ékezetes betűnk is elfér a karaktertáblában.
  • rumkola
    AVI lejátszás kb. 10másodpercenként megakad 1másodpercre.
    Más is tapasztalta?
  • koryne
    Szerintem gyűjtsük össze, hogy mit hiányolunk vagy min változtatnánk, aztán megírom a dingoo digitalnak, hátha lesz foganatja. Ha én csinálnék gépet, örülnék mindenféle ötletnek / javaslatnak / feedback-nek, gondolom megsértődni nem fognak :)
    Tehát ami így nagyon hirtelen eszembe jut:
    1. Az mp3 lejátszásnál hiányzik a számok elejéről az első másodperc. Elvileg szoftveres hiba, dinguxon nincs ilyen
    2. A híres-neves "Y-B probléma" a SNES emunál. Ha nyomod a B-t és közben megnyomod az Y-t, úgy veszi, mintha elengedted volna a B-t. Engem személy szerint nem zavar, mert az én kedvenc játékaimat nem érinti, de sokakat igen. Dinguxon szintén nem jelentkezik.
  • WiZZaRD
    Köszi, királyság:)! Bár szerintem nem updatelek, jó nekem angolul is, de sokan örülni fognak neki szerintem:).

Én egy új fw-nek tudnék örülni, amiben azt a rengeteg ostobaságot kijavítják...:/
  • koryne
    Sikerült végre megtudnom a saját ftp-nk jelszavát, szóval innen lekapható a magyar firm.