304
Retrokonzol-emulátor
  • Anubys
    Mert a 4 giga felettiek már SDHC-k, és mert valahol azt olvastam, hogy a Dingoo a miniSD-t 4 gigáig supportálja. Ebből a két infóból én pont azt raktam össze, hogy nem, de gondoltam, megkérdezem, és ha megy vele, akkor veszek egy adaptert + egy nagyobb kártyát a jelenlegi 4 gigás miniSD helyett.
  • koryne
    Jaja, közben megtaláltam a gnuboy-t én is. Csak egész régen, amikor néztem, volt valami beta gbc emu, az tudott érdekes dolgokat (leginkább hangokat) produkálni és abból azóta sem jött újabb. De a gnuboy tényleg jó :)
    Közben elkészült a dingux dual-boot tutorial dingoo.hu-n, már csak Dexre várok, hogy engedélyezze.
  • Csuzi1
    Miért ne működne! Ha mondjuk van egy 8-Gigás micro sd kártyád, tedd bele egy mini sd adapterbe ha van, és élvezd!
  • Csuzi1
    Azt hittem én nem tudok arról hogy dingux-ra van GBA-emu! Koryne ezt tényleg benézted.:) A dingux-os SNES-emu valóban felüdülés a native emu után! Ja, és a GAME BOY-GAME BOY COLOR emu hivatalos nevén GNUBOY, az szerintem csodás! Próbáld ki Koryne!
  • Anubys
    Kijött az új MAME4ALL, hang nélkül teljes sebességgel viszi a Mortal 1-et, úgy, hogy a képernyőt is át lehet méretezni (tehát nem hiányzik semmi a kisebb felbontás miatt). Ha rajtam kívül még van MK-fanatikus, annak tuti jó hí. :)

Más: MiniSD adapterrel működnek a 4G-nál nagyobb kártyák is? (valszeg hülye kérdés, de hátha.)
  • koryne
    Namost én vagy teljesen vak vagyok, vagy tényleg nincs is GBA emu dinguxra... Utóbbi esetben viszont csúnyán benéztem akkor...
    Egyébként a SNES emu egyszerűen bámulatos, hogy mennyivel jobb dinguxon, mint natívon...
  • koryne
    GBA emuból "hivatalos" nincs kint több, csak az 1.0
    Dinguxos van, de nem tudom, hogy azon megy-e a GTA. Az a játék sajnos GBA-n istentelenül szaggatott :(
  • Felgolos
    thx az infót
  • RobertK
    Csak v1.0 van. Megadrive\Genesis van javított, amin nem csíkozódnak a játékok.
  • Felgolos
    GBA v1.0 emu van rajta
  • Felgolos
    GBA v1.0 attól van jobb? Mert a GTA nekem nem ment
  • Felgolos
    sejtetem xD KIRÁLY
  • dox187
    Felgolos ... az 1.2-nel nincs jobb alap firmware, esetleg még a dingux-ot lehet mellé tenni... az 1.2 és 1.20 ugyanaz ;)
    Egyébként hogy tetszik!? Ja, es lehet a http://dingoo.hu -n is kerdezgetni, úgyis kb ugyanazok az emberek figyelik.
  • Felgolos
    1.2 van fent alapból attól van jobb
  • koryne
    Ja, emulátorok: NES, SNES, GBA, NeoGeo, CPS1-2, SEGA Megadrive. Plusz most jött ki a SEGA master system és GameGear emu kicsit jobb minőségben. Van még gameboy color is, de az erősen beta még.
  • koryne
    Hello!
    Itt írtam róla egy kicsit. Ha valahol elakadsz, kérdezz nyugodtan.
    Hamarosan lesz majd egy kibővített tutorial a dingoo.hu-n is. Meg írok majd a dingux telepítéshez is egyet.
    Mindenki: játszogatok mostanság a 7days Salvation-nel, nem is rossz kis játék ez
    Igazán belehúzhatnának a dingoo-gamesnél, mert jó lenne még ilyeneket látni...
  • Felgolos
    Ma kaptam meg a dingoo-m, és nem tudom hogyan kell frissíteni. Valaki segítene benne? Alapból milyen emulátor van rajta? Köszi a válaszokat!
  • ewok36
    Köszi a gyors választ!
    Tesz-veszen van egész olcsón, úgyhogy nem lesz probléma!
  • koryne
    MiniSD slotja van, olyan átalakítót vegyél (már ha sikerül )
  • ewok36
    Hello!
    Normál SD kártya bemenete van a Dingoonak? Micro SD-m van, és érdekelne, milyen átalakítót vegyek hozzá.
  • dox187
    szuper.. most nekem sincs sok időm folglalkozni vele, de addig is ötleteket várok, hogy milyen irányba induljunk el... van a neten több jó blog szerű oldal, forum, letöltő site és wiki... arra gondoltam, hogy ezt mind ötvözni kéne, csak elég kényes kérdés, hogy mi hova kerüljön, vagy jelenjen meg több helyen, stb..
    szóval ötleteket és leírásokat is várok mindenkitől, aki úgy érzi, hogy tud tenni valamit a többi emberér ;) ... ez lehet a kedvenc dingoo-n futó játékaid rövid leírása, és hogy mivel kell emulálni, vagy hogy dingux v eredeti rendszer alatt megy-e jobban, vagy érintőképernyőt hekkeltél a dingoo-dra (én speciel egy ilyenen agyalok :) ), vagy bármi más aminek köze van az a320 konzolodhoz :)

A későbbiekben a termékeny "információszórók" kaphatnak @dingoo.hu -s email címet (egyelőre mással nem szolgálhatok cserébe)... Korynenak már megelőlegeztem a bizalmat :)
  • ewok36
    Regeltem!
  • koryne
    Király, regeltem
    Ez a hét (meg talán a következő) kissé sűrű lesz még, de utána szívesen írok GYIK-et.
  • dox187
    Üdv mindenkinek ebben a forumban.
    Most lett élesítve a dingoo.hu oldal, örülnék ha regisztrálnátok, és összeszednénk a meglévő információkat rendszerezve egy helyre, magyarul ;)

Most épp nekem sincs saját dingoom (veszik mint a cukorkát), úgyhogy veletek együtt izgulok, hogy karácsony előtt ideérjen a szállítmány. :)
  • Csuzi1
    Szurkolunk neked, hogy megkapd karácsonyra a fa alá!:)
  • ewok36
    Én is rendeltem, remélem karácsonyig megérkezik:)
  • Csuzi1
    Szia! Addig amíg megkapod a Dingoo-dat, nézegesd a Dingoonity, vagy Dingoo-scene oldalakat! Innen tölthetsz le szinte mindent a Dingoo A320-ra! Jó böngészést!
  • santac
    Sziasztok!

megrendeltem én is, izgatottan várom, hogy mikor postázzák!
    semmi érdekesség?
    nagy a csönd!
  • Felgolos
    Kösz
  • koryne
    isohunt.com
    Teljes rompack-ok is fent vannak a különböző emukhoz. De ha rákeresel ugyanitt a dingoo-ra, akkor is talál pár dolgot (bár azoknál jelenleg nincs seed).
  • Felgolos
    dingoo-digital.com azt már néztem. torrent kellene ha tudtok adni!(torrentz már kerestem de nem sok minden volt)
  • koryne
    Ha az eredeti játékok érdekelnek, akkor -dingoo-digital.com-on fent vannak, ha meg az emus játékok. akkor a legbiztosabb a torrent.
  • Felgolos
    thx a válaszokat
  • Felgolos
    Tudtok adni egy oldal a honnan tudok a dingoora játékot letölteni
  • koryne
    Nagyon köszönöm! :)
    De mint ahogy Te is mondtad: most nincs nálam (a sajátomon kívül) egy sem, és nem is igen lesz már... Nem éri meg a vele járó macerát.
  • Csuzi1
    De a legmegbízhatóbb, és egyben legkedvesebb eladó; Koryne! Én Őt tudom ajánlani mindenkinek Dingoo vásárlás ügyben! De neki valószínű hogy most nincs eladó Dinoo-ja, mert különben jelezné.
  • Felgolos
    Én is rendeltem egyet,de még nem érkezett.(Már nagyon várom :)))!
    Megbizható én ajánlom a vaterás eladót!
  • ewok36
    Láttam vaterán, használt érdekelne, hátha kicsit kevesebbért is megúszom, ha nem jön össze marad az új...már nagyon felkeltette az érdeklődésemet a cucc!
  • koryne
    Vaterán szerintem most is van, ha esetleg itt senkinek nincs eladó.
  • ewok36
    Hello!
    Nincs valakinek egy ilyen eladó masinája?